Είναι gay ο Cristiano Ronaldo;

1
176

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα, και ξέρουμε πολύ καλά ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και την φωτιά την άναψε ο Γάλλος δημοσιογράφος Daniel Riolo, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι ο Cristiano Ronaldo έχει σχέση με τον Badr Hari.

Ο 30χρονος Μαροκινός πρωταθλητής του Kick Boxing Badr Hari, λένε ότι είναι εραστής του άσου της Real, και μάλιστα λένε επίσης ότι ο Ρονάλντο πηγαινοέρχεται έστω και για ένα απόγευμα στο Μαρόκο για να τον συναντήσει. Και οι paparazzi δεν έχουν καλύτερο. Μέχρι που τους τσάκωσαν σε στιγμιότυπα που «έπαιζαν» μεταξύ τους … και το παιχνίδι τους δεν ήταν καθόλου μα καθόλου αθώο!

Έπαιξαν το ρόλο τους και τα social media, με τις διάφορες φωτογραφίες που ανέβαζε ο Badr στο instagram, όπου τον έδειχναν με τον Cristiano αγκαλιά…. Με αφορμή όλα αυτά λοιπόν, ο Γάλλος δημοσιογράφος το έψαξε το θέμα και ανακάλυψε ότι ο Ronaldo ταξιδεύει πολύ συχνά για το Μαρόκο… «για να δει ένα φίλο του και να τον πάρει αγκαλιά..», όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Touche pas mon. Το κοινό της εκπομπής, ακούγοντας τον να τα λέει … πάγωσε! Τους κόπηκε η ανάσα.

cristiano Ronaldo

Schermafbeelding-2015-12-05-om-17.10.34

Τα διεθνή blog έχουν λυσσάξει……

1CR_M

Cristiano Ronaldo και Badr Hari. Μα βρε αγάπες μου και σεις… τι τις θέλετε τις φωτογραφίες; Αφού ξέρετε ότι ο κόσμος είναι κουτσομπόλης….

Ronaldo

 Ε… πως μετά να μην γράφουν όλα αυτά που γράφουν… Και μην κοιτάτε τις αγκαλιές, πιο κάτω κοιτάξτε τι γίνεται…..

Badr-Hari-fighting-1

Ο 30χρονος πρωταθλητής του Kick Boxing, Badr Hari.

Badr-Hari-1

Διαβάστε ακόμα

Ποιος είναι αυτός ο γκόμενος του Cristiano Ronaldo; https://www.nikosonline.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-cristiano-ronaldo/

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here