Ελληνικό εστιατόριο σκίζει στο Ντουμπάι!

Έχω μεγάλη αντιπάθεια γιά το Dubai, γιατί είναι όλο ψεύτικο και συγκεντρώνει τους απανταχού νεόπλουτους. Μια εποχή μάλιστα ήταν must και για τους δικούς μας ημί -celebrities, που τώρα βέβαια… ψωμολυσσάνε. Αλλά επειδή είμαι και Ελληνάρας, μόλις διαβάσω ότι κάτι Ελληνικό πάει καλά, όπου και να ‘ναι αυτό, χαίρομαι.

0
815

Έχω μεγάλη αντιπάθεια γιά το Dubai, γιατί είναι όλο ψεύτικο και συγκεντρώνει τους απανταχού νεόπλουτους. Μια εποχή μάλιστα ήταν must και για τους δικούς μας ημί –celebrities, που τώρα βέβαια… ψωμολυσσάνε. Αλλά επειδή είμαι και Ελληνάρας, μόλις διαβάσω ότι κάτι Ελληνικό πάει καλά, όπου και να ‘ναι αυτό, χαίρομαι.

Οι Άραβες λοιπόν και οι τουρίστες στο Dubai, έχουν αρχίσει και τρώνε χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι και γύρο στο περίφημο «Eat Greek», το εστιατόριο που σκίζει και σερβίρει μόνο Ελληνική κουζίνα. Είναι πολύ ωραίο να διαβάζεις ότι ένα ελληνικό εστιατόριο κάνει θραύση στην πόλη και οι θαμώνες του δεν το αλλάζουν με τίποτα. Παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, άρωμα Ελλάδας και φιλοξενία είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του εστιατορίου που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του και ήδη έχει γίνει το γευστικό στέκι της πόλης.

Όλα τα υλικά των πιάτων έρχονται απευθείας από την Ελλάδα, με έμφαση στο καλό ελαιόλαδο και στα αρωματικά βότανα. Ο χώρος κινείται σε minimal γραμμές, ενώ και οι γεύσεις είναι ελαφριές και δροσερές, θυμίζοντας ελληνικό καλοκαίρι!

Μπράβο παιδιά, καλές δουλειές.

Eat Greek Ντουμπάι

Eat Greek Ντουμπάι

Eat Greek Ντουμπάι

Eat Greek Ντουμπάι

Eat Greek Ντουμπάι

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.