Ελληνικό εστιατόριο σκίζει στο Ντουμπάι!

0
119

CR_Eat_Greek_Kouzina

Έχω μεγάλη αντιπάθεια γι’ αυτό το μέρος, που είναι όλο ψεύτικο και συγκεντρώνει τους απανταχού νεόπλουτους. Μια εποχή μάλιστα ήταν must και για τους δικούς μας ημί –celebrities, που τώρα βέβαια… ψωμολυσσάνε. Αλλά επειδή είμαι και Ελληνάρας, μόλις διαβάσω ότι κάτι Ελληνικό πάει καλά, όπου και να ‘ναι αυτό, χαίρομαι.

Οι Άραβες λοιπόν και οι τουρίστες στο Dubai, έχουν αρχίσει και τρώνε χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι και γύρο στο περίφημο «Eat Greek», το εστιατόριο που σκίζει και σερβίρει μόνο Ελληνική κουζίνα. Είναι πολύ ωραίο να διαβάζεις ότι ένα ελληνικό εστιατόριο κάνει θραύση στην πόλη και οι θαμώνες του δεν το αλλάζουν με τίποτα. Παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, άρωμα Ελλάδας και φιλοξενία είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του εστιατορίου που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του και ήδη έχει γίνει το γευστικό στέκι της πόλης.

Όλα τα υλικά των πιάτων έρχονται απευθείας από την Ελλάδα, με έμφαση στο καλό ελαιόλαδο και στα αρωματικά βότανα. Ο χώρος κινείται σε minimal γραμμές, ενώ και οι γεύσεις είναι ελαφριές και δροσερές, θυμίζοντας ελληνικό καλοκαίρι!

Μπράβο παιδιά, καλές δουλειές.

Eat Greek Ντουμπάι

Eat Greek Ντουμπάι

Eat Greek Ντουμπάι

Eat Greek Ντουμπάι

Eat Greek Ντουμπάι

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here