Ενοχλητικοί τύποι ανθρώπων στο γυμναστήριο

2
739

1WA_M

Όταν γυμναζόμουν, πήγαινα 10-12 πμ, μόνο και μόνο για να έχω την ησυχία μου. Γιατί τις άλλες ώρες γινόταν το έλα να δεις. Εάν πηγαίνετε στο γυμναστήριο θα έχετε παρατηρήσει ότι μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι. Κάποιοι μπορεί να είναι ενοχλητικοί, άλλοι απλά να σας προκαλούν γέλιο, αλλά σίγουρα όλοι είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις ατόμων. Από τον άντρα «σφίχτη» ή τον τύπου μοντέλο, μέχρι την γυναίκα που έρχεται ντυμένη στην τρίχα και ασχολείται περισσότερο με την κοινωνική δικτύωση, παρά με τις ασκήσεις της. Σας μάζεψα εδώ μερικούς, κι’ αν ξέχασα κάποιον, συμπληρώστε τον εσείς!

1R_M

Το τύπου… μοντέλο
Ουάου!!! Φοράει πανάκριβα ακουστικά και μπαίνει μέσα στο γυμναστήριο με απίστευτο τουπέ και στιλ. Φοράει πάντα αμάνικο μπλουζάκι για να επιδεικνύει τα γυμνασμένα του μπράτσα και περνάει την περισσότερη ώρα μπροστά στον καθρέφτη, σφίγγοντας τους μυς του και βγάζοντας φωτογραφίες. Κάθε τόσο σηκώνει την μπλούζα του, με την δικαιολογία ότι ζεσταίνεται ή ότι θέλει να σκουπίσει με αυτήν τον ιδρώτα του, αλλά στην πραγματικότητα είναι μία αφορμή για να δείξει τους κοιλιακούς του. Σωστός; Ε… σας το είπα εγώ. Η επίδειξη είναι φαινόμενο της εποχής.

the_most_annoying_people_at_the_gym

Αυτός που φωνάζει

Σιγά ρε φίλε! Μπορεί κανείς να τον προσέξει εύκολα, γιατί φωνάζει ακόμα και όταν κάνει ζέσταμα. Όχι μόνο βάζει πολλά κιλά για να αποδείξει σε όλους ότι είναι ο πιο δυνατός μέσα στο γυμναστήριο, αλλά κάθε φορά που σηκώνει την μπάρα, βγάζει εξαντλητικούς ήχους, ώστε να γυρίσουν όλοι να τον κοιτάξουν. Όταν δεν σηκώνει βάρη, θα τον βρείτε μέσα στο γυμναστήριο να χτυπάει το shaker με την πρωτεΐνη του και να κοιτάζει με λοξό βλέμμα, τι κάνουν οι υπόλοιποι άντρες.

Στα διαλείμματα ή όσο κάνει διάδρομο κοιτάζει το κινητό της, ενώ ακόμα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης βγάζει δεκάδες selfie τουρλώνοντας τον κώλο της.

Gym-habits

Η κοινωνική γκόμενα
Είναι πάρα πολύ δημοφιλής στον κύκλο της και αυτό φαίνεται μόλις μπει στο γυμναστήριο. Τα ρούχα της είναι όλα πανάκριβα και σινιέ (έστω και μαϊμούδες), και έχει φροντίσει να αγοράσει όλο τον εξοπλισμό, όπως τα ειδικά παπούτσια, σκοινάκι, στρώμα κλπ, από την πρώτη κιόλας μέρα. Θέλει τα δικά της και όχι αυτά που χρησιμοποιούν όλοι. Στα διαλείμματα ή όσο κάνει διάδρομο κοιτάζει το κινητό της, ενώ ακόμα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης όλο και κάποιον θα βρει για να του πει για το καινούριο εστιατόριο που πήγε ή την φοβερή εκδρομή που έκανε το Σαββατοκύριακο.

1Q_M

Η απόλυτα ενημερωμένη
Κουβαλάει μαζί της ειδικό μπουκαλάκι με νερό, μπανάνα για να φάει μετά την προπόνηση και πετσέτα. Γυμνάζεται πάντα μόνη της, και δεν ξεκολλάει από την τηλεόραση. Θέλει να ξέρει τα πάντα. Τι είπε η Σκορδά, τι φόρεσε η Μενεγάκη, πάχυνε η Σάσα Σταμάτη, ή πόσο γέρασε η Ναταλία Γερμανού. Αν δεν έχει κάτι η τηλεόραση, κάνει διάδρομο ή ποδήλατο ξεφυλλίζοντας ότι περιοδικό βρει μπροστά της. Άσε δε, που μιλάει με τις φίλες της στο κινητό, φωνάζοντας και ακούς τα πάντα θες δεν θες!

Γυμνάζεται πάντα μόνη της, και δεν ξεκολλάει από την τηλεόραση. Θέλει να ξέρει τα πάντα. Άσε δε, που μιλάει με τις φίλες της στο κινητό, φωνάζοντας και ακούς τα πάντα θες δεν θες!

1AA_M

Ο «δάσκαλος»

Ο γνώστης. Ο ειδικός και ο άνθρωπος που έχει φάει την ζωή του στα γυμναστήρια. Μπορεί στην προηγούμενη ζωή του να ήταν γυμναστής ή απλά να νομίζει ότι γνωρίζει τα πάντα γύρω από την άσκηση. Σας κοιτάζει από την άλλη άκρη του δωματίου και κάθε τόσο έρχεται φουριόζος κοντά σας για να σας διορθώσει και να σας πει ότι κάτι κάνετε λάθος, ότι πρέπει να βάλετε λιγότερα/ περισσότερα κιλά, ότι δεν αναπνέετε από τη μύτη ή ότι η στάση του σώματός σας δεν είναι αυτή που πρέπει. Κάνοντας τις παρατηρήσεις του βέβαια, εκείνος δεν γυμνάζεται σχεδόν ποτέ.

Ο παρατηρητής
Μπορεί να νιώσετε το βλέμμα τους πάνω σας και την ανάσα τους σχεδόν στον λαιμό σας. Αυτοί οι τύποι βρίσκονται στο γυμναστήριο, όχι για να γυμναστούν αλλά για να παρατηρήσουν οποιονδήποτε γυμνάζεται. Θα τους βρείτε δίπλα σας στα αποδυτήρια ή στον διάδρομο που μόλις άδειασε και είναι απέναντί σας και μόλις πάτε να τους κοιτάξετε θα γυρίσουν από την άλλη.

1_M

1B_M

1C_M

2 COMMENTS

 1. Αυτά πιστεύω αφορούν τα ιδιωτικά γυμναστήρια. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια πηγαίνω σε γυμναστήρια του Δήμου που περιέργως κάποια είναι πολύ καλά. Λοιπόν εκεί, ειδικά τα πρωινά, συναντάς νοικοκυρές. Τι έχουν οι νοικοκυρές; Ε όπως στη ζωή τους έχουν δέσει το γάϊδαρό τους, στο γυμναστήριο δένουν τη “θέση” τους. Στέκονται πάντα στο ίδιο σημείο σα να τους ανήκει κι αν πας εσύ στη θέση τους επειδή άργησαν και βασικά η θέση ήταν άδεια, έρχονται ακριβώς μπροστά σου, αναγκάζοντάς σε ή να μετακινηθείς ή να σε πατήσουν. Και προτιμούν τις μπροστινές θέσεις όσο πιο κοντά στη γυμνάστρια και δημιουργούν ένα τέλειο φυσικό παραβάν που εμποδίζει τους υπόλοιπους να δουν τη γυμνάστρια. Αυτά.

 2. Τα γυμναστήρια είναι κέντρα εστίασης Ηλιθίων, με απελπιστικα χαμηλή αυτοεκτίμηση και εγκέφαλο κουνουπιού..(και λιγότερο)
  Ενοχλούν κάθε κάπως χαριτωμένη γυναικα που μπαίνει μέσα στο γυμναστήριο,ακόμα και αυτές που δεν προκαλούν,
  και φωνάζουν και κοιτάζουν έντονα
  και γενικός ασχολούνται μονο με ότι κάνουν οι άλλοι και λιγότερο με τη άσκηση τους.
  Πλέον μετά από αρκετά χρονια εγκύμνασης σε γυμναστήρια (και εγώ όταν μπορούσα πήγαινα πρωινά)
  εξαφανίστηκα από τους χώρους αυτούς , λόγο του εκνευρισμού και απέχθειας προς τη ΒΛΑΚΕΙΑ που ένοιωθα κυκλοφορούσε/η εκεί μέσα.
  Πλέον αγόρασα ένα πολυμηχάνημα και κάνω μια χαρά την γυμναστική μου μου στο σπίτι. μακριά από ΒΛΑΚΕΣ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.