Ζευγάρια από το παρελθόν…

Το 5ο μέρος της εποποιΐας με τα ζευγάρια του παρελθόντος - μια σειρά άρθρων που απ΄ ότι φάνηκε, ενδιαφέρει πάρα πολύ κόσμο. Και σ΄ αυτήν την 5η συνέχεια λοιπόν, σας έχω ζευγάρια που θα σας γυρίσουν πίσω στο χρόνο! Αυτοί που θα δείτε κάποτε υπήρξαν ερωτευμένοι, δήλωναν μάλιστα ότι είναι κοντά στο γάμο. Τελικά συνέχισαν τη ζωή τους, τα έφτιαξαν ή παντρεύτηκαν άλλους συντρόφους, ο χρόνος πέρασε και εμείς ξεχάσαμε εκείνες τις σχέσεις. Τις ξεχάσαμε; Δεν νομίζω….

0
4651

Το 5ο μέρος της εποποιΐας με τα ζευγάρια του παρελθόντος – μια σειρά άρθρων που απ΄ ότι φάνηκε, ενδιαφέρει πάρα πολύ κόσμο. Και σ΄ αυτήν την 5η συνέχεια λοιπόν, σας έχω ζευγάρια που θα σας γυρίσουν πίσω στο χρόνο! Αυτοί που θα δείτε κάποτε υπήρξαν ερωτευμένοι, δήλωναν μάλιστα ότι είναι κοντά στο γάμο. Τελικά συνέχισαν τη ζωή τους, τα έφτιαξαν ή παντρεύτηκαν άλλους συντρόφους, ο χρόνος πέρασε και εμείς ξεχάσαμε εκείνες τις σχέσεις. Τις ξεχάσαμε; Δεν νομίζω…

————————————-

Έχουν προηγηθεί αυτά τα άρθρα

Θυμάστε που κάποτε ήταν ζευγάρια; (Νο 1)… https://bit.ly/2Ii7wV7

Κάποτε ήταν ζευγάρια… (Νο 2) https://bit.ly/2Spfqku

Ήταν κάποτε ζευγάρια… (Νο 3) https://bit.ly/2BksXQA

Ξεχασμένοι έρωτες (Νο 4) https://bit.ly/2GASh8v

ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΡΩΤΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, LOVE COUPLES, EROTAS, HORISMOS, nikosonline.gr

Αννίτα Ναθαναήλ – Dragan Tarlac

Η Αννίτα Ναθαναήλ, είναι πια μια πανέμορφη 50αρα, παντρεμένη με παιδιά, αλλά όταν μικρή και ανερχόμενη στον «μαγικό» κόσμο της τηλεόρασης, είχε μια σχέση που πολύ είχε συζητηθεί. Στα 26 της περίπου τα είχε φτιάξει με τον πολύ νεαρό Γιουγκοσλάβο μπασκετμπολίστα Dragan Tarlac, που τότε θα πρέπει να ήταν 20 με 21 ετών. Ήρθε το 1992, στα 19 του, για να παίξει στον ολυμπιακό και έμεινε 8 χρόνια. Ένα πανέμορφο αγόρι με ύψος 2.11! Γνωρίστηκαν και σχεδόν αμέσως έκαναν σχέση. Και οι δυο τους Ταύροι (3 Μαΐου εκείνη, 9 Μαΐου εκείνος), με εκείνην να είναι μεγαλύτερη 5-6 χρόνια. Η Αννίτα εκείνη την εποχή περνούσε την μετάβαση από μοντέλο στην τηλεόραση, και μάλιστα αν θυμάστε ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Μαρίνου στο Ciao Antenna. Η σχέση της με τον Tarlac ήταν θυελλώδης και κράτησε αρκετά. Ήταν δε πανέμορφοι και οι δυο τους. Η Αννίτα ήταν ευτυχής με τον Ντράγκαν και το έλεγε παντού. Στον Γιώργο Μαρίνο βέβαια έλεγε και κάτι περισσότερο… χαχαχχαα. Κάποια φάση ο Μαρίνος μου είχε πει πολλές λεπτομέρειες απ΄ αυτά που του εκμυστηρευόταν η Αννίτα, αλλά δεν μου επιτρέπεται να τα μεταφέρω. Όταν το 2000 ο Τάρλατς δέχτηκε πρόταση από τους Chicago Bulls ήταν σαν να έλεγε οριστικό αντίο… Η Αννίτα είναι πια παντρεμένη και ευτυχισμένη με τον επιχειρηματία Κρις Χάμπερτ και έχουν δύο κόρες. Τώρα, μην με ρωτάτε γιατί πήγε στο Nomads…είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΡΩΤΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, LOVE COUPLES, EROTAS, HORISMOS, nikosonline.gr

Παναγιώτης Ταχτσίδης – Ζέτα Θεοδωροπούλου

Επιτέλους και μια σχέση που κατέληξε σε γάμο! Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, όπως όλοι οι νεαροί και όλοι οι ποδοσφαιριστές, είχε μεγάλη πέραση στο “μοδάτο” γυναικείο φύλλο. Όχι ότι τώρα – στα 28 του – δεν έχει, αλλά τώρα είναι παντρεμένος. Όταν ήρθε από το Ναύπλιο στην ΑΕΚ ήταν 16 και όταν έπαιξε πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ήταν 18. Στα 23 του είχε γίνει ανάρπαστος από τα κορίτσια της νύχτας, τόσο που οι αθλητικές εφημερίδες του ασκούσαν έντονη κριτική, για την άστατη ζωή του.  ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΡΩΤΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, LOVE COUPLES, EROTAS, HORISMOS, nikosonline.grΌλες οι σχέσεις του πήραν δημοσιότητα (Σάσα Μπάστα κλπ.), αλλά η πιο γνωστή ήταν με την Ζέτα Θεοδωροπούλου – η οποία τον περνάει κατά 6 χρόνια. Μοντέλο και με διάφορες σκόρπιες απόπειρες για καριέρα στην τηλεόραση (Αρναούτογλου, Αλέξανδρος Πετρίδης κλπ.), έγινε γνωστή γιατί φωτογραφιζόταν συνέχεια με ένα κουνέλι και απο τις τολμηρές φωτογραφίες της. Υπήρξε ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο για πάνω από ένα χρόνο, χωρίς να το επιβεβαιώσουν ποτέ. Ακολούθησε μια περιπέτεια με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σπυριλιώτη, τον Νέρι Καστίγιο, τον Σάκη Αρσενίου κ.α. Με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη τα έφτιαξαν το 2014, έμειναν ενωμένοι, απέκτησαν μια κόρη και το 2016 παντρεύτηκαν. Γάμος και βάφτιση μαζί. Όταν την ρώτησαν για τον γάμο της είπε: «Νιώθω πραγματικά τυχερή και ευλογημένη για όλο αυτό που έζησα και ζω με τον άνδρα της ζωής μου. Ένα όνειρο που έγινε αληθινό… ένα ζωντανό παραμύθι, για τον άνθρωπο που ήρθε στη ζωή μου και έγινε όλη μου η ζώη! Ο γάμος μου ήταν ακριβώς όπως τον είχα ονειρευτεί». Η Ζέτα δεν είναι πια ξανθιά και δεν κάνει πια καμιά από τις τρέλες του παρελθόντος. Το 2018 απέκτησαν και τον γιο.

ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΡΩΤΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, LOVE COUPLES, EROTAS, HORISMOS, nikosonline.gr

Γιώργος Νταλάρας

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει την φήμη του παράξενου, του ιδιότροπου κλπ. κλπ. Παράξενες και ιδιότροπες λοιπόν υπήρξαν και οι σχέσεις που έκανε στα πρώτα-πρώτα χρόνια της καριέρα του. Λοιπόν, ως νεαρός απασχολούσε τα λιγοστά κουτσομπολίστικα περιοδικά της εποχής με τα ερωτικά του και τις «τρέλες» του. ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΡΩΤΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, LOVE COUPLES, EROTAS, HORISMOS, nikosonline.grΉταν νέος, όμορφος, ανερχόμενος με μεγάλες επιτυχίες και ήταν φυσικό να σκαλίζουν την προσωπική του ζωή. Λένε λοιπόν πως ήταν πολύ καψούρης με την Βέρα Κρούσκα. Μια μέρα μάλιστα σε μια παρέα ήταν ο γιος ενός ανθοπώλη, που έλεγε ότι ο Νταλάρας πήγαινε κάθε μέρα- κάθε μέρα, χωρίς υπερβολή- στο ανθοπωλείο του πατέρα του και έστελνε λουλούδια στην Κρούσκα (Διαβάστε τι λέει κάτω το δημοσίευμα). Λένε ότι είχε σχέση και με την Γκιζέλα Ντάλη, και με την Μιμή Ντενίση αλλά και με την Άννα Βίσση, την οποία ως πρωτόβγαλτη την προωθούσε παντού. Από μπουατ και συναυλίες αλλά και σε καλλιτεχνικούς κύκλους. Μέχρι που είχε ζητήσει από τον Κουγιουμτζή να της γράψει τραγούδια. Ο ίδιος ποτέ δεν μιλάει για τις σχέσεις του στο παρελθόν – δεν είναι καθόλου του τύπου του άλλωστε. Όποτε έχει γραφτεί κάτι, έχει γίνει από την άλλη μεριά. 

ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΡΩΤΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, LOVE COUPLES, EROTAS, HORISMOS, nikosonline.gr

—————————————

ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΡΩΤΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, LOVE COUPLES, EROTAS, HORISMOS, nikosonline.gr

Θέμης Αδαμαντίδης- Νένα Χρονοπούλου

Δεν θα σταθώ μόνο στον συγκεκριμένο έρωτα. Θα σας τα πω όλα με λίγα λόγια. Η Ελένη Πολυχρονοπούλου (γνωστή και ως Νένα Χρονοπούλου) γεννήθηκε στην Καλαμάτα, στις 5 Σεπτεμβρίου του 1968. Από 4 ετών βρέθηκε στην Νίκαια, σπούδασε ηθοποιός και ξεκίνησε καριέρα το 1990. Εντυπωσιακό κορίτσι με πανέμορφα μάτια, έγινε αμέσως γνωστή. Έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος (1992) με τον ηθοποιό Γιώργο Ματαράγκα, ο δεύτερος (2000), με τον επιχειρηματία Γεράσιμο Μαυράκη και ο τρίτος (2010) με τον Παλαίμαχο Διεθνή Ποδοσφαιριστή Τάσο Μητρόπουλο. ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΡΩΤΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, LOVE COUPLES, EROTAS, HORISMOS, nikosonline.grΣτη δεκαετία του ’90 που λέτε, τα lifestyle περιοδικά της εποχής λύσσαγαν να την φωτογραφήσουν ημίγυμνη. Ήταν η μελαχρινή με τα πράσινα μάτια, που εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις της στη μικρή οθόνη και ξεσήκωνε τον αντρικό πληθυσμό. Η Νένα Χρονοπούλου ήταν το απόλυτο sex symbol της εποχής. Πόσες άλλες είχαμε; Την Βάνα, την Γωγώ… τελειώσαμε! Από τον πρώτο της γάμο με Γιώργο Ματαράγκα χώρισε μετά από τρία χρόνια και το ’98 συναντά τον έρωτα στο πρόσωπο του Θέμη Αδαμαντίδη. Εκείνος δημοφιλής τραγουδιστής και η Νένα θαυμάστριά του, συναντιούνται και ερωτεύονται πολύ. Μια σχέση που πραγματικά εκείνη την περίοδο έπαιζε πρωτοσέλιδο σε όλα τα έντυπα της εποχής! Το ζευγάρι παραδέχτηκε δημόσια, με κάποιες φειδωλές τότε δηλώσεις, τον έρωτά του, που κράτησε περίπου έναν χρόνο και έφτασε στο τέλος εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα. Λέγεται πως το τραγούδι του – που έγινε και μεγάλη επιτυχία – «Ο απόλυτος έρωτας», γράφτηκε για εκείνην το διάστημα που ήταν μαζί. Πάντως μετά το χωρισμό τους δεν συναντήθηκαν ποτέ ξανά! Ο Γεράσιμος Μαυράκης γνωρίστηκε με τη Νένα Χρονοπούλου αμέσως μετά το χωρισμό της με τον Θέμη Αδαμαντίδη, προς το τέλος του 1999. Η Νένα, μόλις γνώρισε τον πρώην αθλητή του body building τον ερωτεύτηκε αμέσως και αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη στροφή στη ζωή της. Έβαλε τέλος στην καριέρα της και άφησε πίσω τη Showbiz. Το 2005 παντρεύτηκαν στην Αίγινα με πολιτικό γάμο, ενώ λίγο αργότερα έφεραν στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Όμως, ο Γεράσιμος Μαυράκης που είχε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, μπήκε στη φυλακή. Το 2007 μόλις βγήκε από τη φυλακή αποφάσισαν – σύμφωνα με τα λεγόμενα τότε της Νένας – να αρχίσουν μια νέα ζωή μακριά από τη νύχτα και τα μπλεξίματα. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που κάποιοι, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2007, δολοφόνησαν τον Γεράσιμο. Η Νένα κλείστηκε στον εαυτό της και έμεινε με ελάχιστους φίλους κοντά της να θρηνεί τον άντρα που τόσο αγάπησε. Η ζωή όμως δεν σταματάει και στην συνέχεια γνώρισε τον Τάσο Μητρόπουλο. Προφανώς γιατί η ζωή τής χρωστούσε ένα χαμόγελο και έναν μεγάλο έρωτα που θα την έκανε ευτυχισμένη. Στο πρόσωπο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή βρήκε αυτό που έψαχνε, έναν άνθρωπο και έναν σύντροφο που θα τη στήριζε. Τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή!

ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΡΩΤΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, LOVE COUPLES, EROTAS, HORISMOS, nikosonline.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου + …

Την Νατάσα Θεοδωρίδου την μάθαμε στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 όταν είχε έρθει από την Θεσσαλονίκη με τον τότε σύζυγο της Τάκη Μπέτα. Η επιτυχία έφερε και τον χωρισμό. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια καριέρα στον κόσμο της νύχτας και στις καρδιές των αντρών. Δεν ήταν από τις γυναίκες που όταν δεν δούλευε κλεινόταν σπίτι. Κυκλοφορούσε, ζούσε, γνώριζε κόσμο και φλέρταρε. Πολλοί 25αρηδες – 30αρηδες εκείνης της εποχής την θυμούνται να διασκεδάζει σε clubs τύπου Villa Mercedes. Και δεν έλεγε «όχι» στην παρέα νέων ωραίων αντρών. Κλασσική δυναμική Τοξοτίνα. Οι σχέσεις της Νατάσας που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν αρκετές, όπως αυτή με τον νεαρό Αλέξη Λαμπρίδη, με τον έμπορο αυτοκινήτων Σέρο Μύρτα, τον επιχειρηματία Αλέξη Μητρόπουλο, ένα ανεπιβεβαίωτο φλερτ με τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη – όπως και με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά – και ένα αρραβώνα με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Νίκο Οικονόμου. Μια έντονη σχέση που κράτησε μισό χρόνο περίπου. Ακολούθησε ένας γάμος με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, με τον οποίο απέκτησαν μαζί μία κόρη την Ανδριάννα, ένας χωρισμός που συνοδεύτηκε από αμέτρητα κουτσομπολιά (ότι την έπιασε στα πράσα με άλλον στο καμαρίνι της  κλπ. κλπ.). Τώρα,  στα 50 της, πιο ώριμη, έχει σχέση με τον μεσίτη Θεόφιλο Τσιώτη.

ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΡΩΤΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, LOVE COUPLES, EROTAS, HORISMOS, nikosonline.gr

Μύρωνας Στρατής – Μαίρη Συνατσάκη

Η σχέση του Μύρωνα Στρατή με τη Μαίρη Συνατσάκη διήρκεσε σχεδόν τέσσερα χρόνια, πήρε μεγάλες διαστάσεις στα Life style ΜΜΕ, τόσο που ανάγκασε και τους δυο να απαντούν σε ερωτήσεις τύπου «πότε παντρεύεστε;». Μεγάλες διαστάσεις πήρε και ο χωρισμός τους. Ήταν απόλυτα φυσικό και το έχει πει και ο Μύρωνας σε κάποια συνέντευξη του: «Από τη στιγμή που μια σχέση έχει φωτογραφηθεί, έχεις μιλήσει για αυτή και τη γνωρίζουν όλοι, δεν μπορείς στο χωρισμό να ζητήσεις να μη σε ενοχλούν. Παρόλο που μπορεί να μου στοίχισε και να στενοχωριόμουν, δεν θα μπορούσα να γίνω αγενής». Χώρισαν κάπου το 2014, δεν έχουν μείνει φίλοι και δεν μιλάνε στο τηλέφωνο, ούτε βγαίνουν για φαγητό ή ποτό. Βρίσκονται μόνο – και χαιρετιούνται φιλικά – σε κάποιες εκδηλώσεις που τυχαίνει να είναι και οι δύο καλεσμένοι. Δανείζομαι πάλι μια φράση από συνέντευξη του Μύρωνα: «Δεν κρατάω φιλικές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου. Θα την αγαπάω για πάντα, για αυτά που έχουμε περάσει και για αυτό που είναι, αλλά δεν θα βγούμε για μπίρες. Αν βρεθούμε κάπου, είμαστε ΟΚ.»

ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΡΩΤΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, LOVE COUPLES, EROTAS, HORISMOS, nikosonline.gr

Τατιάνα Στεφανίδου – Παναγιώτης Σταυρόπουλος

Μπορεί πλέον να είναι παντρεμένη με τον Νίκο Ευαγγελάτο, όμως η Τατιάνα Στεφανίδου, όπως όλες σχεδόν οι σύγχρονες γυναίκες είχε πλούσιο ερωτικό παρελθόν και ένα γάμο. Ένα γάμο τον οποίο η Τάτι δεν θέλει ούτε να θυμάται. Ήταν τραυματική εμπειρία απ΄ ότι λένε και ιδιαίτερα ο χωρισμός τους. Το 1995 λοιπόν είχε παντρευτεί με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Πολλοί Πατρινοί θυμούνται από τότε την ανερχόμενη τότε παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1, να επισκέπτεται πολύ συχνά την Πάτρα. Ο λόγος ήταν ο Πατρινός επιχειρηματίας και τότε σύζυγός της, ο οποίος παρότι ζούσε στην Αθήνα, επισκεπτόταν πολύ συχνά την γενέτειρα του. Μαζί του και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία τον συνόδευε πάντα, και η οποία είχε αποκτήσει και στενές σχέσεις με αρκετούς πατρινούς. Ο γάμος τους διήρκεσε 7 χρόνια και τελείωσε με αιχμηρές δηλώσεις που καταγράφηκαν στον Τύπο της εποχής. Το διαζύγιο εκδόθηκε το 2002.

————————————————————

Quiz: Είναι ένας άντρας πολύ προβεβλημένος από τα Life style MME. Πάααααααααααρα πολύ προβεβλημένος. Αιτία η σχέση του με μια παρουσιάστρια της τηλεόρασης. Λάτρης των γυναικών από νεαρή ηλικία, έχοντας το αβαντάζ του ευπαρουσίαστου και ευκατάστατου επιχειρηματία, δεν είχε αφήσει σε χλωρό κλαρί θηλυκό για θηλυκό. Ειδικευόταν μάλιστα στα μοντέλα και στις κοπέλες της τηλεόρασης. Γρήγορα διαδόθηκε πως ήταν μαέστρος στο σεξ και ότι είχε τεράστια… «προσόντα», και έγινε ανάρπαστος. Όλες τον είχαν πάρει. Αυτή που τον έχει τώρα, δεν τον πήρε απλά από «δεύτερο χέρι», τον πήρε πάρα πολύ… χρησιμοποιημένο! Πάει το μυαλό σας ποιος μπορεί να είναι;

——————————-

Υπάρχουν κι’ αυτά τα άρθρα

Θυμάστε που κάποτε ήταν ζευγάρια: (1) https://bit.ly/2Ii7wV7

Κάποτε ήταν ζευγάρια (2) https://bit.ly/2Spfqku

Ήταν κάποτε ζευγάρια (Νο 3) https://bit.ly/2BksXQA

Ξεχασμένοι έρωτες (Νο 4) https://bit.ly/2GASh8v

Έρωτες του παρελθόντος (Νο 6) https://bit.ly/2TCuJad

Σ΄ αγαπώ, μ΄ αγαπάς (7) https://bit.ly/2QUwEDt

ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΡΩΤΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, LOVE COUPLES, EROTAS, HORISMOS, nikosonline.gr

Extra δωράκι: Παναγιώτης Ταχτίδης – Σάσα Μπάστα

———————————————————-

Στην σειρά «Οι καρδιοκατακτητές», διαβάστε επίσης:

Ο καρδιοκατακτητής Αντώνης Κανάκης https://bit.ly/2LbWTo2

Ο καρδιοκατακτητής Κώστας Σπυρόπουλος https://bit.ly/2FrJOmU

Ο καρδιοκατακτητής Χρήστος Χολίδης https://bit.ly/2X2hz3Z

Ο καρδιοκατακτητής Παναγιώτης Λιαδέλης https://bit.ly/2xoHXKR

Ο καρδιοκατακτητής Αλέξανδρος Παρθένης https://bit.ly/2YA0zUh

Η Σαμπρίνα έχει κλείσει σπίτια… https://bit.ly/2JsIRx6

Μελίνα Ασλανίδου: Του αγοριού απέναντι https://bit.ly/2SLT36A

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο θηλυκός Δον Ζουάν https://bit.ly/3ibeY3q

———————

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.