Ζωή μου πρέπει να αντέξεις

3
513

zoikonst_16

Όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα έχει πέσει πάνω στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά εμείς, οι απλοί άνθρωποι, την παρακαλούμε να αντέξει, γιατί πρέπει να μάθουμε την αλήθεια. Ο λαός πρέπει να δει επιτέλους έναν άλλο τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ξεκινήσει ένα πολύ σοβαρό έργο, Ευρωπαϊκού επιπέδου, με λογιστικό έλεγχο του τι συνέβαινε στο παρελθόν, και έχουν πέσει να την φάνε. Και της πετάνε λάσπη, και την χλευάζουν, και της κάνουν «καταγγελίες»…. Για να μην τους βγάλει τα άπλυτα στην φόρα. Γι’ αυτό βλέπετε διάφορα παπαγαλάκια να γράφουν εναντίον της.
Το βλέπουμε πια ξεκάθαρα, ότι ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, που έχει μάθει να λειτουργεί με ένα ορισμένο τρόπο, ο οποίος χρεοκόπησε τη χώρα και κατέστησε τον κόσμο εξαθλιωμένο και υπόδουλο, χτυπά ανελέητα την κ. Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να την εξοντώσει. Γι’ αυτό πρέπει όλοι οι πολίτες την στηρίξουμε να μείνει όρθια και να της ζητήσουμε να είναι άτεγκτη με τέτοια φαινόμενα.
Ανακοίνωσε λοιπόν που λέτε η κ. Κωνσταντοπούλου επιτροπή για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους. Δηλαδή προκειμένου να μάθει ο απλός πολίτης, που καλείται να πληρώσει αυτό το χρέος, που πήγαν τα λεφτά. Το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα λοιπόν, δεν θέλει να γίνει αυτός ο έλεγχος. Και όσοι την βοηθάνε, υπόκεινται σε  bulling από τους διεφθαρμένους. Το ακόμα χειρότερο για το σάπιο πολιτικό σύστημα, είναι ότι αυτή η επιτροπή δεν θα αποτελείται από τα ελληνικά κόμματα, αλλά από διακεκριμένους διεθνείς επιστήμονες. Αυτό είναι πρωτόγνωρο για το πολιτικό σύστημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το ελληνικό κομματικό σύστημα έχει μάθει να συστήνει κομματικές επιτροπές και στο τέλος, όπως ακριβώς κάνουν και οι κομματικές φοιτητικές παρατάξεις, να βγάζει το κάθε κόμμα το δικό του πόρισμα. Μετά τα κουκουλώνουν… και τέλειωσε. Τέλος πια σ’ αυτήν την κοροϊδία…. Ζωή μου είμαστε μαζί σου.

Νίκος Μουρατίδης

ImageHandler

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

3 COMMENTS

  1. Ζωή μου πρέπει να αντέξεις
    http://WWW.NIKOSONLINE.GR
    Όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα έχει πέσει πάνω στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά εμείς, οι απλοί άνθρωποι, την παρακαλούμε να αντέξει, γιατί πρέπει να μάθουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ…….!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.