Ζωντανός στο Zonar’s

Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει το Zonar’s στέκι του. Εκεί τρώει, πίνει, εκεί κάνει τα ραντεβού του, εκεί βλέπει τους φίλους του. Εκεί του ήρθε και η ιδέα για ένα βιβλίο, οπότε ήταν φυσικό επακόλουθο το βιβλίο να έχει αυτόν τον τίτλο. Γιώργος Παυριανός: Ζωντανός στο Zonar’s.

0
1926

Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει το Zonars στέκι του. Εκεί τρώει, πίνει, εκεί κάνει τα ραντεβού του, εκεί βλέπει τους φίλους του. Εκεί του ήρθε και η ιδέα για ένα βιβλίο, οπότε ήταν φυσικό επακόλουθο το βιβλίο να έχει αυτόν τον τίτλο. Γιώργος Παυριανός: Ζωντανός στο Zonar’s.

Είμαστε φίλοι γύρω στα 35 χρόνια. Ψωμί κι’ αλάτι που λένε. Σας μιλάω όμως για πολύ ψωμί και για πολύ αλάτι! Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, Καλοκαίρια και Χειμώνες, Άνοιξες και Φθινόπωρα. Συζητήσεις, χαρές, γέλια, αγωνίες, διαφωνίες, διακοπές, μπιρίμπες… πολύ φίλοι, πολύ παρέα, πολύ αγάπη….

"Ζωντανός στο Zonar’s", ΒΙΒΛΙΟ, BOOK, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΡΙΑΝΟΣ, ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ, nikosonline.gr

Γιώργος Παυριανός, Χρύσανθος Πανάς και Χριστίνα Πολίτη

Έλα όμως που είναι πεισματάρης. «Θα κάνω την παρουσίαση του βιβλίου 29 Ιουνίου στα γενέθλια μου». Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου μην τα πιέζεις τα πράγματα αφού δεν το έχεις τελειώσει ακόμα το βιβλίο. «Όχι, 29 Ιουνίου, σημείωσε το». Και φυσικά δεν πρόλαβε και δεν έγινε η παρουσίαση στις 29. Άστο Γιωργάκη μου, μέσα στον καύσωνα θα λείπουν πολλοί, ας βγει το βιβλίο και το παρουσιάζεις από Σεπτέμβρη…. Παύση.

Και εντελώς ξαφνικά, Τρίτη 4 Ιουλίου βλέπω πρόσκληση, ότι η παρουσίαση θα γίνει Τρίτη βράδυ 4 Ιουλίου!!!! Γαμώτο δηλαδή! Τρίτη που έχω το «Κάνε μου Like»!!! Και δεν μπόρεσα να πάω, και απ’ ότι έμαθα αρκετοί φίλοι και γνωστοί δεν μπόρεσαν να είναι εκεί. Η Μανίνα Ζουμπουλάκη στην Θάσο, ο Καλφαμανώλης στην Κρήτη, ο τάδε πρόβες, η άλλη χαμένη στο διάστημα…. Ευτυχώς όμως που στο αγαπημένο μου cosmopoliti.com υπάρχει μεγάλο χορταστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Νάτσιου που μας τα λέει όλα…. Απολαύστε και θα επανέλθω με λεπτομέρειες για το βιβλίο: http://cosmopoliti.com/ζωντανός-στο-zonars-καλοτάξιδο-παύρη-μας/

"Ζωντανός στο Zonar’s", ΒΙΒΛΙΟ, BOOK, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΡΙΑΝΟΣ, ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ, nikosonline.gr

Άρης Δαβαράκης, Γιώργος Παυριανός, Κώστας Κόκλας και Χριστίνα Πολίτη

"Ζωντανός στο Zonar’s", ΒΙΒΛΙΟ, BOOK, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΡΙΑΝΟΣ, ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ, nikosonline.gr "Ζωντανός στο Zonar’s", ΒΙΒΛΙΟ, BOOK, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΡΙΑΝΟΣ, ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ, nikosonline.gr

Με την Μπέττυ Μαγγίρα και με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

———————————–

Στην ενότητα ΒΙΒΛΙΑ θα βρείτε πολλά άρθρα με βιβλία, λευκώματα και συγγραφείς.

https://www.nikosonline.gr/category/βιβλια/

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.