Ζω για να δίνω και να δίνομαι…

Ο νεαρός ηθοποιός είναι σίγουρα κάτι παραπάνω απ’ αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Το αποδεικνύει άλλωστε και η αποκλειστική συνέντευξη του στο nikosonline.gr

2
1428

Είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος άνθρωπος, γλυκός και με χιούμορ. Παίζει και τραγουδάει εξ ίσου καλά. Ο Πάνος Βλάχος είναι σίγουρα κάτι παραπάνω απ’ αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Θα το διαπιστώσετε όταν διαβάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του στο nikosonline.gr

Μια σύντομη συνέντευξη μας από τον Οκτώβριο του 2014. Μόλις είχε κάνει επιτυχία με την “Μουρμούρα”. Εγώ τον είχα “σταμπάρει” και τον είχα γνωρίσει πιο πριν. Αρχικά τον είχα προσέξει σε μια παράσταση του Εθνικού θεάτρου και έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται, ότι αυτό το παιδί είναι γεννημένο για καλλιτέχνης. Όταν μάλιστα λίγο πιο μετά τον είδα να τραγουδάει, ενθουσιάστηκα περισσότερο.

Ζω για να δίνω και να δίνομαι, Πάνος Βλάχος, Panos Vlachos, ithopoios, ηθοποιός, nikosonline.gr

10+1 ερωτήσεις στον Πάνο Βλάχο

———————————————————————–

 1. Γεια σου Πάνο μου, που σε πετυχαίνω; Αυτήν την περίοδο κινούμαι διαρκώς μεταξύ Παλλάς και Κάντζας σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προλάβω τις θεατρικές και τηλεοπτικές μου υποχρεώσεις [γέλια]
 2. Πως πέρασε το καλοκαίρι σου με τους «Βάτραχους»; Ααααχ… ήταν ένα αξέχαστο καλοκαίρι, η ωραιότερη εμπειρία που είχα ποτέ στο θέατρο και μια συνεργασία που δεν μπορώ ακόμα να ξεπεράσω. Χρωστάω πολλά στον Γιάννη Κακλέα για αυτό το “ταξίδι”, και επειδή ήταν το παρθενικό μου στην Επίδαυρο αλλά κυρίως λόγω της παράστασης που φτιάξαμε.
 3. Πολύ δουλειά έχεις φορτωθεί στις πλάτες σου. Στο θέατρο εκτός από τον «Αγαπητικό της Βοσκοπούλας» θα κάνεις και κάτι άλλο; Αυτήν την στιγμή δεν έχω κάτι σίγουρο για το δεύτερο μέρος της σεζόν, αλλά θα δούμε.
 4. Και τηλεοπτικά, συνεχίζεις με την «Μουρμούρα»; Κανονικά για δεύτερη σεζόν, με μεγαλύτερο κέφι και παρόλη την κούραση, η σειρά δείχνει να με ανανεώνει.
 5. Έχεις παίξει αρκετά στην τηλεόραση, είτε σε σποραδικά επεισόδια, είτε σε βασικούς ρόλους, σου αρέσει η τηλεόραση; Μου αρέσει η τηλεόραση που έχει γούστο, ηθική και αξιοπρέπεια. Που παρακάμπτει την φτήνια και μπορεί να αντισταθεί στην χυδαιότητα. Αν κάποιες φορές μπορώ να είμαι κι εγώ μέρος μιας τέτοιας απόπειρας, είμαι ευτυχής, αν δεν τα κατάφερα κάπου, λυπάμαι πολύ, θα προσπαθήσω πάλι.
 6. Εγώ πάντως που δεν πολύ βλέπω τηλεόραση θυμάμαι ότι το 2010 σε είχα προσέξει στην παράσταση του Νίκου Καραθάνου, «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» στο Εθνικό θέατρο. Τι θυμάσαι από τότε; Δεν φαντάζεται πόσο με χαροποιεί το γεγονός πως με θυμάσαι από αυτήν την παράσταση. Ο Νίκος Καραθάνος υπήρξε για μένα ένα μεγάλο σχολείο και αποτελεί πρότυπο καλλιτέχνη για μένα. Τον θαυμάζω απεριόριστα και κουβαλάω (ευτυχώς) ακόμα τα λόγια του από τις πρώτες πρόβες του Σιρανό: «να αντιστέκεσαι στις ευκολίες σου. Πάντα να αναζητάς ότι πιο φρέσκο έχεις μέσα σου. Αλήθεια – πίστη – αφοσίωση».
 7. Ένα ταλέντο σου που δεν είναι πολύ γνωστό, είναι η μουσική. Παίζεις μουσική, γράφεις μουσική και τραγουδάς και πολύ ωραία. Αυτοδίδακτος; [γέλια] Ερασιτέχνες είμεθα αγαπητέ μου Νίκο σε μεγάλο βαθμό η αλήθεια είναι πως είμαι αυτοδίδακτος αλλά επίσημα δηλώνω παράφρων λάτρης της οργανοπαιξίας μα αρκετά μακριά από την δεξιοτεχνία. Όσο για το «τραγουδάς πολύ ωραία», σ’ ευχαριστώ αλλά έχω σοβαρότατες ενστάσεις.
 8. Εγώ πάντως δύο φορές που σε έχω δει live ήσουν πολύ καλός…. Έχω στα χέρια μου και ένα cd με demo σου. Θα ασχοληθείς σοβαρά με την μουσική ή μπα; Αμάν! με εκθέτεις με όλα αυτά που ξέρεις για μένα. Η μουσική είναι μεγάλη αγάπη για εμένα αλλά δεν νοιώθω έτοιμος να παρουσιάσω κάτι από όσα έχω γράψει, είμαι πολύ άγουρος και αβέβαιος ακόμα. Ίσως κάποια στιγμή αν το θελήσει η μοίρα να ασχοληθώ πιο εντατικά αλλά σε διαβεβαιώνω, χωρίς καμία διάθεση εξωστρέφειας: “Του το κρατάω αυτού του κόσμου που δεν μ’ ανήκει ο εαυτός μου, για αυτό τα δίχτυα που του ρίχνω είναι όσα θέλω εγώ να δείχνω” έχει γράψει ο Γεράσιμος Ευαγγελλάτος.
 9. Όταν η προσωπική σου ζωή γίνεται «βορά» για τα σκανδαλοθηρικά έντυπα και blogs πως αντιδράς. Σφυρίζω αδιάφορα και τραγουδώ το αγαπημένο μου τραγούδι. Αναζητώ την ακριβή εκδοχή των ανθρώπων, αυτή με κινεί, με συγκινεί και με επηρεάζει.
 10. Αυτήν την εποχή υπάρχει κάτι να σου αρέσει και κάτι που να μην αρέσει; Μου αρέσει που κάποιοι πήραν αυτό που τους άξιζε και με ενοχλεί που πολλοί περισσότεροι μοιάζουν να μην έμαθαν τίποτα απ’ αυτό.

Και η 11η ερώτηση και απάντηση ανήκει σε σένα

 1. Επιλέγεις την ζωή σου ή σε επιλέγει αυτή; Δεν ξέρω. Ζω για να δίνω και να δίνομαι. Παίρνω αυτό που μου αναλογεί; Αυτό που μου αξίζει; Τίποτα από τα δυο; Είμαστε οι επιλογές μας. Είμαστε;

panos-vlahos, Πάνος Βλάχος, ηθοποιός

Πάνος Βλάχος: Γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1985, είναι ηθοποιός & μουσικός, κατάγεται από την Καλοσκοπή Φωκίδας αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βούλα Αττικής. Εργάστηκε σε μια ναυτιλιακή εταιρία ενώ παράλληλα ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την μουσική και το ποδόσφαιρο. Σπουδασε στο «Νέο ελληνικό θέατρο» του Γιώργου Αρμένη και έχει παίξει σε αρκετές σειρές στην τηλεόραση, αλλά και σε πολλές θεταρικές παραστάσεις. Στην τηλεόραση έγινε γνωστός από τις σειρές: “Η ζωή της άλλης”, “Οι βασιλιάδες”, “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” και “Αγγελική”. Από το 2012 έχει σχέση με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με την οποία μια περίοδο μετακόμισαν στην Αμερική προκειμένου να δουλέψουν ως ηθοποιοί. Σήμερα έχουν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και εκτός από την δουλειά του στό θέατρο και την τηλεόραση έχει κυκλοφορήσει και τρεις προσωπικούς δίσκους.

Πάνος Βλάχος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Panos Vlachos,

Με την σύντροφο του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που έκαναν μια απόπειρα να μετακομίσουν στις ΗΠΑ.

panos-vlahos, Πάνος Βλάχος, ηθοποιός

panos-vlahos, Πάνος Βλάχος, ηθοποιός

“Ο αγαπητικός της Βοσκοπούλας” στο θέατρο Παλλάς, με ένα εξαιρετικό cast.

panos-vlahos, Πάνος Βλάχος, ηθοποιός

Τραγουδώντας με την Βαλέρια Χριστοδουλίδου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης [φωτογραφίες: Νίκος Μουρατίδης]

panos-vlahos, Πάνος Βλάχος, ηθοποιός

Ζω για να δίνω και να δίνομαι, Πάνος Βλάχος, Panos Vlachos, ithopoios, ηθοποιός, nikosonline.gr

Όταν ανάρτησε αυτήν την φωτογραφία από κάποιες διακοπές του, δεν φανταζόταν τα χιλιάδες σχόλια (από γυναίκες κυρίως) για το μέγεθος του πέους του. Αναγκάστηκε και την κατέβασε.

Ζω για να δίνω και να δίνομαι, Πάνος Βλάχος, Panos Vlachos, ithopoios, ηθοποιός, nikosonline.gr

Με την Ιωάννα σε διακοπές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Καλλονή https://bit.ly/3hUldtr

Ποιοι είναι αυτοί με το επώνυμο Βλάχος; Είναι απλά συνωνυμία; https://bit.ly/3MvSqcU

Ζω για να δίνω και να δίνομαι, Πάνος Βλάχος, Panos Vlachos, ithopoios, ηθοποιός, nikosonline.gr

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.