Ζώδια: Αυτοί είναι οι 3 χειρότεροι εραστές

Είναι η εποχή που όλοι οι αστρολόγοι έχουν φούριες. Τελειώνει μια χρονιά – έρχεται μια καινούργια και πρέπει όλοι μας να ξέρουμε τι να περιμένουμε ρε αδερφέ. Τι λένε οι πλανήτες για το 2021 και κυρίως τι λένε για χρήμα και σεξ.

0
987

Είναι η εποχή που όλοι οι αστρολόγοι έχουν φούριες. Τελειώνει μια χρονιά – έρχεται μια καινούργια και πρέπει όλοι μας να ξέρουμε τι να περιμένουμε ρε αδερφέ. Τι λένε οι πλανήτες για το 2021 και κυρίως τι λένε για χρήμα και σεξ.

Διαβάζω κι εγώ να ξέρω τι μου γίνεται και έχω να σας πω, ότι το 2021, στο Κινέζικο ωροσκόπιο, είναι η χρονιά του Βοδιού. Ναι ρε γαμώτι, τα βόδια έχουν την τιμητική τους. Αλλά διάβασα και κάτι άλλα…

Ζώδια, Αυτοί είναι οι 3 χειρότεροι εραστές, OROSCOPE, ZODIAC, LOVERS, ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ, 2021, nikosonline.gr

Ζώδια: Αυτοί είναι οι 3 χειρότεροι εραστές

Ποιος είναι βαρετός, ποιος την ώρα του σεξ σκέφτεται άλλα ντ’ άλλων και ποιος είναι παρτάκιας. Ναι κούκλα μου. Εκτός από κάποια ζώδια που έχουν σεξουαλική ζωή «φωτιά», υπάρχουν και εκείνα που δεν είναι αυτό που περιμένεις. Τον βλέπεις ή την βλέπεις – τον γουστάρεις ή την γουστάρεις και στο κρεβάτι… μάπα το καρπούζι. Υπάρχουν μάλιστα 3 ζώδια που είναι οι χειρότεροι εραστές όλων…

Το ζώδιο του Καρκίνου: Ο Καρκίνος, εκτός του ότι είναι άπιστος, φαίνεται ότι είναι και βαρετός στο κρεβάτι. Χασμουρητό σου λέω. Εκτός αν έχει κάποιους πλανήτες ή κάποιες θέσεις πλανητών που να τον ευνοούν σε αυτό τον τομέα. Γενικά οι Καρκίνοι δεν το έχουν με το σεξ. Και με το δίκιο σου θα με ρωτήσεις: Και τι πρέπει να κάνουμε; Πριν πάμε στο κρεβάτι να του κάνουμε τον αστρολογικό του χάρτη να δούμε τις θέσεις των πλανητών του; 

Το ζώδιο του Υδροχόου: Η φάση με τον Υδροχόο είναι περίεργη… όπως περίεργος είναι κάθε Υδροχόος (μπορείτε να τον αποκαλείτε και Υδρο-χάος). Ένας Υδροχόος ξέρει να κάνει σεξ, αλλά είναι πολύ για πάρτη μου αδερφάκι μου…

Το ζώδιο του Ιχθύ: Αν και έχουν μια φήμη ότι έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις, και είναι και κάπως διαστροφικοί- εν τούτοις είναι και πολύ τεμπέληδες. Ότι έκανε την πρώτη φορά θα κάνει και την 100η! Είναι το ζώδιο που θα κάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, πιστεύοντας ότι αρέσουν στο ταίρι του, ακόμα και αν αυτό «πεθαίνει» από πλήξη.

Ζώδια, Αυτοί είναι οι 3 χειρότεροι εραστές, OROSCOPE, ZODIAC, LOVERS, ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ, 2021, nikosonline.gr

Όμως σας έχω και τα ζώδια που θα περάσουν μέλι-γάλα μέσα στο 2021

Το ζώδιο του Κριού: Μπορεί τα δύο τελευταία χρόνια να ήταν δύσκολα, αλλά το 2021 ξημερώνει ευοίωνο για τα Κριαράκια. Το νέο έτος φαίνεται ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας και, επιτέλους, θα πάρετε μια ανάσα. Εάν δεν έχετε σχέση, θα τα πάτε υπέροχα.

Το ζώδιο των Διδύμων: Αυτή θα είναι η χρονιά σας, καθώς θα είστε γεμάτοι ιδέες και τύχη. Θα δείτε πως θα συναντάτε τους κατάλληλους ανθρώπους τη σωστή στιγμή, ενώ ευνοείστε ιδιαίτερα και στο “καμάκι”. Μα με πανδημία, covid, μάσκες, αποστάσεις θα κάνω καμάκι, θα αναρωτηθείς. Δεν ξέρω κούκλε μου, αυτά διαβάζω αυτά σου γράφω. Δεν είμαι ο Χαρδαλιάς ούτε η Λίτσα Πατέρα!

Το ζώδιο του Ζυγού: Αγαπητοί Ζυγοί, χαμογελάστε. Έτσι μπράβο! Είστε το ζώδιο που ευνοείται περισσότερο απ΄ όλα για το νέο έτος. Δίας και Κρόνος στον 5ο οίκο σας δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για επιτυχία. Αν είστε του καλλιτεχνικού, τότε ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τη δόξα και (αν ανοίξουν θέατρα και συναυλίες), χρήμα. Το 2021 πιθανότατα να σας φέρει και τον έρωτα, που θέλετε τόσο πολύ. Μην περιμένεις καμιά δίμετρη μοντέλα, κάποια κοπέλα στα μέτρα σου.

Ζώδια, Αυτοί είναι οι 3 χειρότεροι εραστές, OROSCOPE, ZODIAC, LOVERS, ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ, 2021, nikosonline.gr

Και για να τελειώνουμε…

Αυτά τα 4 ζώδια δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη

Όλοι κατά καιρούς κάνουμε λάθη, απιστίες, λέμε ψέματα, πληγώνουμε τους άλλους. Τα πράγματα διορθώνονται αρκετά με μια ειλικρινή «συγνώμη». Είτε όμως το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους, κι ας φταίνε. Ιδού λοιπόν τα τέσσερα πιο ξεροκέφαλα ζώδια που δεν ζητούν (σχεδόν) ποτέ συγγνώμη.

Ταύρος: Ωχ! Είμαι και Ταύρος και θα τα’ ακούσω τώρα. Αναμφισβήτητα λέει, οι Ταύροι είναι από τα πιο επίμονα ζώδια που δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους. Αν μάλιστα τυχαίνει να διαφωνείτε με έναν Ταύρο και προσπαθείτε να το αποδείξετε με επιχειρήματα, προσέξτε γιατί η συζήτηση είναι πολύ κουραστική. Είναι τόσο σταθεροί και αμετακίνητοι στις απόψεις τους, που είναι πραγματικά δύσκολο να δουν κάτι υπό άλλη οπτική γωνία. Είναι σαν να προσπαθείτε να μετακινήσετε βουνό. Γι’ αυτό και δύσκολα απολογείται και δίνει εξηγήσεις για τα λόγια ή τις πράξεις του. Στον δικό τους κόσμο, η άποψή τους είναι η μοναδική οδός.

Λέων: Οι Λέοντες πιστεύουν ότι πάντα είναι οι star, οι πρωταγωνιστές, οι ήρωες, αυτοί που έχουν δίκιο και πάντα νικάνε στο τέλος. Πολύ δύσκολα υποχωρούν γι’ αυτά που πιστεύουν. Γι’ αυτό και είναι αμετανόητοι και δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους, ακόμα και όταν ξέρουν ότι φταίνε. Θα βρουν μάλιστα πολλές δικαιολογίες ακόμη και στον ίδιο τους τον εαυτό του, προκειμένου να πειστούν ότι έχουν δίκιο, και φυσικά η περηφάνια τους δεν τους επιτρέπει να ζητήσουν συγγνώμη και να κάνουν το πρώτο βήμα ακόμη κι αν τα έχουν κάνει «θάλασσα». Για ένα ζώδιο όπως ο Λέων πάντα κάποιος άλλος φταίει εκτός από τον εαυτούλη τους.

Σκορπιός: Σίγουρα ένα ζώδιο όπως ο Σκορπιός με έντονα πάθη, κάνει και λάθη τα οποία όμως φροντίζει να κρύψει και να καλύψει εγκαίρως. Στην περίπτωση όμως που αποκαλυφθεί, όχι μόνο δεν θα ζητήσει συγγνώμη αλλά θα επιρρίψει και ευθύνες. Πάντως είναι τόσο ευφυείς, στρατηγικοί και χειριστικοί που συνήθως καταφέρνουν να ξεφεύγουν από δύσκολες καταστάσεις ενώ τους είναι πανεύκολο να αντιστρέψουν τη συζήτηση και να επικεντρωθούν σε αυτά που κάνατε και τους οδηγήσατε να συμπεριφερθούν έτσι. Αν μάλιστα μετά σας ρίξει στο κρεβάτι θα τα ξεχάσετε όλα. Και τις συγνώμες και όλα τα κουλά…

Υδροχόος: Αν ποτέ τσακωθείτε με έναν Υδροχόο, το πιθανότερο είναι να εξαφανιστεί (Αμήν). Η αντιμετώπιση με τα λάθη τους είναι ο χειρότερος τους φόβος, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι απλά να το σκάσουν με την ελπίδα ότι θα το ξεχάσετε. Δεν λένε λοιπόν εύκολα συγγνώμη, γιατί θεωρούν ότι τα λάθη, τα πάθη και οι αδυναμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όμως θα τους δείτε ξαφνικά μέσα στη χαρά και στον ενθουσιασμό, να λένε αστειάκια και ανέκδοτα, σαν να μην έχει μεσολαβήσει τίποτα μεταξύ σας. Σαν να προσπαθούν να σπάσουν τον πάγο για να τα ξαναβρείτε.

————————————————————

Ζώδια, Αυτοί είναι οι 3 χειρότεροι εραστές, OROSCOPE, ZODIAC, LOVERS, ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ, 2021, nikosonline.gr

Μια και βρισκόμαστε σε εδάφη του Τοξότη

ΖΩΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ: Εδώ πατάει… εκεί βρίσκεται!!! (φωτογραφία επάνω) Χαχαχαχαχαα

Διαβάστε τα πάντα για τους Τοξότες, εδώ: https://bit.ly/3lWDdE5

——————————-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.