Ζώδιο Αιγόκερως: Σου βγάζει την πίστη ανάποδα…

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ ανεξάρτητοι, ακριβώς επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και σπάνια εμπιστεύονται σε άλλους να τελειώσουν τις δουλειές τους. Τους αρέσει να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Ο Αιγόκερως είναι το πιο υπεύθυνο όλων των ζωδίων. Είναι λίγο δύσπιστοι και σου βγάζουν την πίστη ανάποδα μέχρι να «ανοιχτούν», αλλά είπαμε… κανείς δεν είναι τέλειος.

2
5290

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ ανεξάρτητοι, ακριβώς επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και σπάνια εμπιστεύονται σε άλλους να τελειώσουν τις δουλειές τους. Τους αρέσει να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Ο Αιγόκερως είναι το πιο υπεύθυνο όλων των ζωδίων. Είναι λίγο δύσπιστοι και σου βγάζουν την πίστη ανάποδα μέχρι να «ανοιχτούν», αλλά είπαμε… κανείς δεν είναι τέλειος.

Δυνατά σημεία του Αιγόκερου: Υπεύθυνοι – Υπομονετικοί – Φιλόδοξοι – Πολυμήχανοι – Πιστοί
Αδυναμίες του Αιγόκερου: Απόλυτοι – Αποτρεπτικοί – Δύσπιστοι

Ζώδιο Αιγόκερως, Jude Law

Αιγόκερως classic: Jude Law

Ο Αιγόκερως και οι Φίλοι: Είναι δυνατοί φίλοι, θα είναι πάντα δίπλα σας προσφέροντας την βοήθειά τους, είναι συμπονετικοί, στοργικοί και βοηθούν πάντα αυτούς που έχουν ανάγκη. Ένας Αιγόκερως θα σας βοηθήσει να σταθείτε στα πόδια σας σε χρόνο ρεκόρ, φτιάχνοντας για σας ένα σταθερό πλάνο επιτυχίας. Το σημαντικό είναι πως, για όλη αυτή την προσφορά, δεν περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα. Ο Αιγόκερως φίλος σας είναι βαθυστόχαστος, μυστηριώδης, γεμάτος ίντριγκα και πάντα φαίνεται σκεφτικός.

Ο Αιγόκερως και η Εργασία: Η προσωπικότητα του Αιγόκερου είναι προσανατολισμένη προς την κατεύθυνση της ηγεσίας και των επιτευγμάτων, θέλει η καριέρα του να έχει συνεχώς ανοδική πορεία και δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Οι Αιγόκεροι έχουν εξαιρετική αίσθηση του χρόνου και τον διαχειρίζονται άψογα, οργανώνουν τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πολύ παραγωγικοί, όχι αυθόρμητα δημιουργικοί, αλλά εκμεταλλεύονται την ικανότητα που έχουν να διαχειρίζονται καλά το χρόνο και τις ιδέες τους στην εκτέλεση των σχεδίων. Οι Αιγόκεροι κάνουν καλές και σοφές επενδύσεις, γιατί βλέπουν μακροπρόθεσμα τι θα είναι πιο ωφέλιμο γι’ αυτούς.

Ζώδιο Αιγόκερως,

Αιγόκερως και μουσική: Michael Stipe (REM), David Bowie, Elvis Presley

Εν ολίγοις: Οι Αιγόκεροι μπορεί να φαίνονται μελαγχολικοί και σκληροί, επειδή ζουν με αυτοπειθαρχία κι ευθύνη. Αξιολογούν τα πάντα και δεν κάνουν τολμηρά βήματα χωρίς πρώτα να ζυγίσουν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα. Κατά βάθος έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και χρειάζεται κάθε φορά να αποδεικνύουν την αξία τους. Μόλις συνειδητοποιήσουν ότι το μόνο που χρειάζονται είναι να αγαπήσουν τον εαυτό τους, οι πόρτες ανοίγουν αυτόματα και βλέπουν τον κόσμο με άλλο μάτι, κάτω από ένα άλλο πρίσμα που τους επιτρέπει να χαρούν χωρίς ενοχές. Αυτό που χρειάζονται περισσότερο είναι η ασφάλεια, οικονομική και υλική. Οι Αιγόκεροι είναι πολύ φιλόδοξοι σαν άνθρωποι, πάντα υπάρχει ένας στόχος που πρέπει να κατακτήσουν και θέλουν η ζωή τους να είναι πλήρης και σημαντική. Είναι υπερβολικά υπομονετικοί και θα περιμένουν όσο χρειαστεί για να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Ζώδιο Αιγόκερως,

Αιγόκερως και γυναίκες: Μπέττυ Λιβανού, Τζένη Καρέζη, Έλενα Ναθαναήλ

Η γυναίκα Αιγόκερως: Κατά βάθος (πολύ βάθος όμως), είναι ρομαντική και τρυφερή, αλλά χρειάζεται να έρθει ο κατάλληλος άντρας για να το δείξει. Επιφανειακά, ίσως δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρει και πολύ η αγάπη. Είναι αριστοκρατική γυναίκα, θα πρέπει να την πολιορκήσετε και να τη φλερτάρετε σαν κυρία. Αφήστε την να ηγηθεί και δε θα χάσετε. Θα κατευθύνει τη σχέση προς το σωστό δρόμο, γιατί είναι έξυπνη και πρακτική. Θα σας προσφέρει μια μακροχρόνια, αληθινή, αφοσιωμένη σχέση που θα περιέχει όλα τα σωστά υλικά για την ευτυχία.

 Ζὠδιο Αιγόκερως

Αιγόκερως και μυαλό: Stephen Hawking, Αριστοτέλης Ωνάσης, Anthony Hopkins

Ο άντρας Αιγόκερως: Είναι ένας άντρας που του αρέσει η σαρκική επαφή και το πάθος, αλλά χωρίς να είναι συναισθηματικός, εξωτερικά. Κατά βάθος λαχταρά την αγάπη, αλλά αυτό θέλει πολύ χρόνο για να γίνει πραγματικότητα, αφού είναι μάλλον απρόθυμος να δείξει εμπιστοσύνη στο άλλο πρόσωπο. Δείξτε του θαυμασμό και κερδίστε σταδιακά την εμπιστοσύνη με τον καιρό. Είναι πολύ πιστός, ίσως το πιο πιστό όλων των ζωδίων. Κάτω από την μυστικοπαθή και μυστηριώδη φύση του, είναι ρομαντικός με έντονη αισθησιακή πλευρά, την οποία κρύβει καλά. Μόλις την απελευθερώσει, θα εκπλαγείτε από την μεταμόρφωσή του. Η υπομονή και η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για τον άντρα Αιγόκερω, έχει πολλά να προσφέρει, αν βρει αυτό που περιμένει.

 Ζὠδιο Αιγόκερως

Η επιφυλακτικότητα της Δήμητρας Ματσούκα σε πολλά θέματα οφείλεται στο ότι είναι Αιγοκερίνα.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Αιγόκερο: Κάντε τους να γελάσουν, τείνουν να είναι μελαγχολικοί και όποιος καταφέρει να σπάσει την μελαγχολία, είναι ευπρόσδεκτος στη ζωή τους. Μπορείτε να μιλήσετε για τα πάντα, αλλά μην προχωρήσετε στα συναισθήματά τους. Δεν τους ενοχλεί όμως να ακούν για τα δικά σας. Όταν ένας Αιγόκερως αισθανθεί ασφάλεια, ίσως να αφεθεί λίγο. Θέλουν να επικοινωνούν σε διανοητικό επίπεδο. Να είσαστε υπομονετικοί με τους Αιγόκερους, κάτω από αυτό το υπεροπτικό και αδιάφορο παρουσιαστικό υπάρχει ένα φυσικό, παθιασμένο και αφοσιωμένο πρόσωπο, που θα φανερωθεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, δηλαδή αμέσως μόλις αποδείξετε ότι αξίζετε. Οι Αιγόκεροι έχουν μεγάλη αντοχή στο σεξ. Τους αρέσει το όμορφο και αριστοκρατικό περιβάλλον, καθώς και μια άνετη ατμόσφαιρα. Όταν φτάσουν στην κρεβατοκάμαρα, θα διαρκέσουν όλη νύχτα και θα θέλουν κι άλλο. Είναι πολύ σαρκικοί και καλοί σε αυτό που κάνουν. Μην περιμένετε βέβαια τίποτα δημιουργικές ή αλλόκοτες στάσεις, αλλά να ξέρετε ότι θα περάσετε καλά μαζί τους.

 Ζὠδιο Αιγόκερως

Αιγόκερως και προσωπικότητα: Χάρις Αλεξίου, Annie Lenox, Sade

 Ζὠδιο Αιγόκερως

Αιγόκερως και γοητεία: Faye Dunnaway, Ava Gardner, Marlene Dietrich

 Ζὠδιο Αιγόκερως

Αιγόκερως και ο μεγάλος ηγέτης της ανατολής. Ο πρόεδρος Mao

—————————-

 Ζὠδιο Αιγόκερως

Διάσημοι άντρες Αιγόκεροι: Σταμάτης Κραουνάκης, Αριστοτέλης Ωνάσης, Θέμος Αναστασιάδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Σάκης Ρουβάς, Σπύρος Πώρος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, Γιάννης Στάνκογλου, Αποστόλης Τότσικας, Νίκος Μπελογιάννης, Μανώλης Φάμελλος, Γιώργος Αλκαίος, Γεώργιος Ράλλης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Δημήτρης Ψαριανός, Γιάννης Δαλιανίδης, Κώστας Βουτσάς, Πέτρος Φιλιππίδης, Μιχάλης Εμιρλής, Φοίβος, Παναγιώτης Γιαννάκης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μιχάλης Ασλάνης, Βασίλης Αυλωνίτης, Ευγένιος Σπαθάρης, Αθανάσιος Διάκος, Χρήστος Θηβαίος, Γιώργος Θεοφάνους, Μιχάλης Βιολάρης, Νίκος Καββαδίας, Σπύρος Λούης, Κωστής Παλαμάς, Γιάννης Τσαρούχης, Γιάννης Χαρούλης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άλκης Κούρκουλος, Πάνος Μιχαλόπουλος, Βασίλης Τσιβιλίκας, Βασίλης Τσιτσάνης, Χρόνης Εξαρχάκος, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Giacomo Puccini, Anton Chekhov, Howard Hughes, Federico Fellini, Cary Grant, Gérard Depardieu, David Lynch, Kevin Costner, Nicolas Cage, Jim Carey, Ralph Fines, Rickie Martin, Marilyn Manson, Mel Gibson, Jude Law, Val Kilmer, Stephen Hawking, Anthony Hopkins, Michael Stipe (REM), David Bowie, Elvis Presley, Steven Soderbergh, Malcolm McLaren, Ryuichi Sakamoto, Bradley Cooper, LeBron James, Jeff Bezos, Rowan Atkinson (Mr. Bean), Muhammad Ali, Tiger Woods, Martin Luther King, Richard Nixon, Michael Schumacher, Benjamin Franklin, Isaak Newton, Al Capone, Eddie Redmayne, Rod Stewart, Denzel Washington, Edgar Allan Poe, Liam Hemsworth, Jared Leto, Justin Trudeau, Jon Voight, Joe Manganiello, J. R. R. Tolkien (Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών), Kim Jong-un, Kit Harington, Ορλάντο Μπλουμ κ.α.

Διάσημες γυναίκες Αιγόκεροι: Μπέττυ Λιβανού, Τζένη Καρέζη, Έλενα Ναθαναήλ, Δήμητρα Ματσούκα, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Κορινθίου, Faye Dunnaway, Ava Gardner, Marlene Dietrich, Annie Lenox, Sade, Ζαν ντ Αρκ, Diane Keaton, Sissy Spacek, Janis Joplin, Marianne Faithfull, Patti Smith, Kate Bosworth, Dido, Mary J. Blidge, Melanie C, Χλόη Λιάσκου, Καίτη Φίνου, Vanessa Paradis, Ντίνα Κώνστα, Sienna Miller, Dolly Parton , Mary J. Blige, Aaliyah, Maggie Smith, Kate Middleton, Michelle Obama, Carla Bruni-Sarkozy, Θωμαή Απέργη, Μαρίνα Σάττι, Ελένη Δήμου, Μαίρη Αρώνη, Κριστίν Λαγκάρντ, Γεωργία Βασιλειάδου, Αποστολία Ζώη, Σίρλεϊ Μπάσεϊ, Τασσώ Καββαδία, Τάμτα…

——————————————–

Άρθρα και για τα υπόλοιπα ζώδια

Ζώδιο Ζυγός: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-ζυγός-χαριτωμένοι-και-φιλάρεσκ/

Ζώδιο Παρθένος: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-παρθένος-σχολαστικοί-και-γκριν/

Ζώδιο Λέων: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-λέων-ωραίος-και-ματαιόδοξος/

Ζώδιο Καρκίνος: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-καρκίνος-φουλ-κυκλοθυμικοί/

Ζώδιο Δίδυμος: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-δίδυμος-σε-στέλνει-στο-τρελοκομ/

Ζώδιο Ταύρος: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-ταύρος-πεισματάρης-κτητικός-αλ/

Ζώδιο Κριός: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-κριός-ενθουσιώδης-κυκλοθυμικό/

Ζώδιο Ιχθύς: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-ιχθείς-sex-και-αυτοκαταστροφή/

Ζώδιο Υδροχόος: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-υδροχόος-καλύτερα-να-το-λέμε-υδρ/

Ζώδιο Αιγόκερως: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-αιγόκερως-σου-βγάζουν-την-πίστη/

Ζώδιο Τοξότης: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-τοξότης-το-κέρατο-πάει-σύννεφο/

Ζώδιο Σκορπιός: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-σκορπιός-το-καλύτερο-κρεβάτι/

———————————————————-

 

2 COMMENTS

  1. Μην περιμένετε βέβαια τίποτα δημιουργικές ή αλλόκοτες στάσεις, αλλά να ξέρετε ότι θα περάσετε καλά μαζί τους.

    Ρε παιδιά για μας λέτε; Σίγουρα; Εμένα πάντως μου αρέσουν τα μαστίγια δεν ξέρω για τους άλλους…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.