Ζώδιο δίδυμος: Σε στέλνει στο τρελοκομείο

Κατ’ αρχήν το 95% των τραβεστί είναι δίδυμοι. Οι Δίδυμοι σαν ζώδια είναι υπερβολικά ανεξάρτητοι. Δε θα επιτρέψουν σε κανένα να τους καθηλώσει και δεν υπακούν σε κανόνες. Αυτό που έχουν ανάγκη οι Δίδυμοι, είναι να γνωρίσουν τον κόσμο από μόνοι τους. Δεν αφήνουν κανένα να τους υποτάξει, είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και η ελευθερία τους είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ευεξία.

3
7374

Κατ’ αρχήν για όσους πιστεύουν ότι οι δίδυμοι είναι διχασμένες προσωπικότητες να πω, πως το 95% των τραβεστί και των τρανσέξουαλ, είναι δίδυμοι- κι αυτό ίσως λέει πολλά. Οι Δίδυμοι σαν ζώδια είναι υπερβολικά ανεξάρτητοι. Δε θα επιτρέψουν σε κανένα να τους καθηλώσει και δεν υπακούν σε κανόνες. Αυτό που έχουν ανάγκη οι Δίδυμοι, είναι να γνωρίσουν τον κόσμο από μόνοι τους. Δεν αφήνουν κανένα να τους υποτάξει, είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και η ελευθερία τους είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ευεξία.

Δυνατά σημεία των Διδύμων: Ενεργητικοί – Έξυπνοι – Ευρηματικοί – Πνευματώδεις – Προσαρμόζονται εύκολα

Αδυναμίες των Διδύμων: Επιφανειακοί – Παρορμητικοί – Ξεχασιάρηδες – Πανούργοι – Αναποφάσιστοι

Ζώδιο δίδυμος, Zodiac, Gemini, Monroe, nikosonline.gr

Marilyn Monroe: All time classic Δίδυμος

Δίδυμοι και φιλία: Οι Δίδυμοι αποκτούν πολύ ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς φίλους. Τους αρέσει να αφήνουν το σημάδι τους σε όλους όσους συναντήσουν. Είναι ιδιαίτερα άστατοι και θα εξαφανιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γνωρίσουν νέους φίλους και να εξερευνήσουν νέα μέρη. Αλλά όταν επιστρέψουν, θα έχουν νέες σκέψεις, απόψεις, ενδιαφέροντα πράγματα να μοιραστούν και ιδέες να διδάξουν. Αν έχετε ένα φίλο που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, τότε θα ξέρετε ότι η ζωή μαζί του θα είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Αλλά, αν προσπαθήσετε να καθηλώσετε ένα Δίδυμο με διάφορα συναισθηματικά προβλήματα, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Αρνείται να ασχοληθεί με αυτό το θέμα, γιατί, πολύ απλά, τον ρίχνει ψυχολογικά και περιορίζει την ελευθερία του. Επίσης, δε θα μπορέσει να σας βοηθήσει, αν χρειάζεστε στήριξη για μεγάλο διάστημα. Ο Δίδυμος φίλος σας θα σας ενημερώσει για όλα τα τελευταία κουτσομπολιά κι αν σας αρέσει η κουβεντούλα, τότε έχετε τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σας.

Ζώδιο δίδυμος, Zodiac, Gemini, nikosonline.gr

Δίδυμοι και λάμψη: Angelina Jolie & Nicole Kidman

Δίδυμοι και δουλειά: Οι Δίδυμοι τείνουν να σκορπίζουν την ενέργεια τους σε διάφορα καθήκοντα και όχι να επικεντρώνονται σε ένα μόνο πράγμα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αφήνουν πίσω τους ημιτελή έργα. Αν μπορούσαν να εστιάσουν όλη τους την ενέργεια προς μία κατεύθυνση, η εξυπνάδα και η νοημοσύνη τους θα τους επέτρεπε να ολοκληρώσουν κάθε εργασία που αναλαμβάνουν με επιτυχία και δημιουργικότητα.

Ζώδιο δίδυμος, Zodiac, Gemini, nikosonline.gr

Δίδυμοι και μουσική: Lenny Kravitz, Prince, Bob Dylan

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Διδύμου: Οι Δίδυμοι έχουν μια ικανότητα να αντιδρούν άμεσα σε καταστάσεις κι ως εκ τούτου, έχουν ένα πολύ νευρικό ταμπεραμέντο. Το γεγονός ότι απολαμβάνουν διαφορετικές καταστάσεις κι ανθρώπους, τους προσθέτει νευρικότητα κι αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται συνεχώς σε ένα διαρκές ξεκαθάρισμα. Η διπλή φύση των Διδύμων, τους κάνει συνεχώς να παρουσιάζουν αντικρουόμενα συναισθήματα κι όλα αυτά αποτελούν ένα αυθόρμητο και ευέξαπτο πακέτο.

Ζώδιο δίδυμος, Zodiac, Gemini, nikosonline.gr

Δίδυμοι γοητεία & ανεξαρτησία: Johnny Depp, Che Gevara

Οι Δίδυμοι κατά βάθος: Ένα μειονέκτημα των Διδύμων είναι η επιπολαιότητα τους. Αντί να ψάχνουν σε βάθος τα πραγματικά χαρίσματα ενός ατόμου, θα το κρίνουν από την πρώτη εντύπωση. Κι αυτό, φυσικά, τους οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα και μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις σχέσεις τους. Θέλουν να δείχνουν στους άλλους ότι είναι πάντα ευτυχισμένοι, ότι όλα τους πάνε καλά και ότι το άγχος δεν τους αγγίζει ποτέ.

Ζώδιο δίδυμος, Zodiac, Gemini, nikosonline.gr

Δίδυμοι και λάμψη: Colin Farrell, Natalie Portman, Liam Neeson

Οι Δίδυμοι με λίγα λόγια: Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν πολλές πλευρές και είναι γρήγοροι στο μυαλό αλλά και στο σώμα. Διακατέχονται από ενέργεια και ζωντάνια και χειρίζονται το λόγο σωστά. Είναι ευφυείς και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε κατάσταση και κάθε τύπο ανθρώπου. Είναι περίεργοι και θέλουν πάντα να μαθαίνουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Είναι επιφανειακοί, μπορούν να σχηματίσουν μία άποψη χωρίς να το πολυψάξουν κι αυτό τους κάνει να νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, κάτι το οποίο συνήθως ισχύει, αλλά το μυαλό τους είναι πολύ απασχολημένο για να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες.

Γυναίκα Δίδυμος: Η γυναίκα Δίδυμος είναι στ’ αλήθεια γοητευτική. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να προχωρήσετε μαζί της, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η σχέση θα μοιάζει περισσότερο φιλική παρά ερωτική κι αυτό λόγω της ευμετάβλητης φύσης της. Το να κρατήσετε το ενδιαφέρον μιας τέτοιας γυναίκας αποτελεί πρόκληση, γι’ αυτό και είναι ιδανική για εκείνον που αναζητά διέγερση κι ένταση. Χρειάζεται ένα σύντροφο με ευστροφία, θέλει να κεντρίζει και να ξεσηκώνει τα συναισθήματα και το μυαλό αυτών που θεωρεί πνευματικά κατώτερους, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συμβαδίσετε με το πνεύμα της, διαφορετικά θα μείνετε πίσω. Οι σχέσεις της πάντα κρέμονται από μια κλωστή, δεν είναι άκαρδη, απλά αξιολογεί κατά πόσο ο σύντροφός της αξίζει την προσοχή και τον χρόνο της, αφού δε σκοπεύει να χάσει τον καιρό της με ένα βαρετό άτομο. Μόλις σας εγκρίνει, μπορεί εύκολα να ζηλέψει.

Ζώδιο δίδυμος, Zodiac, Gemini, nikosonline.gr

Γοητευτικοί Δίδυμοι: Clint Eastwood, Paul McCartney, J.F.Kennedy

Άντρας Δίδυμος: Ο άντρας δίδυμος είναι ένας άντρας που θα σας γοητεύσει από το πρώτο ραντεβού, πνευματώδης, αστείος, έξυπνος, ομιλητικός, δημιουργικός και περιπετειώδης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι απλά να καταφέρετε να συμβαδίσετε μαζί του! Οι γυναίκες έλκονται από τους άνδρες Διδύμους, λόγω της δίψας τους για ζωή, της ενεργητικότητας και του ενθουσιασμού τους. Θα έχετε σίγουρα μεγάλο ανταγωνισμό αν αποφασίσετε να κερδίσετε την καρδιά του. Μην περιμένετε να τον κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας. Είναι άστατος και κάνει πάντα αυτό που θέλει.

Ο έρωτας με ένα Δίδυμο: Ο πρώτος κανόνας για να εντυπωσιάσετε ένα Δίδυμο είναι η κουβέντα, του αρέσει να μιλάει. Τα καυτά σημεία τους είναι τα χέρια και τα μπράτσα. Αυτές είναι πολύ ευαίσθητες περιοχές και είναι πολύ δεκτικοί σε ένα μασάζ κι ένα απαλό άγγιγμα ή χάδι. Αυτό συνήθως τους ηρεμεί και τους χαλαρώνει, αφού βρίσκεται συνεχώς σε υπερδιέγερση. Τους αρέσει επίσης, να τους ρουφάνε ή να πιπιλάνε το δάχτυλο, ένα ωραίο παιχνίδι πριν τη σεξουαλική πράξη, που θα ενισχύσει τη διάθεσή τους. Στο σεξ τους αρέσουν οι πειραματισμοί. Μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα, παντού. Ένας Δίδυμος δεν κάνει για άτολμους ή ντροπαλούς και μυστικοπαθείς εραστές!

Ζώδιο δίδυμος, Zodiac, Gemini, nikosonline.gr Ζώδιο δίδυμος, Zodiac, Gemini, nikosonline.gr

Αντιπροσωπευτικοί δίδυμοι: Boy George & Γιώργος Μαρίνος

————————————

Ζώδιο δίδυμος, Zodiac, Gemini, nikosonline.gr

Κι΄ άλλοι διάσημοι Δίδυμοι: Τζόαν Κόλινς, Μπρουκ Σιλντς, Ιζαμπέλλα Ροσελίνι, Ναϊόμι Κάμπελ, Λόρι Άντερσον, Κάϊλι Μινόγκ, Καθλίν Τέρνερ, Αν Χες, Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ, Τζούλιετ Λούις, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Κριστίν Σκοτ-Τόμας, Έλεν Χαντ, Ανέτ Μπένινγκ, Κόρτνεϊ Κοξ, Άννα Κουρνίκοβα, Γιασμίν Μπλιθ, Νίκι Κοξ, Αλάνις Μορισέτ, Ράνια Θρασκιά, Έρολ Φλιν, Ντόναλντ Τραμπ, Μάϊκ Μάϊερς, Τζόζεφ Φάϊνς, Ρούπερτ Έβερετ, Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Μικρούτσικος, Κλέων Γρηγοριάδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Κώστας Κεντέρης, Γιώργος Λιάγκας, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Καίτη Γαρμπή, Αντώνης Σαμαράς, Τάκης Σαγιώρ κ.α.

————————————————

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eγω σαν γυναικα θα χαρακτηρησω τον ανδρα Διδυμο. Ειναι μια προσωπικοτητα που περιεχει δυο χαρακτηρες .Ο ενας ειναι αυτος που νομιζει οτι γνωριζει τα παντα…ο δηθεν παντογνωστης .που θελει να τραβα την προσοχη των παντων ,επαγγελματικα και ερωτικα ….ακομη και αν εχει την δικη του σχεση..και γενικα ειναι ο απο επανω απο ολους και τελικα απομονομενος. Ο δευτερος ειναι ο χαπακτηρας που εντος του περιβαλλοντος του θελει να δινει δηθεν αγαπη ,προστασια και πολυ ερωτισμο .. απλος , συγκαταβατικος ,αλλα ολα αυτα εχουν ενα στοχο…να επικρατισουν και να ειναι οι κυριοι του παιχνιδιου..Αυτα τα λεει μια Παρθενος που ειναι αντιθετη με ολα αυτα…..

  2. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ σημερινή ονομασία ΔΙΔΥΜΟΙ
    Διόσκουροι (Διός κούροι) είναι τα δίδυμα παιδιά του Δία και της Λήδας: οι φημισμένοι Λάκωνες Κάστωρ και Πολυδεύκης. Το σύμβολο ΙΙ με το οποίο παριστάνεται το ζώδιο-αστερισμός τους, αποτελεί το έμβλημα που έφεραν οι Σπαρτιάτες στις μάχες. Με τους Διδύμους σχετίζονται οι Στήλες του Ηρακλή, αλλά και το «ποιούν» και το «πάσχον» (γιν-γιανγκ). Επίσης, συμβολίζουν τον θάνατο και την ζωή, καθώς ο Κάστορας ήταν θνητός και ο Πολυδεύκης αθάνατος. Λέγεται ότι αντιπροσωπεύεται ή κυριαρχείται από τον θεό Απόλλωνα, ή τον θεό Ερμή. (ΧΛΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ )

  3. Η πληροφορία στην εισαγωγή του άρθρου ότι το 95% των τραβεστί και των τρανσέξουαλ είναι δίδυμοι, από ποια πηγή προέρχεται;
    Αν και είναι, επιεικώς, μία περιττή πληροφορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.