Ζώδιο Ζυγός: Χαριτωμένοι και φιλάρεσκοι

Στους Ζυγούς (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου), αρέσει να περιτριγυρίζονται από κόσμο. Οι Ζυγοί όντας κοινωνικά άτομα, είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Είναι λίγο τεμπέληδες, αλλά τους αρέσει το ωραίο περιβάλλον και η διακόσμηση. Μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αφού διαθέτουν τις δυνατότητες και τη νοημοσύνη, αλλά προτιμούν να συμβιώνουν ή απλά να βασίζονται πάνω στους άλλους.

1
3213

Στους Ζυγούς (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου), αρέσει να περιτριγυρίζονται από κόσμο. Οι Ζυγοί όντας κοινωνικά άτομα, είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται σε παρέες και ακόμα καλύτερα όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Είναι λίγο τεμπέληδες, αλλά τους αρέσει το ωραίο περιβάλλον και η διακόσμηση. Μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αφού διαθέτουν τις δυνατότητες και τη νοημοσύνη, αλλά προτιμούν να συμβιώνουν ή απλά να βασίζονται πάνω στους άλλους.

Δυνατά σημεία του Ζυγού: Διπλωματικοί – Χαριτωμένοι – Ειρηνικοί – Ιδεαλιστές – Φιλόξενοι

Αδυναμίες του Ζυγού: Επιφανειακοί – Φιλάρεσκοι – Αναποφάσιστοι – τεμπέληδες

Ζώδιο Ζυγός, ΖΩΔΙΑ, ZODIAC, LIBRA, ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΖΥΓΟΙ, nikosonline.gr

Monica Bellucci: All time classic Ζυγός

Ο Ζυγός και οι Φίλοι: Οι Ζυγοί σαν ζώδια αγαπούν κι ενθουσιάζονται με τις νέες καταστάσεις, την περιπέτεια και οτιδήποτε ασυνήθιστο. Οι Ζυγοί έχουν φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και πάντα ετοιμάζουν κάτι καινούργιο και συναρπαστικό με πολύ κέφι. Τα πάνε πολύ καλά με τους ανθρώπους, αφού όλοι τους συμπαθούν. Αποτελεί το συνδετικό κρίκο που κρατάει μια ομάδα δεμένη, γιατί είναι ο καταλληλότερος στο να διατηρεί την αρμονία και την ειρήνη.

Ζώδιο Ζυγός, ΖΩΔΙΑ, ZODIAC, LIBRA, ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΖΥΓΟΙ, nikosonline.gr

Ο Ζυγός και η Μουσική: Γιώργος Νταλάρας, Bruce Springsteen, John Lennon

Ο Ζυγός και η Εργασία: Στο Ζυγό δεν αρέσει η σκληρή δουλειά. Είναι κατά βάθος τεμπέληδες, όταν πρόκειται να δουλέψουν και να κάνουν κάτι μόνοι τους. Ευτυχώς γι’ αυτούς, τα ένστικτά τους λειτουργούν άψογα όταν πρόκειται να βγάλουν χρήματα και ξέρουν που θα τα βρουν. Ένας τρόπος για να κάνουν λεφτά οι Ζυγοί, είναι μέσα από τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες. Μπορούν να είναι ζωγράφοι, διακοσμητές, ηθοποιοί, συγγραφείς και συνθέτες. Και συνήθως αυτό είναι μια καλή ιδέα, γιατί συνδυάζει το χόμπι τους με τα χρήματα.

Ζώδιο Ζυγός, ΖΩΔΙΑ, ZODIAC, LIBRA, ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΖΥΓΟΙ, nikosonline.gr

Και οι 3 έχουν γενέθλια 5 Οκτωβρίου: Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Γιάννης Κότσιρας, Kate Winslet

Ο Ζυγός κατά βάθος: Έχει ανάγκη το σεβασμό και την αμερόληπτη αντιμετώπιση, άλλωστε έχει προσφέρει τόσα στους άλλους, που αυτό είναι κάτι που του αξίζει. Όταν νοιώθει πως αδικείται, γίνεται θαρραλέος και διεκδικεί αυτό που του ανήκει. Κατά βάθος, ο Ζυγός είναι πολύ ανασφαλής σαν άτομο, δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και πάντα ψάχνει κάτι να τον γεμίσει. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που είναι τόσο κοινωνικός, είναι μια ασυνείδητη προσπάθεια να φέρει τη χαμένη γαλήνη στο περιβάλλον του. Στην προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν τους άλλους, οι Ζυγοί χάνουν τελικά τον εαυτό τους.

Ζώδιο Ζυγός, ΖΩΔΙΑ, ZODIAC, LIBRA, ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΖΥΓΟΙ, nikosonline.gr

Δύο λατρεμένοι Ζυγοί: Μάνος Χατζιδάκις, Μελίνα Μερκούρη

Ο Ζυγός με λίγα λόγια: Οι Ζυγοί είναι οι κατ’ εξοχήν διπλωμάτες του ζωδιακού. Μπορούν να βρεθούν στη θέση άλλων και να τα δουν από τη δική τους σκοπιά. Είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν πάντα το σωστό και φέρνουν την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή τους και στον περίγυρό τους. Έχουν μία χάρη που μαγνητίζει, καλό γούστο και γίνονται εύκολα συμπαθητικοί, λόγω της ανάγκης τους να ικανοποιούν τους άλλους και του εύκολου χαρακτήρα τους. Σε αντάλλαγμα, βέβαια, για την ικανότητα που έχουν να γίνονται καλοί ακροατές και να κατευνάζουν και να ηρεμούν τα πνεύματα, οι Ζυγοί απαιτούν θαυμασμό. Στους Ζυγούς αρέσει η ποικιλία και οι διαφορετικές καταστάσεις. Δεν φοβούνται την αλλαγή και λατρεύουν την πολυτέλεια. Θα χαλάσουν πολλά λεφτά για να έχουν όμορφα πράγματα και είναι σχολαστικοί με την εμφάνισή τους. Τους αρέσει οτιδήποτε αριστοκρατικό. Εργάζονται σκληρά για να ευχαριστήσουν τους άλλους κι αυτό τους κάνει αξιαγάπητους.

Ζώδιο Ζυγός, ΖΩΔΙΑ, ZODIAC, LIBRA, ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΖΥΓΟΙ, nikosonline.gr

Γυναίκες Ζυγοί: Rita Hayworth, Catherine Deneuve, Brigitte Bardot

Ο Ζυγός και οι γυναίκες: Η γυναίκα Ζυγός είναι γοητευτική και χαριτωμένη. Είναι η απόλυτη κυρίαρχος της αποπλάνησης. Το περιβάλλον είναι σημαντικό για αυτή, γι’ αυτό το πρώτο ραντεβού θα πρέπει να είναι κάπου αριστοκρατικά και καλαίσθητα. Κάντε της φιλοφρονήσεις και δείξτε πόσο την εκτιμάτε. Θα ανταποκριθεί με σεμνότητα, αλλά σε κάθε κομπλιμέντο θα λάμπει όλο και περισσότερο. Θέλει ρομαντισμό για να μη χάσει το ενδιαφέρον της. Είναι αθεράπευτα ρομαντική, της αρέσουν τα γλυκά σημειώματα και τα λουλούδια. Όλα αυτά τη χαροποιούν, την κάνουν να αισθάνεται μοναδική κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτή τη γυναίκα.

Ζώδιο Ζυγός, ΖΩΔΙΑ, ZODIAC, LIBRA, ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΖΥΓΟΙ, nikosonline.gr

Άντρες Ζυγοί: Viggo Mortensen, Bryan Ferry, Sting

Ο Ζυγός και οι άντρες: Ο άντρας Ζυγός είναι πολύ δημοφιλής στις γυναίκες, επειδή είναι χαριτωμένος, έχει αρμονία και μπορεί να επικοινωνήσει με αυτές στο δικό τους επίπεδο. Εξάλλου, το χαρακτηριστικό των Ζυγών είναι να βλέπουν τα πράγματα από τη σκοπιά των άλλων. Ο άντρας Ζυγός το χρησιμοποιεί αυτό για να αποπλανήσει μια γυναίκα και τα καταφέρνει κάθε φορά. Πάντα θα ψάχνει την τέλεια γυναίκα, που δυστυχώς όμως δεν υπάρχει. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να τον κερδίσετε, είναι το να δείχνετε ξεκάθαρα την εκτίμηση και το θαυμασμό σας απέναντί του. Άλλωστε ο Ζυγός λατρεύει την κολακεία.

Ζώδιο Ζυγός, ΖΩΔΙΑ, ZODIAC, LIBRA, ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΖΥΓΟΙ, nikosonline.gr

Αγαπημένος Ζυγός: Hugh Jackman

Ζυγός και σεξ: Μπορείτε εύκολα να προσελκύσετε ένα Ζυγό, αλλά το πιο πιθανό είναι να σας έχει προσελκύσει πρώτος, λόγω της καλοπροαίρετης φύσης του. Πρώτα από όλα, θαυμάστε τον και κολακεύστε τον. Συμπεριφερθείτε του σαν να είναι πρίγκιπας ή πριγκίπισσα. Τους αρέσει να μιλάνε για τα πάντα, αλλά ενδιαφέρονται περισσότερο για τον εαυτό τους. Η πιο ευαίσθητη περιοχή για ένα Ζυγό είναι χαμηλά στη μέση. Χαϊδέψτε την απαλά ή χορέψτε του αισθησιακά και θα δείτε των ερωτισμό του Ζυγού στα… ύψη. Του αρέσει, επίσης, ένα ελαφρύ τσίμπημα ή χτυπηματάκια στους γλουτούς. Το σεξ είναι μία μαγευτική και αισθησιακή εμπειρία. Ακριβώς όπως στις ταινίες. Απαλό τρίψιμο και χάδια. Οι Ζυγοί είναι δημιουργικοί εραστές και βάζουν πολύ φαντασία. Οι Ζυγοί δεν είναι για ένα γρήγορο σεξ στο αυτοκίνητο. Φτιάξτε την διάθεσή σας με πολλά ερωτικά παιχνιδάκια και δημιουργήστε ατμόσφαιρα, με κεριά και αρωματικά έλαια για μασάζ… και θα με θυμηθείτε!

——————————————————

Κι΄ άλλοι διάσημοι Ζυγοί: Αβρίλ Λαβίν, Αλίσια Σίλβερστόουν, Γκουέν Στεφάνι, Γκουίνεθ Πάλτροου, Δήμητρα Αιγινίτη, Έλεινορ Ρούσβελτ, Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς, Κλειώ-Δανάη Οθωναίου, Τζόϊς Ευείδη, Μάργκαρετ Θάτσερ, Μαρία Γεωργιάδου, Μαρία Σολωμού, Μαρίνα Σκιαδαρέση, Νάντια Μπουλέ, Νίκη Ξάνθου, Ντέμπορα Κερ, Ντίτα φον Τίζ, Ντόνα Κάραν, Πι-Τζέϊ Χάρβεϊ, Ρίτα Σακελλαρίου, Σάρα Φέργκιουσον, Σιγκούρνι Ουίβερ, Σούζαν Σαράντον, Τζούλυ Αντριους, αδελφοί Κατσιμίχα, Αλέξης Γεωργούλης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιώργος Κιμούλης, Γιώργος Μητσικώστας, Γκάντι, Γουίλ Σμιθ, Δημήτρης Λιγνάδης, Διονύσης Σχοινάς, Διονύσης Τσακνής, Έμινεμ, Θάνος Πετρέλης, Κάρολος Κουν, Κλάιβ Όουεν, Κρίστοφερ Ριβ, Κώστας Τουρνάς, Λάμπρος Παπακώστας, Λέχ Βαλέσσα, Λουκ Πέρι, Λούκας Γιώρκας, Λουτσιάνο Παβαρότι, Μάϊκλ Ντάγκλας, Μάνος Λοίζος, Μαρτσέλο Μαστρογιάννι, Ματ Ντέϊμον, Νικόλαος Γλίξμπουργκ, Νίκος Σεργιανόπουλος, Νίκος Χατζηνικολάου, Νίκος Ψαρράς, Ντέσμοντ Τούτου, Όθωνας Μεταξάς, Ουώλτερ Ματάου, Πελέ, Πύρρος Δήμας, Ραλφ Λόρεν, Ρένος Χαραλαμπίδης, Στέλιος Μάϊνας, Τζέσε Τζάκσον, Τιμ Ρόμπινς, Τόμι Λι, Υβ Μοντάν, Φάνης Μουρατίδης, Φοίβος Δελληβοριάς, Χρήστος Δάντης κ.α.

Ζώδιο Ζυγός, ΖΩΔΙΑ, ZODIAC, LIBRA, ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΖΥΓΟΙ, nikosonline.gr

Ζυγοί και διανόηση: T.S. Elliot Oscar Wilde

Στην ενότητα ΑΠΟΨΕΙΣ θα βρείτε κι΄ άλλα ζώδια, όπως και πολλά άρθρα γραμμένα από γνωστούς ανθρώπους ή φίλους του nikosonline.gr

https://www.nikosonline.gr/category/απόψεις/

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.