Ζώδιο Ιχθύς: Sex και αυτοκαταστροφή

Είναι το πολυπληθέστερο ζώδιο σ’ όλο τον κόσμο. Για ένα περίεργο λόγο περισσότεροι άνθρωποι έχουν γεννηθεί την περίοδο 20 Φεβρουαρίου με 20 Μαρτίου από οποιαδήποτε άλλη περίοδο. Οι Ιχθείς χρειάζονται ένα δεσποτικό σύντροφο ως πρότυπο στη ζωή τους, αλλιώς είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής.

1
7883

Είναι το πολυπληθέστερο ζώδιο σ’ όλο τον κόσμο. Για ένα περίεργο λόγο περισσότεροι άνθρωποι έχουν γεννηθεί από 20 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου από οποιαδήποτε άλλη περίοδο. Οι Ιχθύες χρειάζονται ένα δεσποτικό σύντροφο ως πρότυπο στη ζωή τους, αλλιώς είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής.

Είναι όμως και άνθρωποι ανεξάρτητοι και εμπνέονται από τα γεγονότα της ζωής τους. Η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά είναι ανίκανοι να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό, γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο.

Ζώδιο Ιχθείς

Elizabeth Taylor: All time classic «τρελό» ψαράκι

Δυνατά σημεία των Ιχθύων: Συναισθηματικοί – Αφοσιωμένοι – Δημιουργικοί – Ευπροσάρμοστοι
Αδυναμίες των Ιχθύων: Υπερευαίσθητοι – Αναποφάσιστοι

Οι Ιχθείς και οι Φίλοι: Οι Ιχθείς θα κάνουν το παν, προκειμένου να βοηθήσουν ένα φίλο. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και πιστοί. Θα οικειοποιηθούν το πρόβλημα του άλλου και θα υποφέρουν μαζί του. Παρόλο που οι Ιχθείς θα προσφερθούν να τα φτιάξουν όλα, μην τους μπλέξετε σε όλα σας τα προβλήματα, γιατί θα χάσουν την ταυτότητά τους μέσα στη δική σας κατάσταση. Ο Ιχθύς θα έχει πάντα κάτι συναρπαστικό στο μυαλό του και η φιλία μαζί του θα είναι ολοκληρωτική και μακροχρόνια.

Οι Ιχθείς και η Εργασία: Οι Ιχθείς δε θα διαπρέψουν σε μια ηγετική θέση ή ως υψηλά επιχειρηματικά στελέχη, είναι πολύ ευαίσθητοι και τους λείπει η αυτοπειθαρχία και η αυτοπεποίθηση για τέτοιες θέσεις. Εκεί που είναι καλοί είναι στη συγγραφή, στην υποκριτική, στην ποίηση ή στη μουσική. Είναι εξαιρετικοί σε οτιδήποτε έλκει τις χορδές της καρδιάς και οτιδήποτε μυστικιστικό ή πνευματικό.

Ζώδιο Ιχθείς

Ιχθύς και συγγραφείς: Κώστας Βάρναλης, Γιώργος Σεφέρης και Βίκτωρ Ουγκώ.

Η Ιδιοσυγκρασία των Ιχθύων: Η προσωπικότητα ενός Ιχθύ είναι δύσκολο να καθηλωθεί, είναι πολύ μυστηριώδες και άπιαστο άτομο. Διαμορφώνεται από τον περίγυρό του κι ενσωματώνει τις εμπειρίες και τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος στον εαυτό του. Έχει υπερβολική συμπόνια και νοιώθει τον πόνο του άλλου. Εάν κάτι πάει στραβά στον κόσμο και τον αφορά, τον επηρεάζει βαθιά, το παίρνει κατάκαρδα και νοιώθει ακραία συναισθήματα σχετικά με αυτό. Όταν είναι ευχαριστημένος, το δείχνει έντονα και όταν είναι λυπημένος μοιάζει με καταθλιπτικό.

Ζώδιο Ιχθείς

Και ο μέγας Σταύρος Ξαρχάκος στο ζώδιο των ιχθύων

Οι Ιχθύς με λίγα λόγια: Οι Ιχθείς έχουν μια διαισθητική και ψυχική ικανότητα μεγαλύτερη από κάθε άλλο ζώδιο. Είναι το ζώδιο του μυστικισμού, του μυστηρίου και του πνευματικού άγνωστου. Ζουν σε δύο κόσμους, τον πραγματικό και τον πνευματικό ή μυστικιστικό κόσμο, όπου μεταφράζουν αυτά που βλέπουν σε αυτά που θα ήθελαν να δουν. Το κάνουν αυτό για να αποφύγουν τις αλήθειες του πόνου και της δυστυχίας στον κόσμο. Έχουν ακραία συναισθήματα, μεγεθύνουν υπερβολικά και τα καλά και τα άσχημα. Έχουν τρομερή διαισθητική ικανότητα. Οι περισσότεροι ασχολούνται με τα απόκρυφα ή τον πνευματισμό. Θα υποστηρίξουν τις απόψεις τους και θα δουλέψουν σκληρά για να τις επιβάλλουν. Μπορούν να γίνουν πολύ τεμπέληδες, αλλά όχι σε θέματα που τους ενδιαφέρουν. Είναι το πιο ευαίσθητο από όλα τα ζώδια.

Ζώδιο Ιχθείς

Ιχθύς και γυναίκες: Ευγενία Μανωλίδου, Βάνα Μπάρμπα, Λιάνα Κανέλλη

Οι Ιχθύς και οι γυναίκες: Οι γυναίκες Ιχθείς είναι ιδιαίτερα γοητευτικές και συναρπαστικές. Κάνουν τον άντρα να αισθάνεται σαν το απόλυτο αρσενικό, λόγω της ανάγκης τους να έχουν κάποιον να τις προστατεύει και να τις καθοδηγεί. Η γυναίκα Ιχθύς είναι χαριτωμένη, γλυκιά και θηλυκή. Η απόλυτη ξελογιάστρα. Μπορεί να “διαβάσει” αμέσως έναν άνδρα και δεν είναι εύκολο να την ξεγελάσει κανείς, γι’ αυτό καλά θα κάνει κανείς να είναι ευθύς μαζί της και να μην προσπαθήσει να την παραπλανήσει, γιατί, αντί να τον αντιμετωπίσει, θα εξαφανιστεί. Η γυναίκα Ιχθύς είναι η απόλυτη σύντροφος, η ιδανική γυναίκα για τον άντρα που θα τη φροντίζει.

Ζώδιο Ιχθείς

Ιχθύς και άντρες: Gabriel José García Márquez, Albert Einstein (και με τις γλώσσες έξω)

Οι Ιχθύς και οι άντρες: Ο άντρας αυτός είναι ο απόλυτα ρομαντικός κι ευαίσθητος άντρας. Είναι το ιδανικό ταίρι για τη γυναίκα που διαμαρτύρεται ότι οι άνδρες δεν είναι αρκετά ευαίσθητοι. Ωστόσο, η αντιμετώπισή του είναι κάπως εξωπραγματική, κινείται στη σφαίρα του ιδεατού και θα χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει η τέλεια γυναίκα. Αυτός ο άνθρωπος ζει στον κόσμο των ονείρων και χρειάζεται μια σύντροφο που θα τον κρατήσει προσγειωμένο. Ο άντρας Ιχθύς χρειάζεται ευαισθησία, γενναιοδωρία και συμπόνια. Αν τον φροντίσετε, θα σας φροντίσει κι αυτός. Μία πλήρης συναισθηματική σχέση για την ισχυρή αλλά ευαίσθητη γυναίκα.

Το Σεξ με έναν Ιχθύ: Το σεξ είναι μια συναισθηματική και σωματική εμπειρία μαζί τους και, αν το επιτρέψετε, μπορεί να γίνει μια πνευματική εμπειρία, επίσης. Οι Ιχθείς είναι πολύ ερωτικοί και τους αρέσει να παίζουν διάφορους ρόλους. Τους αρέσει να αποπλανούν. Φανταστείτε ότι ζείτε σε μια εποχή όπου όλα είναι απαγορευμένα και κάντε τους να σας παρασύρουν, αγαπούν τα παιχνίδια, γιατί μπορούν να συμμετέχουν ολοκληρωτικά και να χάσουν τον εαυτό τους μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Τους αρέσουν οι άσεμνες συνευρέσεις και οι εκκεντρικές δραστηριότητες. Είναι πολύ διασκεδαστικοί σύντροφοι για όσους επιθυμούν διαφορετικές εμπειρίες στο σεξ.

Ζώδιο Ιχθείς

Ιχθύς multi cultural: Steve Jobs, Αρλέτα, Μαζώ

Ζώδιο Ιχθείς

Ιχθύς και μουσική: Curt Kobain, Adam Levine, Rihana

Ζώδιο Ιχθείς

Nurevev & Liza Minelli

Ζώδιο Ιχθείς

Ζώδιο Ιχθείς

Κιάλλοι διάσημοι Ιχθύς: Αναϊς Νιν, Τζιν Χάρλοου, Ούρσουλα Άντρες, Γκλεν Κλόουζ, Σάρον Στόουν, Χόλι Χάντερ, Ντρου Μπάριμορ, Νίνα Χάγκεν, Πάτσι Κένζιτ, Ζιλιέτ Μπινός, Σίντι Κρόφορντ, Άμπερ Σμιθ, Ιβάνα Τραμπ, Τσέλσι Κλίντον, Σπύρος Παπαδόπουλος, Στάθης Ψάλτης, Ρίκα Βαγιάννη, Ιωάννα Παππά, Ευρυδίκη, Ρούπερτ Μέρντοκ, Γιούρι Γκαγκάριν, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Δημήτρης Χορν, Μάϊκλ Κέϊν, Μπρους Ουίλις, Κερτ Ράσελ, Μπίλι Κρίσταλ, Άϊνταν Κουίν, Ρομπ Λόου, πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, Τσακ Νόρις, Σπάϊκ Λι, Μπενίσιο ΝτελΤόρο, Λου Ριντ, Τζον ΜπονΤζόβι, Ρόναν Κίτινγκ, Μάνος Πανταζής, Alexander Graham Bell, Alexander McQueen, Antonio Vivaldi, Γιώργος Σουρής Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, Σοφία Αλιμπέρτη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ρένα Βλαχοπούλου, Κώστας Μακεδόνας, Αρλέτα, Πήτερ Φόντα Μιχαήλ Κορμπαστώφ, Τζωρτζ Ουάσιγκτον, Άλεν Προστ κ.α.

—————————————————————–

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.