Ζώδιο Λέων: Ωραίος και ματαιόδοξος

Ο Λέων (23/07 - 23/08) σαν ζώδιο είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, ωστόσο χρειάζεται κάποιον να τον θαυμάζει και να τον εκτιμάει. Ο Λέων μπορεί μια χαρά να τα καταφέρει μόνος του, αλλά είναι πολύ πιο ευτυχισμένος όταν έχει ακροατήριο και οπαδούς που τον ακολουθούν. Συνήθως, αποφεύγει τη μοναξιά.

0
3092

Ο Λέων (23/07 – 23/08) σαν ζώδιο είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, ωστόσο χρειάζεται κάποιον να τον θαυμάζει και να τον εκτιμάει. Ο Λέων μπορεί μια χαρά να τα καταφέρει μόνος του, αλλά είναι πολύ πιο ευτυχισμένος όταν έχει ακροατήριο και οπαδούς που τον ακολουθούν. Συνήθως, αποφεύγει τη μοναξιά.

Δυνατά σημεία του Λέοντα: Σίγουρος – Φιλόδοξος – Γενναίος – Πιστός – Ενθαρρυντικός

Αδυναμίες του Λέοντα: Επιδεικτικός – Τυραννικός – Μελοδραματικός – Πεισματάρης – Ματαιόδοξος

Ζώδιο Λέων: Ωραίος και ματαιόδοξος, Leo Zodiac, Ζodio Leon, nikosonline.gr

Madonna: All time classic λέαινα

Ο Λέων και οι Φίλοι: Όλοι έλκονται από το κέφι του Λέοντα για ζωή, και από τη ζεστασιά του. Έχει την ικανότητα να ανεβάζει κάποιον και να τον εμψυχώνει όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο ενθουσιασμός του τραβάει τους άλλους, αφού είναι κοινωνικός, όχι μόνο επειδή είναι δική του επιθυμία, αλλά επειδή όλοι θέλουν να βρίσκονται γύρω του. Είναι δύσκολο να μη συμπαθήσεις ένα Λιοντάρι. Περιποιείται τους φίλους τους και τους φέρεται καλά. Είναι ο απόλυτος φίλος. Δεν κρατάει κακία και συγχωρεί εύκολα. Έχει σεβασμό και κατανόηση στις διαφορές των ανθρώπων.

Ο Λέων και η Εργασία: Οι επιχειρηματικές συναλλαγές είναι εύκολη υπόθεση και στέφονται πάντα με επιτυχία για ένα Λέοντα, εφόσον μπορεί να διοικεί και να έχει τον έλεγχο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση στο χώρο εργασίας, αν δεν κατέχει θέση ισχύος, αλλά αυτό σπάνια συμβαίνει, χάρη στο ισχυρό κίνητρό του να πετύχει. Με άλλα λόγια, είναι εξαιρετικός ηγέτης. Είναι επίσης το πιο πολυδάπανο ζώδιο του ζωδιακού. Θέλει να περιβάλλεται από όσο το δυνατόν περισσότερη πολυτέλεια. Δεν αρκείται ποτέ σε κάτι δεύτερο.

Ζώδιο Λέων: Ωραίος και ματαιόδοξος, Leo Zodiac, Ζodio Leon, nikosonline.gr

Λέων και κουλτούρα: Αλέξης Μινωτής, Alfred Hitchcock, John Huston

Η ιδιοσυγκρασία ενός Λέοντα: Ο Λέων αγαπάει οτιδήποτε νέο και παράξενο, μισεί κάθε τι βαρετό, απεχθάνεται τη ρουτίνα, αλλά αν χρειαστεί να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση, απλά θα δημιουργήσει το δικό του σενάριο για να ανταπεξέλθει. Αυτό τον κάνει επιρρεπή στο να δημιουργεί καταστάσεις από το πουθενά, μόνο και μόνο για να κρατήσει το ζωηρό του πνεύμα σε εγρήγορση. Συχνά έχει τη συμπεριφορά απαιτητικού, κακομαθημένου παιδιού, αλλά αυτό φαίνεται μόνο αν κάποιος μπει στα όρια του βασιλείου του. Αντιδρά με αυτόν τον τρόπο, για να προστατεύσει τα κεκτημένα του.

Ζώδιο Λέων: Ωραίος και ματαιόδοξος, Leo Zodiac, Ζodio Leon, nikosonline.gr

Ένας κλασσικός και πολυαγαπημένος Λέων: Stanley Kubrick

Ο Λέων με λίγα λόγια: Ο Λέων είναι υπερβολικά ευαίσθητος, αλλά ξέρει να το κρύβει καλά. Λατρεύει τον έπαινο και την κολακεία κι ο εγωισμός του απαιτεί σεβασμό και λατρεία. Είναι πολύ υπερήφανος κι αυτό τον κάνει εγωκεντρικό. Χαίρει μεγάλης εκτίμησης, είναι αξιόπιστος και πολύ αφοσιωμένος. Βρίσκεται πάντα στο κέντρο και είναι γεμάτος χαρίσματα, του αρέσει να απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος. Η δημόσια εικόνα είναι πολύ σημαντική. Με τα πολυτελή αποκτήματά του και τον τρόπο ζωής του, κρατάει την εικόνα του σε υψηλή θέση. Θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την υπόληψή του.

Ζώδιο Λέων: Ωραίος και ματαιόδοξος, Leo Zodiac, Ζodio Leon, nikosonline.gr

Πανέμορφες λέαινες: (από το χώρο του modeling) Άντζελα Ευριπίδη, Μάρα Δαμουρσλή, Iman

Η γυναίκα Λέων: Το πρώτο βήμα είναι να κολακεύσετε την αυταρέσκειά της και να δείξετε την εκτίμηση που της αξίζει. Αν δεν τα εισπράξει αυτά ξεκάθαρα, η σχέση σας δε θα προχωρήσει ποτέ. Μην κοιτάτε άλλες γυναίκες όταν είστε μαζί της, μόνο εκείνη θα πρέπει να καθρεφτίζεται στα μάτια σας. Η ιδέα και μόνο του ανταγωνισμού την απωθεί εντελώς, γιατί απλά είναι υπέροχη, μεγαλοπρεπής και καλύτερη από κάθε άλλη – ή τουλάχιστον έτσι βλέπει τον εαυτό της! Εσείς όμως, πρέπει να είστε έτοιμος για σκληρό ανταγωνισμό. Προσελκύει τους άνδρες, σκόπιμα ή όχι, λόγω της εκθαμβωτικής προσωπικότητά της. Η γυναίκα λέων είναι τέλεια για τον άντρα που είναι στοργικός και διαθέτει ισχυρό χαρακτήρα, αλλά δεν απαιτεί να έχει τον έλεγχο. Θέλει δίπλα της κάποιον παθιασμένο με τη ζωή, που πασχίζει για το καλύτερο σε όλα, γιατί έτσι κάνει κι αυτή.

Ζώδιο Λέων: Ωραίος και ματαιόδοξος, Leo Zodiac, Ζodio Leon, nikosonline.gr

Άντρες Λιοντάρια & με τα όλα τους: Robert Redford, Robert De Niro, Dustin Hoffman

Ο άντρας Λέων: Ο άντρας Λέων ερωτεύεται εύκολα, αλλά χωρίς διάρκεια. Κι αυτό γιατί, η επιθυμία του για ένα μεγαλοπρεπή και υπέροχο έρωτα γρήγορα μετατρέπεται σε γεγονός που απέχει πολύ από τα συναισθηματικά του ιδανικά. Χρειάζεται μια γυναίκα προσγειωμένη και συντονισμένη στις πραγματικότητες της ζωής, για να τον βοηθάει να παραμένει κι αυτός προσγειωμένος. Μπορεί να φαίνεται ασυγκίνητος κι αποκομμένος από τον έρωτα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Χρειάζεται θαυμασμό και επιδοκιμασία κι αν βρεθεί η γυναίκα που θα του τα προσφέρει, τότε παθιάζεται μαζί της και της συμπεριφέρεται με φοβερή τρυφερότητα. Ο Λέων τα πάει καλά σχεδόν με όλα τα ζώδια και θα δέσει με τη γυναίκα που θα τον θαυμάζει, που θα παραβλέπει τα λάθη του (αν και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι αλάνθαστος) και κυρίως δε θα του γκρινιάζει. Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, η σχέση θα έχει διάρκεια.

Ζώδιο Λέων: Ωραίος και ματαιόδοξος, Leo Zodiac, Ζodio Leon, nikosonline.gr

Λέων και Hollywood: Kevin Spacey, Sean Penn, Chris Hemsworth

Ζώδιο Λέων: Ωραίος και ματαιόδοξος, Leo Zodiac, Ζodio Leon, nikosonline.gr

Λέαινες, μοιραίες γυναίκες: Coco Chanel, Mata Hari, Jackie Kennedy Onassis

Λέων και Σεξ: Πώς να σαγηνεύσετε ένα Λέοντα; Το κλειδί είναι ο θαυμασμός. Θαυμάστε τους και θα γίνουν δικοί σας. Ο Λέων είναι αρκετά εύκολο ζώδιο στην προσέγγισή του, αφού είναι πολύ δεκτικός σε ερωτικές προτάσεις. Επαινέστε τους, δώστε τους τα πάντα, αφού για τα Λιοντάρια οι φιλοφρονήσεις δεν είναι ποτέ αρκετές. Η πλάτη του είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν καλοσχηματισμένη πλάτη. Επαινέστε την λοιπόν, ενώ παράλληλα χαϊδέψτε την με τα δάκτυλά σας από το σβέρκο έως χαμηλά στη μέση τους. Λατρεύουν το μασάζ. Κάντε του ένα αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια και να είσαστε σίγουροι ότι θα περάσετε μία νύχτα γεμάτη πάθος. Είναι άκρως αισθησιακός και παθιασμένος. Απολαμβάνει το στιλάτο περιβάλλον. Θέλει αναμμένα κεριά, αρωματικά έλαια και πολύ στοργική σωματική επαφή, όπως το μασάζ και τα χάδια. Του αρέσει να είναι εξοικειωμένος σεξουαλικά με το σύντροφό του, θέλει να ξέρει τι πρόκειται να συμβεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το σεξ μαζί του γίνεται ρουτίνα. Μην απογοητεύεστε από την έλλειψη καινοτομίας και ποικιλίας, γιατί είναι άψογος σ’ αυτά που ξέρει κάνει. Είναι απλά ο καλύτερος. Simply the best που λέμε και στα Ελληνικά!

Διάσημοι άντρες Λέοντες

Έλληνες: Αλέξης Μινωτής, Νίκος Κακλαμανάκης, Στράτος Τζώρτζογλου, Φώτης Γιαννιώτης, Αλέξανδρος Παρθένης, Αλέξης Σολωμός, Χαρίλαος Φλωράκης, Γιάννης Ευαγγελίδης, Ιωάννης Μαυροκορδάτος, Νίκος Γκάλης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γέροντας Παΐσιος, Τόλης Βοσκόπουλος, Γιάννης Σπανός, Δημήτρης Σαραβάκος, Παύλος Σιδηρόπουλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Εμμανουήλ Ροΐδης, Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ιωάννης Γρυπάρης, Μίκης Θεοδωράκης, Άκης Τσοχατζόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Σιγάλας, Γιώργος Καπουτζίδης, Χρήστος Χωμενίδης, Δημήτρης Κοργιαλάς, Δάνης Κατρανίδης, Αντώνης Βαρδής, Γρηγόρης Βαλτινός, Βασίλης Σπανούλης, Στράτος Περπέρογλου, Γιώργος Καρατζαφέρης, Νικόλας Άσιμος, Νίκος Βέρτης, Ανδρέας Μπάρκουλης, Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος, Κώστας Χατζής, Θάνος Καλλίρης, Γιαννούλης Χαλεπάς, Γεώργιος Κονδύλης, Μάνος Κατράκης, Σπύρος Φωκάς, Θεόδωρος Πάγκαλος…

Ξένοι: Alfred Hitchcock, John Huston, Robert Redford, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Άντι Ουόρχολ, Μπιλ Κλίντον, Kevin Spacey, Sean Penn, Stanley Kubrick, Chris Hemsworth, Καρλ Γιούγκ, Μπλέικ Έντουαρντς, Ρόμαν Πολάνσκι, Μικ Τζάγκερ, Μάρτιν Σιν, Πάτρικ Σουέϊζι, Ντέϊβιντ Ντουκόβνι, Γούντι Χάρελσον, Ματ ΛεΜπλανκ, Μάθιου Πέρι, Μπεν Άφλεκ, Αντόνιο Μπαντέρας, Στίβεν Ντορφ, Ρότζερ Τέιλορ, Τζέισον Στέιθαμ, Slash, Αλέξανδρος Δουμάς, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Coolio, Stan, Μπενίτο Μουσολίνι, Φερνάντο Αλόνσο, Λούις Άρμστρονγκ, Μπαράκ Ομπάμα, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Νηλ Άρμστρονγκ, Αλεξάντερ Φλέμινγκ, Εμιλιάνο Ζαπάτα, Αντόνιο Μπαντέρας, Τσαρλς Μπουκόφσκι, Τζέιμς Κάμερον, Νέλσον Πικέ, Τιερί Ανρί, Πάτρικ Σουέιζι, Έντουαρντ Νόρτον, Ότο Ρεχάγκελ…

Διάσημες γυναίκες Λέαινες

Ζώδιο Λέων: Ωραίος και ματαιόδοξος, Leo Zodiac, Ζodio Leon, nikosonline.grΕλληνίδες: Ζέτα Μακρυπούλια, Πωλίνα, Μπέτυ Αρβανίτη, Ρίκα Διαλυνά, Σμαράγδα Καρύδη, Άντα Λιβιτσάνου, Έλλη Κοκκίνου, Αρετή Κετιμέ, Νάνσυ Αλεξιάδη, Άννα Παναγιωτοπούλου, Αγγελική Δαλιάνη, Μπέττυ Μαγγίρα, Κατιάνα Μπαλανίκα, Demy, Άντζελα Ευριπίδη, Μάρα Δαμουρσλή, Αντιγόνη Αμανίτου, Άντζελα Δημητρίου κ.α.

Ξένες: Coco Chanel, Mata Hari, Jackie Kennedy Onassis, Madonna, Whitney Houston, Iman, Μαργαρίτα πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Mae West, Lucy Ball, Jennifer Lopez, Katherine Hamnett, Anne Klein, Hali Berry, Melanie Griffith, Ροζάν Αρκέτ, Σάντρα Μπούλοκ, Γκίλιαν Άντερσον, Σαρλίζ Θέρον, Λίζα Κούντροου, Χίλαρι Σουάνκ, Άντζελα Μπάσετ, Κέϊτ Μπους, Τόρι Έϊμος, Τζέρι Χάλιγουελ, Μόνικα Λεβίνσκι, Χίλαρι Σουάνκ, Κλάρα Χίτλερ, Έντιθ Χάμιλτον, Μίλα Κούνις…

Ζώδιο Λέων: Ωραίος και ματαιόδοξος, Leo Zodiac, Ζodio Leon, nikosonline.gr

Whitney Houston: Ένα αξέχαστο λιοντάρι

—————————————————————-

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.