Ζώδιο Παρθένος: Σχολαστικοί & γκρινιάρηδες

Ο Παρθένος (24/08 – 22/09) είναι ένα από τα ανεξάρτητα ζώδια και ζώδιο της γης. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η στενοκεφαλιά τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον.

1
3936

Ο Παρθένος (23/08 – 22/09) είναι ένα γήινο και ανεξάρτητο ζώδιο. Οι Παρθένοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η στενοκεφαλιά τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον.

Δυνατά σημεία του Παρθένου: Αναλυτικοί – Παρατηρητικοί – Χρήσιμοι – Αξιόπιστοι – Σχολαστικοί

Αδυναμίες του Παρθένου: Δύσπιστοι – Γκρινιάρηδες – Αδιάλλακτοι

Ζώδιο Παρθένος, Σχολαστικοί και γκρινιάρηδες, Zodiac Virgin, Virgo, nikosonline.gr

All-time classic Παρθένος: Michael Jackson

Ο Παρθένος και οι Φίλοι: Όλοι θέλουν τον Παρθένο ως φίλο, γιατί έχει την ικανότητα να σκέφτεται καθαρά και να λύνει τα προβλήματα με την λογική. Οι Παρθένοι είναι αληθινοί, πιστοί και αποφασιστικοί. Ορισμένοι τους βρίσκουν ψυχρούς ή συναισθηματικά αποκομμένους, γιατί ζουν βάση λογικής και όχι βάση συναισθημάτων. Ο Παρθένος θέλει υπομονή και να ξέρετε ότι αυτά που θα σας προτείνει είναι μόνο για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη.

Ο Παρθένος και η Εργασία: Οι Παρθένοι είναι πολύ έξυπνοι, έχουν εξαιρετική μνήμη και αναλυτικό μυαλό. Αυτό τους κάνει άριστους πραγματογνώμονες και ερευνητές. Αυτό τους καθιστά φοβερούς αστυνομικούς ή ανακριτές. Είναι πολύ καλοί στο να λύνουν προβλήματα, η μεθοδικότητα είναι το φόρτε τους. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, θα το διαιρέσουν σε κομμάτια και θα τα βάλουν πάλι όλα στη σωστή σειρά. Είναι ορθολογιστές και καλοί διαιτητές, βάζοντάς τους ανθρώπους στο σωστό δρόμο της συμφιλίωσης. Τους αρέσει να κρατούν τον κόσμο τους σε μια σειρά.

Ζώδιο Παρθένος, Σχολαστικοί και γκρινιάρηδες, Zodiac Virgin, Virgo, nikosonline.gr

Παρθένος και μουσική: Mylene Farmer, Beyonce, Amy Winehouse

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Παρθένου: Ένας Παρθένος, πριν τολμήσει να κάνει οτιδήποτε, από το να λύσει ένα πρόβλημα που τον απασχολεί, έως το πού θα πάει για διακοπές, πρέπει πρώτα να το αναλύσει. Θέλει να ξέρει κάθε λεπτομέρεια πριν πάρει μια απόφαση. Αυτό τον κάνει να φαίνεται αναποφάσιστος και αργός. Η αντίληψή του, είναι και η πραγματικότητα στην οποία ζει! Αυτό που πιστεύει, αυτό και ισχύει. Αν βλέπει την αρνητική πλευρά της ζωής, θα είναι πολύ κυκλοθυμικός και απομονωμένος. Αν δει τα πράγματα θετικά, γίνεται ευχάριστος και προσαρμόζεται στις καταστάσεις εύκολα. Έχουν έναν απρόβλεπτο και συχνά ασταθή χαρακτήρα.

Ο Παρθένος κατά βάθος: Οι Παρθένοι είναι φιλόδοξα άτομα, προσπαθούν πάντα να μαθαίνουν περισσότερα και να αποκτούν υλικά αγαθά. Ο αιώνιος σκοπός τους είναι να βάλουν τάξη στο χάος. Θέλουν να είναι χρήσιμοι, η ανάγκη τους είναι να νοιώθουν σημαντικοί και απαραίτητοι σε όλους και σε ο,τι κάνουν. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι τα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο που δεν είναι απαραίτητα προφανής, δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τα πάντα. Κατά βάθος ο Παρθένος είναι πολύ ευαίσθητο άτομο και θέλει να εισπράττει την εκτίμηση των άλλων για τις πράξεις του. Όταν πληγώνεται ή προσβάλλεται, δεν το δείχνει ποτέ.

Ζώδιο Παρθένος, Σχολαστικοί και γκρινιάρηδες, Zodiac Virgin, Virgo, nikosonline.gr

Γυναίκες με προσωπικότητα: Ειρήνη Παππά, Greta Garbo, Sophia Loren.

Ο Παρθένος και οι γυναίκες: Η Παρθένος θα το παίξει δύσκολη, γιατί πράγματι είναι, αφού φοβάται μήπως εκθέσει τις συναισθηματικές της αδυναμίες και πληγωθεί. Θα χρειαστεί υπομονή, πρέπει να τη φλερτάρετε επίμονα και να δουλέψετε σκληρά για να την εντυπωσιάσετε. Αφού ερωτευτεί, ο έρωτάς της διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα είναι αφοσιωμένη, πιστή, μπορεί να σας κάνει πολύ ευτυχισμένους και ίσως να βάλει λίγη τάξη στη ζωή σας. Η γυναίκα Παρθένος είναι συντηρητική και παλιών αρχών. Είναι ιδανική σύντροφος για τον άντρα που ζητάει την πρόκληση και του αρέσει να προχωράει αργά σε μία σχέση.

Ζώδιο Παρθένος, Σχολαστικοί και γκρινιάρηδες, Zodiac Virgin, Virgo, nikosonline.gr

Χαρακτηριστικοί άντρες Παρθένοι: River Phoenix, Keanu Reeves, Richard Gere

Ο Παρθένος και οι άντρες: Ο άντρας Παρθένος βγάζει προς τα έξω μια ψυχρή εικόνα, αλλά έχει ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο. Έχει απεριόριστο σεβασμό προς τη γυναίκα και θα την αντιμετωπίσει ως ίση. Του αρέσουν εκείνες που θα ασχοληθούν με τα συναισθήματά του, αφού ο ίδιος είναι απρόθυμος να τα εκφράσει. Είναι ιδανικός για μια γυναίκα προσγειωμένη και συμβατική. Δε θα φερθεί ρομαντικά και δε θα σας συνεπάρει, αλλά θα σταθεί δίπλα σας και θα είναι απόλυτα πιστός. Ο αισθησιασμός του θα βγει με τον καιρό. Για τη γυναίκα που θέλει μία σταθερή και στερεή σχέση με προβλέψιμο και ήσυχο μέλλον, ο Παρθένος είναι το τέλειο ταίρι.

Ζώδιο Παρθένος, Σχολαστικοί και γκρινιάρηδες, Zodiac Virgin, Virgo, nikosonline.gr

Παρθένοι εκκεντρικά μυαλά: Agatha Christie, Νίκος Καρβέλας, Tim Burton

Το Σεξ με έναν Παρθένο: Η περιοχή γύρω από το στομάχι είναι το ευαίσθητο σημείο του Παρθένου. Χαϊδέψτε τον γύρω από το σημείο του αφαλού και τρίψτε τον απαλά. Αυτό τον κάνει να αισθάνεται καλά και θα τον βοηθήσει να ανοιχτεί. Όσο περισσότερο γνωρίζεστε, τόσο το σεξ γίνεται και πιο αισθησιακό. Ο Παρθένος δεν είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο, αφού δεν το θεωρεί και τόσο σημαντικό. Κάπου μέσα του πιστεύει ότι το σεξ είναι αποκρουστικό και βρώμικο. Μόλις η σχέση σταθεροποιηθεί, θα πειραματιστεί λίγο με τεχνικές και προκαταρκτικά παιχνιδάκια, αλλά, όπως όλα γύρω από έναν Παρθένο, έτσι κι αυτό χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί.

Zodio Parthenos, Ζώδιο Παρθένος, Σχολαστικοί και γκρινιάρηδες, Zodiac Virgin, Virgo, nikosonline.gr

Cameron Diaz, Ελωνόρα Μελέτη

Διάσημοι άντρες Παρθένοι

Έλληνες: Ελευθέριος Βενιζέλος, Άρης Βελουχιώτης, Ανδρέας Εμπειρίκος, Κάρολος Κουν, Στέλιος Καζαντζίδης, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Γιώργος Σαρρής, Ντέμης Νικολαΐδης, Κώστας Καραμανλής, Δάκης, Πασχάλης, Νίκος Βουρλιώτης Νίκος Μουτσινάς Θανάσης Πάτρας, Κώστας Σπυρόπουλος, Φώτης Σεργουλόπουλος, Τάσος Μητρόπουλος, Μάκης Βορίδης, Πέτρος Ίμβριος, Νίκος Τσιφόρος, Φρέντυ Γερμανός, Απόστολος Κακλαμάνης, Γιώργος Γερολυμάτος, Νίκος Καρβέλας, Γιάννης Μπέζος, Στέφανος Κορκολής, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Ίων Δραγούμης, Σταμάτης Γονίδης, Σωτήρης Μουστάκας, Γιάννης Γκιωνάκης, Γιώργος Κιμούλης, Κώστας Κουτσομύτης,

Ξένοι: Leo Tolstoy, Γιάσερ Αραφάτ, Michael Jackson Richard Gere, Freddie Mercury, Keanu Reeves, Roger Waters, Michael Keaton, Τζέισον Πρίσλεϊ, Ray Charles, Peter Falk, Sean Connery, Mickey Rourke, Hugh Grant, Prince Harry, Kobe Bryant, Μπάρι Γουάιτ, Ντέϊβ Στιούαρτ, Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζέρεμι Άϊρονς, Μάϊκλ Κίτον, Τσάρλι Σιν, Πάουλο Κοέλιο, Τιμ Μπάρτον, Dr. Alban, Τομ Φορντ, Γιόχαν Γκαίτε, Μάικλ Τζάκσον, Λουδοβίκος Βοναπάρτης, EazyE, Adam Sandler, Guy Richie, Moby, Μάρκο Πόλο, Τόμι Λι Τζόουνς, B.B. King, Μίκι Ρουρκ, Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, Τραϊανός Ρωμαίος αυτοκράτορας, Λέοναρντ Κόεν, Στίβεν Κινγκ, Νικ Κέιβ, Ρονάλντο, River Phoenix,

Διάσημες γυναίκες Παρθένοι

Ελληνίδες: Ειρήνη Παπά, Σωτηρία Μπέλλου, Βίκυ Λέανδρος, Ελένη Βιτάλη, Άννα Μαρία βασίλισσα της Ελλάδας, Όλγα βασίλισσα της Ελλάδας, Κατερίνα Λέχου, Γωγώ Μαστροκώστα, Ισαβέλλα Δάρρα, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιώτα Νέγκα, Σίσσυ Χρηστίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Κοραλία Καράντη, Μελίνα Ασλανίδου, Ελεονώρα Μελέτη,

Ξένες: Agatha Christie, Greta Garbo, Sofia Loren, Beyonce, Μητέρα Τερέζα, Mylene Farmer, Tori Amos, Dorothy Parker, Claudia Schiffer, Ζακλίν Μπισέ, Salma Hayek, Amy Winehouse, Cameron Diaz, Γκλόρια Εστέφαν, Pink, Αναστέιζια, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα,

————————————————————

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλημερα απο μια Παρθενο…Αλλη μια φορα με ενα αρθρο τα …ειδα ολα….Ενοιωσα σαν να εχουν βαλει μια φωτογραφικη μηχανη μεσα μου και μου εχουν φωτογραφισει την ψυχη μου και το υποσυνειδητο μου ακομα…Βεβαια σαν χαρακτηρας και σαν Παρθενος δεν μου αρεσω και δεν με αγαπαω.Ειδικα με την λεξη”προσφορα” εμεις οι Παρθενοι εχουμε προβλημα….Η πιστη σε ορισμενα πραγματα και η μεθοδολογια που εχουμε ,ενω μπορει για αλλους να ειναι στα συν ,για μας ειναι ενα κλειδωμα εσωτερικο του εαυτου μας Πιστευουμε πολυ στη λεξη ανθρωπος.φιλια,κατανοηση,αλληλεγγυη…καιστο τελος εμεις παιρνουμε….ενα τιποτα….Ειναι ο Παρθενος δυσκολο Ζωδιο με τις αποτομες εσωτερικες αλλαγες μας…αλλα οταν καποιος μπορεσει και μπει στην κυριολεξια μεσα του…τοτε παραδιδεται….ανευ ορων..Με παρεσυρε το αρθρο και ειπα πολλα….αλλο ενα μειονεκτιμα της Παρθενου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.