Ζώδιο Σκορπιός: Το καλύτερο κρεβάτι!

Οι Σκορπιοί (23/10 - 22/11) σαν ζώδια είναι πάρα πολύ ανεξάρτητοι. Μπορούν άνετα να είναι μόνοι τους και δεν είναι κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Σε ορισμένους αρέσει να ζουν μόνοι, αφού έτσι δεν τίθεται θέμα ποιος θα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο. Επίσης είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε.

3
3845

Οι Σκορπιοί (23/10 – 22/11) σαν ζώδια είναι πάρα πολύ ανεξάρτητοι. Μπορούν άνετα να είναι μόνοι τους και δεν είναι κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Τους αρέσει να ζουν μόνοι, αφού έτσι δεν τίθεται θέμα ποιος θα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο. Επίσης είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε.

Δυνατά σημεία του Σκορπιού: Πιστοί – Παθιασμένοι – Επινοητικοί – Παρατηρητικοί – Δυναμικοί.

Αδυναμίες του Σκορπιού: Ζηλιάρηδες – Έχουν εμμονές – Καχύποπτοι – Ανυποχώρητοι

Ζώδιο Σκορπιός, ZODIO SKORPIOS, SCORPIO, ZODIAK, SEXY, nikosonline.gr

All time classic Σκορπιός: Alain DELON

Σκορπιός και Φίλοι: Η σχέση με τους Σκορπιούς είναι πάντα περίπλοκη και χαρακτηρίζεται από ακραία γεγονότα. Μπορούν να είναι κακόκεφοι, χωρίς κανένα λόγο. Οι Σκορπιοί είναι κτητικοί και ζηλιάρηδες, αλλά από την άλλη, είναι υπερβολικά πιστοί. Έχουν άριστη μνήμη, δυσκολεύονται να ξεχάσουν δυσάρεστα περιστατικά. Μπορούν να κρατήσουν για πάντα κακία σε κάποιον που τους πλήγωσε, στην πραγματικότητα σπάνια ξεχνούν και ποτέ δε συγχωρούν. Να είσαστε πάντα ειλικρινείς μαζί του κι αυτός, σε αντάλλαγμα, θα γίνει ο φίλος που δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ και θα σας είναι πιστός, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις. Έχει μια αληθινή και σοκαριστική αίσθηση του χιούμορ, διαφορετική από τα υπόλοιπα ζώδια. Ο Σκορπιός είναι ένας καταπληκτικός και δυναμικός φίλος, που μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Ζώδιο Σκορπιός, ZODIO SKORPIOS, SCORPIO, ZODIAK, SEXY, nikosonline.gr

Μεγιστάνες Σκορπιοί: Bill Gates, Roman Abramovich, Ted Turner (CNN)

Ο Σκορπιός και η Εργασία: Οι Σκορπιοί μπορούν να γίνουν άριστοι γιατροί, χειρούργοι, επιστήμονες και ηγέτες. Είναι κατάλληλοι για οποιοδήποτε επάγγελμα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο κι έχει επίδραση στους ανθρώπους και στην κοινωνία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Σκορπιός πρέπει να κατέχει μια ισχυρή θέση. Κάνουν εύκολα χρήματα από την εργασία τους, αφού ξέρουν να παίρνουν σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις και δεν τα σπαταλάνε εύκολα. Είναι γνωστό ότι κρύβουν τα χρήματα που βγάζουν. Δεν ανακοινώνουν τις απολαβές τους, από φόβο μήπως ακολουθήσουν τα βήματά τους κι άλλοι και γίνουν πιθανοί ανταγωνιστές ή, ακόμα χειρότερα, τους χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν χρήματα.

Ζώδιο Σκορπιός, ZODIO SKORPIOS, SCORPIO, ZODIAK, SEXY, nikosonline.gr

Οδυσσέας Ελύτης, Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Μενεγάκη. Και οι τρεις Σκορπιοί. Άντε να βγάλεις άκρη για την ιδιοσυγκρασία ενός Σκορπιού…

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Σκορπιού: Οι Σκορπιοί είναι υπερβολικά φιλόδοξοι, επίμονοι και αποφασισμένοι, κάτι που φαίνεται από τη δίψα τους για εξουσία κι έλεγχο. Ο Σκορπιός θα εργαστεί σκληρά για να πετύχει αυτά που θέλει και θα το αιτιολογήσει. Δεν εγκαταλείπει ποτέ και είναι αποφασισμένος να φτάσει στο στόχο του. Είναι άριστοι στο να επαναφέρουν την τάξη σε μια χαοτική κατάσταση και μπορούν εξίσου καλά να την κατευθύνουν με γνώμονα τη δική τους απληστία και το όφελος. Προσοχή λοιπόν, γιατί ένας Σκορπιός μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, αφού είναι ικανός να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του μόνο για δικό του όφελος. Είναι ικανός να πατήσει επί πτωμάτων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Ζώδιο Σκορπιός, ZODIO SKORPIOS, SCORPIO, ZODIAK, SEXY, nikosonline.gr

Έλληνες του εξωτερικού Σκορπιοί: Ο τενίστας Mark Filippoussis, ο παρ΄ ολίγον πρόεδρος των ΗΠΑ και αδελφός της Ολυμπίας Δουκάκη, Michael Doukakis, και ο πολύ πετυχημένος συγγραφέας Christos Tsiolkas.

Ο Σκορπιός κατά βάθος: Ο Σκορπιός είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο από όλα. Είναι γεμάτος εντάσεις και αντιθέσεις. Θέλει να ξέρει πάντα τι του γίνεται. Από την άλλη, τον ενδιαφέρει κάθε τι ανεξήγητο και μεταφυσικό, όπως θεωρίες συνομωσίας και άλλα παρόμοια μυστήρια. Το να βρίσκεται εκτός ελέγχου είναι κάτι που τον τρομοκρατεί. Είναι συναισθηματικός κι έχει την τάση να μεγεθύνει αυτό που νοιώθει. Τα αρνητικά συναισθήματα της ζήλιας και της απέχθειας είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του φλογερού ζωδίου. Έχει ισχυρό ένστικτο κι εμπιστεύεται τον αυθορμητισμό του, που συνήθως, τον κατευθύνει σωστά. Το μάθημα ζωής για ένα Σκορπιό είναι να καταφέρει να διοχετεύει την ενέργειά του σε θετικούς στόχους και να μην ενδίδει σε σκοτεινά κίνητρα, όπως η χειραγώγηση των άλλων και η απληστία. Μόνο τότε θα πετύχει στη ζωή του, έχοντας μια καθαρή και ήσυχη συνείδηση και φίλους που μπορεί να εμπιστευτεί και να αγαπά.

Ζώδιο Σκορπιός, ZODIO SKORPIOS, SCORPIO, ZODIAK, SEXY, nikosonline.gr

Σκηνοθέτες Σκορπιοί: Martin Ssorsese, Luchino Visconti, Zhang Yimou

Ο Σκορπιός με λίγα λόγια: Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο των άκρων και της έντασης. Είναι βαθυστόχαστος κι δραστήριος άνθρωπος. Πάντα υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που βλέπουμε. Παρουσιάζει μία ήρεμη, ανεξάρτητη και απαθή εικόνα στον κόσμο, ενώ από κάτω κρύβεται τεράστια κι ακραία δύναμη, έντονο πάθος, ισχυρή θέληση και επίμονη ενέργεια. Διαθέτει διεισδυτικό μυαλό, μην εκπλαγείτε αν σας βομβαρδίσει με ερωτήσεις, απλά προσπαθεί να εμβαθύνει και να καταλάβει τον τρόπο σκέψης σας και να αξιολογήσει την κατάσταση. Θέλει πάντα να ξέρει το γιατί, το πως και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια υπάρχει. Τον φοβίζει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να παίξουν μαζί του και αναγνωρίζει τη φοβία του. Θα κυριαρχήσει και θα ελέγξει όποιον του δώσει το περιθώριο να το κάνει ή όποιον θεωρήσει αδύναμο. Όταν ο Σκορπιός βρει κάποιον που θα σέβεται, θα τον κρατήσει κοντά του και θα του φερθεί με απίστευτη καλοσύνη, πίστη και γενναιοδωρία. Εξωτερικά, φαίνεται μυστικοπαθής και μυστηριώδης. Αυτό τραβάει τους άλλους σαν μαγνήτης. Είναι γνωστός για την τάση του να ελέγχει τα πάντα και για τη φιλοδοξία του, αλλά αυτά είναι που τον κάνουν να νοιώθουν ασφαλείς.

Ζώδιο Σκορπιός, ZODIO SKORPIOS, SCORPIO, ZODIAK, SEXY, nikosonline.gr

Σκορπίνες και ντίβες: Vivien Leigh, Grace Kelly, Hedy Lamarr

Η γυναίκα Σκορπιός: Είναι συναισθηματική, απαιτητική κι εκδηλωτική. Είναι δαιμόνια και δολοπλόκα, μία συναρπαστική γυναίκα που όλα τα ισχυρά αρσενικά θα λατρέψουν, αφού παρέχει τη σωστή δόση πρόκλησης με το ανάλογο ποσοστό ανταμοιβής. Είναι σαγηνευτική και της αρέσει το φλερτ. Δε θα προσφέρει την καρδιά της εύκολα, γιατί δυσκολεύεται να εμπιστευτεί. Ο άντρας που επιθυμεί να την κατακτήσει, θα πρέπει να περάσει από πολλές δοκιμασίες κι αν πετύχει, θα αποκτήσει μία σχέση σταθερή και μακροχρόνια. Ίσως να μην το δείχνει, αλλά επιθυμεί μία απόλυτη σχέση. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο άντρας να είναι αξιόπιστος, στοργικός και να μην προσπαθήσει ποτέ να την ελέγξει. Είναι πολύ κτητική, αλλά εκπέμπει τόσο μυστήριο, αισθησιασμό και πάθος, που οι περισσότεροι άντρες θα της παραδοθούν αμαχητί.

Ζώδιο Σκορπιός, ZODIO SKORPIOS, SCORPIO, ZODIAK, SEXY, nikosonline.gr

Άντρες Σκορπιοί: Burt Langaster, Ryan Gosling, Alain Delon

O άντρας Σκορπιός: Δε μοιάζει με κανέναν άλλον του ζωδιακού. Είναι τόσο μοναδικός, που θα χρειαζόταν ένα ολόκληρο κεφάλαιο μόνο για να εξηγήσουμε τι σημαίνει το ραντεβού μαζί του. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια, η σχέση με έναν άντρα Σκορπιό παρουσιάζει ομοιότητες με τη σχέση με τη γυναίκα Σκορπιό. Η κύρια διαφορά είναι ότι ο άντρας Σκορπιός παρουσιάζεται ως ισχυρό αρσενικό, με σεξουαλική δύναμη. Ενώ του είναι εύκολο να αποπλανήσει μια γυναίκα για μια νύχτα, είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσει μία αληθινή και μακροχρόνια σχέση. Ο άντρας αυτός είναι πολύ ευαίσθητος και νοιώθει έντονη μοναξιά, αλλά αυτό δε θα το φανερώσει ποτέ. Όταν είστε μαζί του, να αφήνετε την ευαισθησία σας και την τρυφερότητά σας να εκδηλώνονται. Αφήστε τον να νοιώσει ότι είναι ο αρχηγός και δε θα χάσετε, αφού είναι πραγματικά συναρπαστικό άτομο. Είναι μάλλον κυκλοθυμικός κι οι διαθέσεις του παλαντζάρουν σαν το εκκρεμές στο ρολόι. Σταθείτε δίπλα του αυτές τις ώρες κι όλα θα περάσουν. Μην του γκρινιάζετε. Οι άντρες Σκορπιοί είναι άριστοι προστάτες και θα νοιώθετε πάντα ασφάλεια κάτω από την ακτινοβολία, το πάθος και την ενέργειά τους.

Του Σκορπιού του αρέσουν οι δυνατοί και γνήσιοι άνθρωποι, με την ίδια φιλόδοξη προσωπικότητα, σαν τη δική του.

Ζώδιο Σκορπιός, ZODIO SKORPIOS, SCORPIO, ZODIAK, SEXY, nikosonline.gr

Σκορπιοί και ποδόσφαιρο: Diego Maradona, Wayne Rooney, George Best

Το Σεξ με έναν Σκορπιό: Εφόσον ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού, τα γεννητικά τους όργανα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και θα πυροδοτήσουν μια φωτιά πάθους που δεν πρόκειται να σβηστεί. Χαϊδέψτε αυτές τις περιοχές ελαφρά. Δεν υπάρχει λάθος τρόπος για να το κάνετε, αρκεί να είσαστε τρυφεροί. Το σεξ με έναν Σκορπιό είναι μία ολοκληρωτικά αισθησιακή και σωματική εμπειρία, με πάθος κι ένταση. Έχει απίστευτες αντοχές και μπορεί να κρατήσει όλη νύχτα, ξανά και ξανά. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που, μάλλον δύσκολα θα ξεφύγει από μία σεξουαλική φαντασίωση. Μία συναρπαστική εμπειρία που δεν ενδείκνυται για λιγόψυχους.

Ζώδιο Σκορπιός, ZODIO SKORPIOS, SCORPIO, ZODIAK, SEXY, nikosonline.gr

Σκορπιοί και ζωγραφική: René Magritte, Pablo Picasso, Georgia OKeefe

————————————–

Κι΄ άλλοι διάσημοι Σκορπιοί: Δημήτρης ΨΑΘΑΣ, Μανόλης ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ, Λυκούργος ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, Κων/νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ρίτσαρτ ΜΠΑΡΝΤΟΝ, Μαρία ΚΙΟΥΡΙ, Πρίγκιπας ΚΑΡΟΛΟΣ, Μαρία ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ, Ίντιρα ΓΚΑΝΤΙ, Φρανκ ΣΙΝΑΤΡΑ, Μάρτιν Λούθερ ΚΙΝΓΚ, Χίλαρι ΚΛΙΝΤΟΝ, Φρανσουά ΜΙΤΕΡΑΝ, Γούπι ΓΚΟΛΜΠΕΡΓΚ, Βαγγέλης ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Jodie FOSTER, Leonardo DICAPRIO, Sophie MARCEAU, Julia ROBERTS,BJORK, Demi MOORE, Hillary CLINTON, Joaquin PHOENIX, Charles de GAULLE, Anthony KIEDIS, Charles MANSON, Winona RYDER, Meg RYAN, Jeff BUCKLEY, Matthew McCONAUGHEY, VOLTAIRE, Joe DASSIN, Bill WYMAN (Rolling Stones), Owen WILSON, Albert CAMUS, Jayne MANSFIELD, Eros RAMAZZOTTI, Roberto BENIGNI, Goldie HAWN, Kim WILDE, Amanda LEAR, Ethan HAWKE, Bo DEREK, Chris NOTH, Boris BECKER, Annie GIRARDOT, Grace SLICK, Jamie Lee CURTIS, Paul Joseph GOEBBELS, Auguste RODIN, Feodor Mikhailovich DOSTOIEVSKI, Neil YOUNG, Salvatore ADAMO, Gerard BUTLER, Sarah BERNHARDT, Sylvia PLATH, Joni MITCHELL, Linda EVANS, Nadia COMANECI, Bryan ADAMS, Chloe SEVIGNY, Keith URBAN, Claude LELOUCH, Rock HUDSON, Monica VITTI, Kate CAPSHAW, Niccolo PAGANINI, Bob KENNEDY, Charles BRONSON, Anne HATHAWAY, Ennio MORRICONE, K.D. LANG, Léon TROTSKY, Christian BARNARD, Tatum ONEAL, Danny DeVITO, RUPAUL, Toni COLLETTE, Claude MONET, Puff DADDY, Theodore ROOSEVELT, Petula CLARK, Kevin KLINE, Lauren HUTTON, Maggie GYLLENHAAL, Gilbert BECAUD, Sally FIELD, Ryan REYNOLDS, Hedy LAMARR, David GUETTA, Art GARFUNKEL, Ivanka TRUMP, Kirk HAMMETT (METALLICA), Robert MAPPLETHORPE, Leif GARRETT, Bonnie RAITT, Jean SEBERG, Dylan McDERMOTT, Richard DREYFUSS, Georges BIZET, Sam WATERSTON, Daniel BARENBOIM, Keith EMERSON, Patrice CHEREAU, Mark RUFFALO, Sam SHEPARD, Barbara HUTTON, Elizabeth PERKINS, LULU, Diana KRALL, Louis MALLE, Dermot MULRONEY, Jaclyn SMITH, Joan SUTHERLAND, Kate JACKSON, Dylan THOMAS, Dolph LUNDGREN, Ezra POUND, Leopold MOZART, Rita WILSON, Fanny BRICE, Tilda SWINTON, John ADAMS (1735), Larry MULLEN Jr., Sasha COHEN, Calvin KLEIN, James GARFIELD, Toby SMITH (JAMIROQUAI), Peter TOWNSEND, Marco van BASTEN, Larry KING, Sam ROCKWELL, Tim RICE, Veronica LAKE, Ofra HAZA, F. Murray ABRAHAM. Ike TURNER, Ryan RENOLDS, Aga III KHAN, Spiro AGNEW, Margaret MITCHELL, Roy SCHEIDER, Mads MIKKELSEN, Eddie CONSTANTINE, Mahalia JACKSON, Helmut NEWTON, Stephano GABBANA, Bob HOSKINS, Roberto CAVALLI, Mikhail KALASHNIKOV, Tom FOGERTY, Glenn FREY, Teresa WRIGHT, David HEMMINGS, Zhang YMOU, Phil JOANOU, John BARRY, Spyros KYPRIANOU, Antonio CANOVA, Niki de SAINT PHALLE, Jan VERMEER

———————————————

Άρθρα και για τα υπόλοιπα ζώδια

Ζώδιο Ζυγός: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-ζυγός-χαριτωμένοι-και-φιλάρεσκ/

Ζώδιο Παρθένος: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-παρθένος-σχολαστικοί-και-γκριν/

Ζώδιο Λέων: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-λέων-ωραίος-και-ματαιόδοξος/

Ζώδιο καρκίνος: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-καρκίνος-φουλ-κυκλοθυμικοί/

Ζώδιο Δίδυμος: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-δίδυμος-σε-στέλνει-στο-τρελοκομ/

Ζώδιο Ταύρος: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-ταύρος-πεισματάρης-κτητικός-αλ/

Ζώδιο Κριός: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-κριός-ενθουσιώδης-κυκλοθυμικό/

Ζώδιο Ιχθύς: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-ιχθείς-sex-και-αυτοκαταστροφή/

Ζώδιο Υδροχόος: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-υδροχόος-καλύτερα-να-το-λέμε-υδρ/

Ζώδιο Αιγόκερως: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-αιγόκερως-σου-βγάζουν-την-πίστη/

Ζώδιο Τοξότης: https://www.nikosonline.gr/ζώδιο-τοξότης-το-κέρατο-πάει-σύννεφο/

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν και δεν ασχολουμαι με ζωδια, στο σεξ ισχυει πως οι σκορπιοι ειναι φωτια,… Χωρις να θελω να περιαυτολογησω, εχω ακουσει ουκ ολιγες φορες,… τετοιο πραγμα δεν μου εχει ξανασυμβει!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.