Ζώδιο Ταύρος: Πεισματάρης, κτητικός αλλά και φερέγγυος

Από όλα τα ζώδια, ο Ταύρος ξεχωρίσει από το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με την επιμονή που διαθέτει, ο Ταύρος καταφέρνει να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μια χαρά και μάλιστα χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει. Α, γεια σου!

0
3397

Από όλα τα ζώδια, ο Ταύρος ξεχωρίζει για το πείσμα του, το οποίο τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με την επιμονή που διαθέτει, ο Ταύρος καταφέρνει να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μια χαρά και μάλιστα χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει. Α, γεια σου!

Δυνατά σημεία του Ταύρου: Επίμονος – Πιστός – Φερέγγυος – Υπομονετικός – Γενναιόδωρος
Αδυναμίες του Ταύρου: Πεισματάρης – Κτητικός – Υλιστής

ΖΩΔΙΟ ΤΑΥΡΟΣ, TAURUS ZODIAC, nikosonline.gr

David Beckham: All time classic Ταύρος

Ο Ταύρος είναι δυνατός και επίμονος, με πιο γνωστό χαρακτηριστικό το πείσμα του, κάτι το οποίο δεν αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα. Αυτό το πείσμα τον κάνει να τα βάζει με όλους και να μπλέκει σε διαμάχες με άλλους δυνατούς χαρακτήρες. Ακόμα, δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Θέλει τη γνωστή ρουτίνα της ζωής του. Είναι γενικά εύκολος σαν άνθρωπος, χωρίς πολλές εντάσεις. Του αρέσουν τα έντονα χρώματα κι οτιδήποτε μπορεί να προσελκύσει τις αισθήσεις του. Αγαπάει τα υλικά αγαθά και το σπίτι του είναι όμορφα διακοσμημένο, με πολλά πράγματα. Είναι προσγειωμένο άτομο, δεν του αρέσουν τα κραυγαλέα ή τα φανταχτερά αντικείμενα και οι υπερβολές. Προτιμά το άνετο και δημιουργικό περιβάλλον. Θέλει ασφάλεια από κάθε άποψη, στο σπίτι, στις σχέσεις ακόμα και στην καριέρα.

ΖΩΔΙΟ ΤΑΥΡΟΣ, TAURUS ZODIAC, nikosonline.gr

Τα καμάρια των Ταύρων: Λένιν, Μαρξ, Φρόυντ

Ο Ταύρος και οι Φίλοι: Ο Ταύρος έχει πολύ λίγους στενούς φίλους, αν και περιβάλλεται από ένα μεγάλο κύκλο γνωστών. Τους λιγοστούς ανθρώπους που έχει κοντά του, τους προσέχει και τους προστατεύει. Τους αντιμετωπίζει σαν οικογένεια και είναι απόλυτα πιστός και φερέγγυος. Απολαμβάνει, επίσης, το ρόλο του οικοδεσπότη. Θα περιποιηθεί τους φίλους του με κάθε πολυτέλεια κι αν αποφασίσει να διοργανώσει μια εκδήλωση, θα φροντίσει να μη λείψει τίποτα. Μπροστά σε ξένους, είναι μάλλον ντροπαλός και δεν θα ανοιχτεί εύκολα.

ΖΩΔΙΟ ΤΑΥΡΟΣ, TAURUS ZODIAC, nikosonline.gr

Ταύροι και αθλητισμός: Ricardo Kaká, Denis Rodman, Pele

Ο Ταύρος σε γενικές γραμμές: Μπορεί να γίνει ένας δυνατός επιχειρηματίας και οι συμβουλές του πάνω σε οικονομικά θέματα είναι περιζήτητες. Βάζει υψηλούς στόχους και με την τεράστια επιμονή που διαθέτει, καταφέρνει να τους πετύχει. Ξέρει πώς θα βγάλει χρήματα και δεν είναι σπάταλος, αν και συχνά η αγάπη του για πολυτέλεια τον οδηγεί σε μεγάλα έξοδα. Όμως, δε θα ξοδέψει όλα του τα χρήματά, προκαλώντας ζημιά στις επιχειρήσεις του, γιατί η οικονομική ανασφάλεια του προκαλεί μεγάλο άγχος. Επίσης είναι πολύ ευαίσθητος. Εύκολα θα προσβληθεί ή θα πληγωθεί με το παραμικρό αρνητικό σχόλιο που θα του γίνει. Μπορεί ακόμα να πεισμώσει, όταν κάποιος αποφασίσει να του επιβάλει κάτι που δεν θέλει να κάνει. Δεν αρέσουν οι αλλαγές γι’ αυτό όταν αισθάνεται ότι κάτι πάει να αλλάξει στη ζωή του, γίνεται νευρικός και ανήσυχος. Οτιδήποτε άγνωστο του προκαλεί φόβο. Δεν εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματα του και κρατάει τον εσωτερικό του κόσμο για τον εαυτό του. Δεν επιτρέπει στους άλλους να αντιληφθούν την ευαισθησία του κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πληγώνεται, γιατί τα παίρνει όλα προσωπικά.

ΖΩΔΙΟ ΤΑΥΡΟΣ, TAURUS ZODIAC, nikosonline.gr

Περίφημες Ταυρίνες: Evita Peron, Cher και Audrey Hepburn

Η γυναίκα Ταύρος: Η γυναίκα Ταύρος είναι δασκάλα στην αποπλάνηση. Θα πάρει αυτό που θέλει, ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένει με απίστευτη υπομονή. Είναι παλιών αρχών, προσγειωμένη, προστατευτική, υποστηρικτική, τρυφερή, αφοσιωμένη και πιστή. Δε φοβάται να δώσει στοργή μέσα σε μια σχέση, είναι ιδανική για τον άντρα που του αρέσει να τον περιποιούνται, αρκεί να είναι πιστός και αφοσιωμένος. Έχει πολλά να δώσει, αλλά απαιτεί περισσότερα σε αντάλλαγμα και είναι πολύ ευαίσθητη. Φλερτάρετέ την και προσπαθήστε συνεχώς να την εντυπωσιάσετε, σίγουρα θα κερδίσετε την καρδιά της και θα είναι δική σας για πάντα. Αν ποτέ προδώσετε την εμπιστοσύνη της, θα είναι σχεδόν αδύνατο να την κερδίσετε και πάλι.

ΖΩΔΙΟ ΤΑΥΡΟΣ, TAURUS ZODIAC, nikosonline.gr

Ταύροι και ταλέντο: Orson Welles, Daniel Day Lewis, Al Pacino

Ο άντρας Ταύρος: Ο άντρας Ταύρος είναι πολύ λογικός, πρακτικός και πολύ προσγειωμένος. Θέλει μια σχέση υψηλής ποιότητας κι όχι τη γυναίκα της μιας νύχτας. Θα ψάξει με προσοχή, πριν σας προσεγγίσει. Είναι πολύ υπομονετικός, όταν πρόκειται για μια σχέση. Δε θα βαρεθείτε μαζί του και ταιριάζει στη γυναίκα που ψάχνει τη σταθερότητα και την άνεση, είναι «κουβαλητής» και γεννημένος οικογενειάρχης.

ΖΩΔΙΟ ΤΑΥΡΟΣ, TAURUS ZODIAC, nikosonline.gr

Barbra Streisand, Martha Graham: Πεισματάρες και ταλαντούχες Ταυρίνες

Ο έρωτας με έναν Ταύρο: Μη βιαστείτε να κάνετε σχέση με έναν Ταύρο και στην αρχή κάντε τον να γελάσει, αν περνάει καλά μαζί σας, θα επιζητά συνεχώς τη συντροφιά σας. Ο δρόμος για την καρδιά ενός Ταύρου περνάει πάντα κι από το στομάχι. Ο λαιμός και ο σβέρκος είναι τα πιο κύρια σημεία για έναν Ταύρο. Τρίψτε του ελαφριά το σβέρκο, φιλήστε τον απαλά, ακόμα και ένα απλό χάδι θα τον κάνει να λιώσει σαν βούτυρο. Κάντε του μασάζ στο σβέρκο, αυτό είναι κάτι που θα τον ευχαριστήσει θα τον χαλαρώσει ακόμη περισσότερο, πυροδοτώντας ταυτόχρονα τη σπίθα του πάθους. Είναι παθιασμένοι εραστές. Έχουν μεγάλες φυσικές αντοχές κι αυτό αναπληρώνει την έλλειψη ποικιλίας στην ερωτική τους ζωή.

ΖΩΔΙΟ ΤΑΥΡΟΣ, TAURUS ZODIAC, nikosonline.gr

Ακόμα ένας συγκλονιστικός Ταύρος: William Shakespeare

ΖΩΔΙΟ ΤΑΥΡΟΣ, TAURUS ZODIAC, nikosonline.gr

Ταύρος και η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄

ΖΩΔΙΟ ΤΑΥΡΟΣ, TAURUS ZODIAC, nikosonline.gr

Ταύρος και ποίηση: Κωνσταντίνος Καβάφης και Γιάννης Ρίτσος

ΖΩΔΙΟ ΤΑΥΡΟΣ, TAURUS ZODIAC, nikosonline.gr

Ταυρίνες παντού: Uma Thurman, Adelle, Kate Blanchett

———————————————

Άλλοι διάσημοι Ταύροι: Τζορτζ Κλούνι, Τζακ Νίκολσον, Σίρλευ Μακλέιν, Ella Fitzgerald, Ρόμπερτ Πάττινσον, Τζέσικα Άλμπα, Λετίσια Κάστα, Γκάρυ Κούπερ, Μπίλυ Τζόελ, Σπένσερ Τρέισυ, Τζίμυ Στιούαρτ,, Τόνι Μπλερ,, Σαντάμ Χουσεϊν, Πιρς Μπρόσναν, Μπόνο, Ίγκι Ποπ, Ντέϊβιντ Μπερν, Ενρίκε Ινγλέσιας, Πηνελόπη Κρουζ, Λώρενς Ολιβιε, Γκρέϊς Τζόουνς, Τζέσικα Λανγκ, Ντέμπρα Ουίνγκερ, Μισέλ Φάϊφερ, Άντι ΜακΝτάουελ, Ρενέ Ζελβέγκερ, Λίντα Εβαντζελίστα, Ντόρα Μπακογιάννη, Ανίτα Πάνια, Τάνια Τρύπη, Ρέα Τουτουνζή, Χάρρυ Κλυνν, Ελένη Φιλίνη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Αδαμάντιος Κοραής, Ευάγγελος Αβέρωφ, Θόδωρος Αγγελόπουλος, Λάκης Λαζόπουλος, Δήμητρα Λιάννη, Σταύρος Ζαλμάς, Νίκος Αλιάγας, Κώστας Σόμερ, Κάτια Δανδουλάκη, Μαρινέλλα, Μαρίκα Κοτοπούλη, Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, Γιώργος Νινιός, Θοδωρής Αθερίδης, Channing Tatum, Anne Hathaway, Janet Jackson, Megan Fox, κ.α

——————————————–

Στην ενότητα ΑΠΟΨΕΙΣ θα βρείτε πολλά άρθρα γραμμένα από γνωστούς ανθρώπους ή φίλους του nikosonline.gr

https://www.nikosonline.gr/category/απόψεις/

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.