Ζώδιο Τοξότης: το κέρατο πάει σύννεφο

Ζητάει έντονα την περιπέτεια, είναι ενθουσιώδης, γουστάρει τις αλλαγές και πάνω απ’ όλα είναι ανεξάρτητος. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας και της εξερεύνησης. Θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και θα εξερευνήσει τα πάντα διεξοδικά. Η ελευθερία είναι τόσο σημαντική για έναν Τοξότη, που θα πάρει τις αποφάσεις του με βάση αυτήν.

2
5783

Ζητάει έντονα την περιπέτεια (και την ερωτική περιπέτεια), είναι ενθουσιώδης, γουστάρει τις αλλαγές και πάνω απ’ όλα είναι ανεξάρτητος. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας και της εξερεύνησης. Θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και θα εξερευνήσει τα πάντα διεξοδικά. Η ελευθερία είναι τόσο σημαντική για έναν Τοξότη, που θα πάρει τις αποφάσεις του με βάση αυτήν.

Δυνατά σημεία του Τοξότη: Ανεξαρτησία – Ενθουσιασμός – Ευθύτητα – Ανιδιοτέλεια – Αισιοδοξία 

 Αδυναμίες του Τοξότη: Ασυγκίνητοι – Αδιάφοροι – Ευερέθιστοι – Βαριούνται εύκολα

ΖΩΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ, ΖΩΔΙΑ, ΤΖΙΜ ΜΟΡΙΣΟΝ

Jim Morrison κλασσικός τοξότης με τα όλα του

Ο Τοξότης και οι Φίλοι: Οι Τοξότες είναι άριστοι ως φίλοι, λόγω της αισιόδοξης και θετικής τους φύσης. Η ευγενική τους καρδιά θα κάνει τα πάντα για να είναι ο φίλος τους ευτυχισμένος, επίσης δεν είναι κτητικοί ή ζηλιάρηδες. Οι Τοξότες έχουν αίσθηση του χιούμορ, αν και μερικές φορές, είναι κάπως ωμοί. Πάντα όμως λένε αυτό που πιστεύουν και δεν κρύβουν τίποτα. Δεν τους αρέσουν οι διφορούμενες κουβέντες. Τους αρέσει η ευθύτητα και την απαιτούν. Οι Τοξότες λένε πάντα την αλήθεια, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστη, όμως αυτό κάνει τους άλλους να τους εμπιστεύονται απόλυτα. Δεν κρύβουν τίποτα και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί.

Ο Τοξότης και η Εργασία: Οι Τοξότες είναι γεννημένοι διασκεδαστές και καλοί συνομιλητές. Δε στερεύουν από ιδέες, λόγω της περιπετειώδους ζωής τους και των συναρπαστικών εμπειριών τους. Είναι καταπληκτικοί αφηγητές, κωμικοί, συγγραφείς, φιλόσοφοι, μουσικοί και ηθοποιοί.

Εν ολίγοις: Τον Τοξότη τον καθοδηγεί η τύχη. Του συμβαίνουν συνήθως καλά πράγματα, αυτό γίνεται επειδή τα βλέπουν όλα θετικά κι αυτή τους η διάθεση τραβάει την καλή τύχη. Παρά τις δοκιμασίες που περνά, είναι πάντα αισιόδοξος και σκέφτεται ότι κάτι καλό θα του συμβεί την επόμενη μέρα. Έχει δυναμική και εκδηλωτική προσωπικότητα. Ελεύθερος σαν τον άνεμο, ο Τοξότης δεν μπορεί να περιοριστεί.

ΖΩΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ, ΖΩΔΙΑ, ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ΤΖΕΙΝ ΦΟΝΤΑ, ΤΙΝΑ ΤΑΡΝΕΡ

Άννα Βίσση, Jane Fonda, Tina Turner αγαπημένες τοξοτίνες

Η γυναίκα Τοξότης: Έχει μια μεγαλοπρεπή συμπεριφορά και πάντα μοιάζει να είναι φευγάτη. Η γυναίκα Τοξότης είναι φτιαγμένη για έναν άντρα με πολύ ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι αντισυμβατική και της αρέσει η αλλαγή, γι’ αυτό και αν την παρασύρετε σε ένα ταξίδι εντελώς απρογραμμάτιστα, θα σας θυμάται για πάντα. Για να μείνει μαζί σας, θα πρέπει να την κρατάτε ευχαριστημένη. Αν δεν είναι ή αν βαρεθεί, δε θα καθίσει να ασχοληθεί με προβλήματα, θα σηκωθεί και θα φύγει απλά, χωρίς να κοιτάξει πίσω. Από ένα άντρα θέλει να είναι φίλος της, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν παίρνει την αγάπη και πολύ σοβαρά. Αφήστε την ελεύθερη, φλερτάρετέ την και μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε σχέση, μην την πιέσετε. Να είστε ειλικρινής, αυθεντικός, θετικός, περιπετειώδης και, ποτέ μα ποτέ, μην παίξετε με το μυαλό της. Ο τυχερός άντρας που θα την κατακτήσει, δε θα έχει μόνο μια καταπληκτική σχέση, γεμάτη ενθουσιασμό, αλλά και μία περιπετειώδη ζωή με τη σύντροφό του.

ΖΩΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ, ΖΩΔΙΑ, ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ, ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ

Κλασσικοί Τοξότες: John Kennedy Jr., Jeff Bridges, Brad Pitt

Ο άντρας Τοξότης: Λατρεύει την έξαψη του κυνηγιού, έτσι, ενώ εσείς προσπαθείτε να τον πιάσετε, αυτός έχει ήδη φύγει, κυνηγώντας άλλες γυναίκες. Είναι ειλικρινής όταν λέει ότι του αρέσετε, αλλά το εννοεί εξίσου όταν το λέει και σε άλλες γυναίκες. Αν θέλετε να τον κερδίσετε, να είσαστε μετριόφρων, όσον αφορά στην αγάπη, μην του μιλήσετε για συναισθηματική δέσμευση και αποφύγετε συζητήσεις για το μέλλον σας μαζί του. Ο Τοξότης είναι ιδανικός για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν δέσμευση ή που φοβούνται να περιοριστούν σε μία σχέση. Είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια περιπετειώδη και δυναμική γυναίκα.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Τοξότη: Συζητήστε μαζί τους, κάντε τους ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό τους, μοιραστείτε μαζί τους ιστορίες, κάντε τους να γελάσουν, αλλά μη ρωτάτε για τις προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής τους. Κρατήστε μια συναισθηματική απόσταση κι εύκολα θα έρθουν αυτοί σε σας. Προτείνετε τους μια εκδρομή. Να θυμάστε ότι έχουν τον μεγαλύτερο φόβο για δέσμευση από όλα τα ζώδια. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε μαζί, αλλά μην επενδύσετε συναισθηματικά και να είστε προετοιμασμένοι να προχωρήσετε παρακάτω ή να τον μοιραστείτε με άλλους, γιατί κι αυτοί έτσι λειτουργούν. Όλα για την διασκέδαση.

Οι Τοξότες είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν σεξ στο ύπαιθρο, ή θα έχουν τολμηρές σεξουαλικές επαφές. Είναι πρωταθλητές στο περιστασιακό σεξ και δεν είναι σεμνότυφοι. Με τον Τοξότη όλα μπορούν να συμβούν.

ΖΩΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ, ΖΩΔΙΑ, ΒΛΑΣΣΗΣ ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ, ΜΠΕΤΟΒΕΝ

Ο Βλάσσης Μπονάτσος και ο Beethoven ακόμα δύο αντιπροσωπευτικοί Τοξότες

ΖΩΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ, ΖΩΔΙΑ, ΤΖΕΙΚ ΤΖΙΛΕΝΧΑΑΛ, ΦΡΑΝΚ ΣΙΝΑΤΡΑ

Jake Gillenhaal και Frank Sinatra, Τοξότες αστέρια

ΖΩΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ, ΖΩΔΙΑ, ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ, ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ

Αγαπημένες γυναίκες Τοξότες: Julianne Moore και Ζωή Λάσκαρη

ΖΩΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ, ΖΩΔΙΑ, ΚΙΜ ΜΠΑΣΙΝΓΚΕΡ, ΕΝΤΙΘ ΠΙΑΦ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ,

Γυναίκες Τοξότες για να καμαρώνουν όλες του ίδιου ζωδίου: Kim Basinger, Edith Piaf, Maria Callas

————————————–

Διάσημες γυναίκες Τοξότες

Ελληνίδες: Μαρία Κάλλας, Κατίνα Παξινού, Ζωή Λάσκαρη, Άννα Βίσση, Μαρία Φαραντούρη, Χριστίνα Ωνάση, Μαρίκα Μητσοτάκη, Αμαλία βασίλισσα της Ελλάδας, Ευαγγελία Αραβανή, Ελένη Κούρκουλα, Σοφία Βόσσου, Χρύσπα, Ελένη Γερασιμίδου, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, Νένα Μεντή, Τζούλια Αλεξανδράτου, Ήβη Αδάμου κ.α.

Ξένες: Jane Fonda, Tina Turner, Julianne Moore, Kim Basinger, Edith Piaf, Bette Midler, Judi Dench, Taylor Swift, Scarlett Johansson, Μαρία Λουίζα αυτοκράτειρα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, Christina Applegate, Τσιτσιολίνα, Άννα Νικόλ Σμιθ, Νέλι Φουρτάντο, Britney Spears, Μαρίζα Τομέι, Σινέντ Ο’ Κόνορ, Nicki Minaj, Milla Jovovich, Christina Aguilera, Katie Holmes, Alyssa Milano, Jamie Lee Curtis, Miley Cyrus, Rita Ora, Jennifer Connelly, Katherine Heigl, κ.α.

Διάσημοι άντρες Τοξότες

Ελληνες: Αλέξανδρος Υψηλάντης, Γεώργιος Δροσίνης, Γρηγόριος Ξενόπουλος, Νίκος Κούρκουλος, Αλέκος Αλεξανδράκης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Αλέξανδρος Παπάγος, Αιμίλιος Βεάκης, Διονύσης Σαββόπουλος, Βλάσσης Μπονάτσος, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Πλούταρχος, Γιάννης Βογιατζής, Θανάσης Βαλτινός, Παύλος βασιλιάς της Ελλάδας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Άκης Πάνου, Μάνος Παπαγιάννης, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Σταμάτης Σπανουδάκης, Ανδρέας Βγενόπουλος, Θύμιος Καρακατσάνης, Λάκης Παπαδόπουλος, Παντελής Παντελίδης, Μίμης Ανδρουλάκης, Νίκος Φώσκολος, Στάθης Αγγελόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης κ.α.

Ξένοι: Beethoven, Frank Sinatra, John Kennedy Jr., Winston Churchill, Walt Disney, Jeff Bridges, Brad Pitt, Jim Morrison, Jake Gillenhaal, Keith Richards, Steven Spielberg, Ιωσήφ Στάλιν, Πάπας Φραγκίσκος, Ben Stiller, Jamie Fox, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τζον Κασσαβέτης, John Malkovich, Μπρους Λι, Τζίμι Χέντριξ, Ανρί ντε Τουλούζ-Λωτρέκ, Ζακ Σιράκ, Woody Allen, Pablo Escobar, Ozzy Osbourne, JayZ, Ray Liotta, κ.α.

———————————————————-

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟΞΟΤΗΣ….Ειναι ατομο που πιστευει φοβερα στον εαυτο του και μονο σε αυτο.Ενας μονιμος σκοπευτης,που θα κανει τα παντα για να σε κερδισει …με ωραια λογια ,εκπληξεις που μπορει να ειναι συναρπαστικες…και μαλιστα οταν εισαι και 18 ετων…τοτε θα τα δεις ολα….Οταν πια μπορει να τα δεις τα πραγματα απο μακρυα …νοιωθεις οτι δεν μπορει ποτε να ακουμπησεις,να πιστεψεις και να αφεθεις επανω του…Αν θελεις να ζησεις μια φανταστικη περιπετεια ζησε την και φυγε…δεν κανει για οικογενεια ..γιατι ποτε δεν θα μπορεσει να αγαπησει αληθινα κανενα …γιατι απλα αγαπα μονο τον εαυτο του…εγωκεντρικος…Πολυ ερεθιστικο το αρθρο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.