Ζώδιο Υδροχόος: καλύτερα να λέμε Υδρο-χάος

Οι Υδροχόοι είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι. Οποιαδήποτε προσπάθεια να τους καθηλώσεις ή να τους περιορίσεις, θα τους κάνει να φύγουν τρέχοντας. Χρειάζονται να είναι μόνοι τους για να νοιώθουν ελεύθεροι. Η ανεξαρτησία δεν είναι απλά μια επιθυμία για αυτούς, είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ηρεμία.

7
6618

Οι Υδροχόοι είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι. Οποιαδήποτε προσπάθεια να τους καθηλώσεις ή να τους περιορίσεις, θα τους κάνει να φύγουν τρέχοντας. Χρειάζονται να είναι μόνοι τους για να νοιώθουν ελεύθεροι. Η ανεξαρτησία δεν είναι απλά μια επιθυμία για αυτούς, είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ηρεμία.

Δυνατά σημεία του Υδροχόου: Πνευματώδεις – Έξυπνοι – Ανθρωπιστές – Εφευρετικοί – Πρωτότυποι

Αδυναμίες του Υδροχόου: Πεισματάρηδες – Σαρκαστικοί – ετερόφωτοι – χαώδεις

Ζώδιο Υδροχόος, James Dean

Υδροχόος (JANUARY 20 – FEBRUARY 18) classic: James Dean

Ο Υδροχόος και οι Φίλοι: Κάτω από αυτό το ανεξάρτητο, απαθές εξωτερικό, βρίσκεται ένας ευγενικός και καλόκαρδος φίλος, που είναι διατεθειμένος να αλλάξει τα σχέδιά του για να βοηθήσει κάποιον άλλο. Στους Υδροχόους αρέσει να κάνουν τους άλλους να γελούν και να τους διασκεδάζουν. Νοιώθουν καλά, όταν κάνουν και τους άλλους να αισθάνονται καλά. Δεν περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα κι αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ελευθερία τους. Ζουν τη ζωή τους χωρίς δεσμεύσεις. Είναι πολύ αντισυμβατικοί και πάντα γεμάτοι ενθουσιασμό, ένας Υδροχόος φίλος θα σας κάνει τη ζωή διασκεδαστική. Μπορούν να σας προτείνουν την τελευταία στιγμή να πάτε ένα ταξίδι χωρίς καμία προετοιμασία κι αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε, να είστε σίγουροι ότι θα το θυμάστε για πάντα.

Ζώδιο Υδροχόος,

Αγαπημένοι Υδροχόοι: Robbie Williams, Justin Timberlake, Ed Sheeran

Ο Υδροχόος και η Εργασία: Στους Υδροχόους αρέσει να κάνουν χρήσιμα πράγματα στη ζωή τους. Αν το συνδυάσουν με τον εκπληκτικό τρόπο που έχουν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους, γίνονται άριστοι πολιτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί ή ψυχολόγοι. Διαθέτουν προοδευτική σκέψη και είναι φοβεροί στο να διαμορφώνουν νέες ιδεολογίες και θεωρίες. Οποιοδήποτε είδος έρευνας είναι κατάλληλο για έναν Υδροχόο. Αν αποφασίσει να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο, το αδύνατο σημείο του είναι η έλλειψη προσοχής στη λεπτομέρεια. Του αρέσουν οι μεγάλες ιδέες και τα φιλόδοξα σχέδια, είναι σε θέση να τα υλοποιήσει, αλλά οι ανιαρές, καθημερινές κι επαναλαμβανόμενες λεπτομέρειες, τον κάνουν να χρονοτριβεί. Ο Υδροχόος χρειάζεται απαραιτήτως πρότυπο, γραμματέα…. ή κάποιο φύλακα άγγελο.

Ζώδιο Υδροχόος, Mozzart

Υδροχόος και μουσική: Wolfgang Amadeus Mozart

Εν ολίγοις: Οι Υδροχόοι τείνουν να είναι επαναστάτες, μόνο και μόνο για να περάσει το δικό τους. Το πείσμα τους άλλωστε, είναι αυτό που προκαλεί και την αποτυχία τους, θα συνεχίσουν να κάνουν κάτι με τον δικό τους τρόπο, ακόμα κι αν έχει αποδειχτεί ότι είναι λάθος. Ορισμένες φορές σοκάρουν ή πονάνε τα λόγια τους, γιατί αδιαφορούν για τα αισθήματα των άλλων, αλλά δεν το κάνουν επίτηδες, απλά λένε τα πράγματα με το όνομά τους και οι συναισθηματισμοί δε θολώνουν τις αποφάσεις τους. Είναι πολύ αποκομμένοι από συναισθήματα. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των οραματιστών, της αντισυμβατικότητας και της πνευματικής ανεξαρτησίας. Είναι οι άνθρωποι που θα παρεκκλίνουν από το πλήθος, για να ακολουθήσουν τον δρόμο τους. Ταυτόχρονα, οι Υδροχόοι μπορούν εύκολα να επηρεάσουν τους άλλους, δικαιολογώντας οτιδήποτε κάνουν ή σκέφτονται. Ως εκ τούτου, μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε προσωπικότητα και να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε κατάσταση. Τους αρέσουν οι αλλαγές, γιατί η βαρεμάρα είναι ο εχθρός τους.

ZODIAC AQUARIUS, Ζώδιο Υδροχόος, ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, nikosonline.gr,

Υδροχόος και γυναίκες: Jennifer Aniston & Shakira 

Η γυναίκα Υδροχόος: Η γυναίκα Υδροχόος είναι απόλυτα ανεξάρτητη. Είναι αστεία, έξυπνη, περιπετειώδης, δεν κολλάει ποτέ και δε ζηλεύει, δεν είναι απαιτητική, ούτε και υπερβολικά συναισθηματική. Είναι απρόβλεπτη και ενθουσιάζεται εύκολα. Όλοι ταιριάζουν μαζί της και θα έχει μια καταπληκτική σχέση με όποιον διαλέξει. Από εσάς περιμένει να τη φλερτάρετε και να την πολιορκήσετε, είναι παλαιών αρχών κατά μια έννοια, αλλά να ξέρετε ότι έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της. Αν δεν ενδιαφέρεται τώρα, δε θα ενδιαφερθεί ποτέ. Η σχέση θα προχωρήσει αργά, επειδή δεν αφήνεται συναισθηματικά και δεν της αρέσουν οι επιδείξεις ρομαντικής στοργής. Ο άντρας που θα προσπαθήσει να κερδίσει την καρδιά της, θα πρέπει να δείξει καταρχήν σεβασμό.

Ζώδιο Υδροχόος,

Υδροχόος και μυαλό: Ιούλιος Βέρν, Κάρολος Ντίκενς, Αβραάμ Λίνκολν

Ο άντρας Υδροχόος: Ο άντρας Υδροχόος έχει να κάνει με την πνευματική διέγερση. Μπορεί να είστε το πιο ωραίο κορίτσι στο κόσμο, αλλά αν δεν διεγείρετε το μυαλό του, δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σας. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν. Κατά βάθος, αποζητά την αγάπη, αλλά αυτό του προκαλεί εσωτερικά προβλήματα, λόγω της αδυναμίας του να κατανοήσει τα συναισθήματα. Έτσι, ο ερωτευμένος Υδροχόος συχνά μπερδεύεται στα ίδια του τα λόγια, να είσαστε υπομονετική μαζί του και μην του κρατάτε κακία, γιατί κατά βάθος περνάει καλά. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Υδροχόος ερωτεύεται εύκολα, αλλά εξίσου εύκολα μπορεί να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Θα πρέπει να είστε σε θέση να προσαρμοστείτε, δε θα αλλάξει για κανέναν κι απαιτεί σεβασμό και κατανόηση, όσο εκκεντρικά κι αν είναι τα ιδανικά του. Χρειάζεται ενθάρρυνση και ένα σύντροφο που θα μοιραστεί μαζί του τις περιπέτειες της ζωής, όχι κάποιον που θα κάθεται στον καναπέ και θα βλέπει τηλεόραση.

Ζώδιο Υδροχόος, Paul Newman, Clark Gable

Υδροχόος και γοητεία: Paul Newman, Clark Gable

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Υδροχόο: Το κλειδί είναι η επικοινωνία. Θα πρέπει να μπορείτε να διεγείρετε το μυαλό τους, εμπλακείτε σε μια φιλική και πνευματώδη λεκτική διαμάχη, αλλά μην περιμένετε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος. Λατρεύουν αυτού του είδους την εγκεφαλική άσκηση. Δεν συμπαθεί τους γκρινιάρηδες ή τους ανθρώπους που παραπονιούνται συνέχεια, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχετε μια θετική στάση και όλα θα είναι καλά. Η ερωτογενής ζώνη ενός Υδροχόου είναι οι γάμπες και οι αστράγαλοι. Θα απολαύσουν ένα μασάζ στα πόδια που τους θα τους διεγείρει. Ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να προσεγγίζει το σεξ με πολύ φαντασία. Του αρέσει η δημιουργικότητα και η καινοτομία, θέλει πάθος και δεν είναι λάτρης του συναισθηματικού σεξ. Το να κάνεις σεξ με έναν Υδροχόο είναι διασκεδαστικό, θα γελάσετε και θα κάνετε ανόητα πράγματα, είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα πάντα ταιριάζουν σε έναν Υδροχόο, του αρέσουν οι αυθόρμητες και οι γρήγορες συνευρέσεις.

Ζώδιο Υδροχόος,

Υδροχόος και αθλητισμός: Cristiano Ronaldo, Neymar, Michael Jordan

Ζώδιο Υδροχόος,

Υδροχόος και διανόηση: Νίκος Καζαντζάκης, Μπέρτολντ Μπρεχτ, Τζέημς Τζόϊς, Γουίλλιαμ Μπάροους

Ζώδιο Υδροχόος,

Ντόπιοι Υδροχόοι: Έλενα Παπαρίζου, Πέτρος Κωστόπουλος, Ρούλα Κορομηλά, Αντώνης Κανάκης

Ζώδιο Υδροχόος,

Άλλοι διάσημοι Υδροχόοι: Μαλβίνα Κάραλη, Γιόκο Όνο, Μία Φάροου, Φάρα Φόσετ, Σάρλοτ Ράμπλινγκ, Ναστάζια Κίνσκι, Τζίνα Ντέϊβις, Τζέϊν Σέϊμουρ, Μπρίτζετ Φόντα, Κριστίνα Ρίτσι, πριγκίπισσες Καρολίνα & Στεφανί του Μονακό, Σέριλ Κρόου, Νάταλι Ιμπρούλια, Λίσα-Μαρί Πρίσλεϊ, Πέμυ Ζούνη, Αθηνά Ρουσέλ (Ωνάση), Γαλιλαίος, Κάρολος Δαρβίνος, Τόμας Έντισον, Νικ Νόλτε, Τζον Τραβόλτα, Ρούτγκερ Χάουερ, Τομ Σέλεκ, Ματ Ντίλον, Μπομπ Μάρλεϊ, Άλις Κούπερ, Φιλ Κόλινς, Πίτερ Γκάμπριελ, Τζόνι Ρότεν, Μάϊκλ Χάτσενς (INXS), Νικ Κάρτερ, Άστον Κάτσερ, Ίλια Ίβιτς, Τζίμης Πανούσης, Δημήτρης Πουλικάκος, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κριστιάν Ντιόρ (Διάσημος δημιουργός της μόδας), Λόρδος Μπάιρον (Άγγλος ποιητής), Oprah Winfrey, Axl Rose

ZODIAC, AQUARIUS, Ζώδιο Υδροχόος, ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, nikosonline.gr,

Ο λατίνος κλαρινογαμπρός Maluma επίσης Υδρο-χάος!

——————————————————

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εννοείς προφανώς Υδροχόος με μυαλό καί όχι Αιγόκερως.Ως Δίδυμος «ζηλεύω» τό εξαιρετικό αφιέρωμα και περιμένω εναγωνίως για τα καθ´ημάς.

  2. Θυμαμαι μου ειχε πει μια πρωην…. Δημητρη σε γουσταρω καθε μερα ειναι αλλη μερα αλλα δεν σε μπορω αλλο…εισαι to much!!!! στην αρχή δεν την κατάλαβα αλλα μετα συνειδητοποιησα ποσο δικιο ειχε… η αληθεια ειναι οτι λιγοι μας αντεχουν.. πραγματικα είμαστε to much!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.