Η Άννα Βίσση στο Gay Pride της Κύπρου

0
103

Το gaypride έγινε για πρώτη φορά στην Κύπρο και ήταν όπως ακριβώς το περίμεναν: Με πολύ κόσμο, επεισόδια, διαφωνίες και…. Άννα Βίσση!

Η Άννα Βίσση, η οποία προκάλεσε πανζουρλισμό στους παρεβρισκόμενους, είπε ότι σέβεσαι τον άνθρωπο για τις αρχές του και όχι για τον τρόπο που διαλέγει να αγαπά, και πρόσθεσε πως έτσι κι αλλιώς το μυαλό μας είναι το πιο δυνατό μας σημείο.

Χιλιάδες κόσμου έλαβαν μέρος στην πορεία υπερηφάνειας, που διοργάνωσε για πρώτη φορά στο νησί η ΛΟΑΤ ACCEPT Κύπρου στη Λευκωσία. Πολλοί προοδευτικοί και ανοιχτόμυαλοι περπάτησαν γεμάτοι χαμόγελο. Ανάμεσα τους εκπρόσωποι κομμάτων, ζευγάρια με τα παιδιά τους, πολλοί καλλιτέχνες, αλλά όχι οι γνωστοί gay της τηλεόρασης. Φοβήθηκαν μην «τσαλακώσουν» το καλοφωτισμένο τους προφίλ. [Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι].

Στο βήμα ανέβηκε και η Άννα Βίσση, η οποία κάλεσε όσους αντιμάχονται κατά του πρώτου gay pride, να μην κατακρίνουν ότι δεν γνωρίζουν. Η γιορτή της διαφορετικότητας, που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου με προβολές ταινιών, συζητήσεις και θεατρικές παραστάσεις, κορυφώθηκε με την πορεία υπερηφάνειας.

4a98e0d69bb172c359430821ee79e20e_XL

DSC_0762

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here