Η Άννα χαλαρώνει τις εντάσεις…

Η καινούργια ερωτική μπαλάντα του Νίκου Καρβέλα με την Άννα Βίσση οπτικοποιήθηκε σε ένα κινηματογραφικού τύπου βίντεο που μας ταξιδεύει…στην Νέα Υόρκη.

0
829

Η καινούργια ερωτική μπαλάντα του Νίκου Καρβέλα με την Άννα Βίσση οπτικοποιήθηκε σε ένα κινηματογραφικού τύπου βίντεο που μας ταξιδεύει…στην Νέα Υόρκη.

Η αισθαντική ερμηνεία της Άννας απέκτησε κινηματογραφική υπόσταση σε σκηνοθεσία της Christine Crokos, με την οποία η Άννα Βίσση έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο σε video clips όσο και σε live shows. Το clip είναι εξ’ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη σε ασπρόμαυρο και τα γυρίσματα έγιναν κατά τη διάρκεια των live εμφανίσεων της Άννας στην Αμερική. Το video θέλει να δώσει το μήνυμα πως η δύναμη του έρωτα, καταφέρνει να κυριαρχεί ακόμα και μέσα στην απέραντη μοναξιά μιας μεγαλούπολης.

Το «Μέσα Μου», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα είναι ένα τραγούδι που χαλαρώνει τις εντάσεις και έχει έντονο το στοιχείο της κλασσικής κιθάρας που παίζει ο κορυφαίος και πολυβραβευμένος κιθαρίστας Δημήτρης Σιάμπος, συνεργάτης και των πιο απαιτητικών συνθετών (Κραουνάκης), μεγάλων τραγουδιστών αλλά και της Άννας σε διάφορες ηχογραφήσεις της.

Το τραγούδι έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, «σκαρφαλώνοντας» αμέσως στην κορυφή του iTunes chart.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ANNA VISSI, ΜΕΣΑ ΜΟΥ, MESA MOU, nikosonline.gr

Και για όσους ενδιαφέρονται οι εμφανίσεις της Άννας στο Hotel Ερμού ξεκινούν στις 21 Δεκεμβρίου – την επομένη των γενεθλίων της – θα έχει επί σκηνής 11 μουσικούς και support τον Νικόλα Ραπτάκη και την Νατάσα Μηνδρινού.

Το Μέσα μου κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/AnnaVissi_MesaMou

———————————–

Δείτε εδώ το music video

——————————————

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ANNA VISSI, ΜΕΣΑ ΜΟΥ, MESA MOU, nikosonline.gr

Διαβάστε επίσης Κι΄ άλλα άρθρα για την Άννα Βίσση

Η Βίσση από πολύ κοντά https://bit.ly/2vxdo2I

Εγώ και η Βίσση https://bit.ly/2GfZVGZ

Μια βραδιά στην Βίσση https://bit.ly/2UBh94J

Η Άννα Βίσση στο Gay Pride της Κύπρου https://bit.ly/2RWrRkp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.