Η αρχόντισσα κι ο αλήτης

Αποκλειστικές και αδημοσίευτες φωτογραφίες της Αλίκης και του Δημήτρη από το 1968, τότε που έκαναν τα γυρίσματα της ταινίας «Η αρχόντισσα κι ο αλήτης» στην Κέρκυρα. Φωτογραφίες που δεν είδαν ποτέ τους το φως της δημοσιότητας.

1
2156

Αποκλειστικές και αδημοσίευτες φωτογραφίες της Αλίκης και του Δημήτρη από το 1968, τότε που έκαναν τα γυρίσματα της ταινίας «Η αρχόντισσα κι ο αλήτης» στην Κέρκυρα. Παρασκηνιακές φωτογραφίες που δεν είδαν ποτέ τους το φως της δημοσιότητας.

Η Αρχόντισσα κι ο Αλήτης είναι μια αισθηματική comedy σε παραγωγή της Φίνος Φιλμς, με σκηνοθέτη τον Ντίνο Δημόπουλο και σενάριο του Λάκη Μιχαηλίδη. Η ταινία ήταν το γεγονός της χρονιάς .

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η περίφημη ταινία με την Αλίκη, μεταμορφωμένη σε Πίπη. Όταν παίχτηκε κανείς δεν έδωσε σημασία, μετά από χρόνια όμως κάποιοι μίλησαν για μια καθαρά ομοφυλοφιλική ταινία, μια και ο Λευτέρης (Παπαμιχαήλ) την «πέφτει» ανοιχτά στο νεαρό αγόρι, τον Πίπη (χωρίς να ξέρει ότι είναι κοπέλα μεταμφιεσμένη). Τον φλερτάρει κανονικά ως αγόρι. Η ιστορία έχει ως εξής: Η Ρένα Κατσαρού (Αλίκη Βουγιουκλάκη) κόρη του πλούσιου Κερκυραίου επιχειρηματία Κατσαρού (Διονύσης Παπαγιαννόπουλος) τσακώνεται με τον πατέρα της γιατί θέλει να την παντρέψει με τον γιο του εφοπλιστή Ντίνο (Γιώργος Τσιτσόπουλος) και εκείνη το σκάει μέσα στην νύχτα για να πάει στα Γιάννενα μεταμορφωμένη σε αγόρι. Στον δρόμο συναντάει τον Λευτέρη (Δημήτρης Παπαμιχαήλ), έναν φτωχό νεαρό ο οποίος πάει στα Γιάννενα, για να δουλέψει στον θείο του και να καταφέρει να προικίσει την αδερφή του, (Φλωρέττα Ζάννα), επειδή ο αρραβωνιαστικός της Νέστορας (Πέτρος Λοχαϊτης) ζήτησε προίκα, και του συστήνεται ως Πίπης. Ο Κατσαρός αναζητεί την κόρη του και δίνει μεγάλα χρηματικά ποσά για να βρεθεί. Ο Νέστορας την αναζητεί. Η Ρένα αποκαλύπτει στον Λευτέρη ποια είναι και ο Νέστορας την βρίσκει όσο ο Λευτέρης λείπει. Γίνεται μια παρεξήγηση γιατί η Ρένα νομίζει ότι εκείνος την πρόδωσε, αλλά στο τέλος, παντρεύεται τον Λευτέρη.

Αρχόντισσα κι ο Αλήτης, Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ, nikosonline.gr

Αρχόντισσα κι ο Αλήτης, Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ, nikosonline.gr

Αρχόντισσα κι ο Αλήτης, Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ, nikosonline.gr

Και μια και βρισκόμαστε στην Κέρκυρα, δύο ακόμα σούπερ αποκλειστικές και άγνωστες φωτογραφίες (κάτω)  με Ρένα Βλαχοπούλου στο θεατρικό “Οδός Ονείρων” όταν η Αλίκη είχε συμμετάσχει σε 4 παραστάσεις. Στην παρέα και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Βουγιουκλάκη, Ρένα Βλαχοπούλου, nikosonline.gr Βουγιουκλάκη, Ρένα Βάχοπούλου, nikosonline.gr

Στην ενότητα NOSTALGIA θα βρείτε πολλά άρθρα που μιλούν για το αγαπημένο παρελθόν…

https://www.nikosonline.gr/category/nostalgia-2/

————————

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

Αρχόντισσα κι ο Αλήτης, Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ, nikosonline.gr

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.