Η βασίλισσα της Ισπανίας στην Ελλάδα

Η Reina Sofia, γνωστή και ως Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, πριγκίπισσα κάποτε της Ελλάδας, ήρθε επίσκεψη στην χώρα με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη, και όπως ήταν φυσικό την δέχτηκε και ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Δημοκρατίας. Έλα όμως που κάποιοι χρήστες του Facebook έχουν αντιρρήσεις!

0
584

Η Reina Sofia, γνωστή και ως Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, πριγκίπισσα κάποτε της Ελλάδας, ήρθε επίσκεψη στην χώρα με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη, και όπως ήταν φυσικό την δέχτηκε και ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Δημοκρατίας. Έλα όμως που κάποιοι χρήστες του Facebook έχουν αντιρρήσεις!

Δεν την θέλουν την Βασίλισσα. Και διαβάζω κάποιους που γράφουν – στην πρόεδρο της Δημοκρατίας: “Κυρία Πρόεδρε, νομίζω πως ένα ακόμα πολιτειακό ατόπημα προστέθηκε στο βιογραφικό σας!! Ως τι υποδεχθήκατε αυτή την <<κυρία>>; Σήμερα είναι μια πολίτης της Ισπανίας. Μέχρι πρότινος βασίλισσα της Ισπανίας, αλλά ο σύζυγος βουτηγμένος στα σκάνδαλα και τη διαφθορά, αποπέμφθηκε από το αξίωμα. Ποιος ο λόγος της επίσκεψής της στην Ελλάδα; Για να φορτώσει από το Τατόϊ και τα υπόλοιπα κοντέινερ γεμάτα με το αίμα του ελληνικού λαού; Για να ολοκληρωθεί το έγκλημα που ξεκίνησε ο αρχιαποστάτης πατέρας του σημερινού Πρωθυπουργού, όπου νύχτα φόρτωσε αμύθητης αξίας αντικείμενα, περιουσία της Ελλάδας και τα παρέδωσε στην οικογένεια Γλύξμπουργκ; Εσείς <<κυρία>> Πρόεδρε, πλάτη βάζετε στην ξεπουλημένη στο Παλάτι οικογένεια; Ξεπληρώνετε μήπως κάποια γραμμάτια που ο λαός δεν ξέρει; Αν όχι προς τι αυτές οι επισημότητες; Ο ελληνικός λαός το 1974, έστειλε στον αγύριστο αυτόν το θεσμό και αυτή την οικογένεια που εκπροσωπούσε το άντρο της σήψης και της διαφθοράς. Έστειλε στον αγύριστο αυτή τη θηλιά που τόσα χρόνια έπνιγε το λαιμό του ελληνικού λαού. Έστειλε στον αγύριστο αυτές τις βδέλλες που τόσα χρόνια έπιναν το αίμα των πολιτών στην πατρίδα μας!!!

<<ΚΥΡΙΑ>> ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ;”

Εδώ είμαστε λοιπόν.  Δεν είμαι Βασιλικός, αλλά δεν μπορώ όμως να μην αντιδράσω. Κατ’ αρχήν δεν έχω διαβάσει πιο βλακώδες, λαϊκίστικο και ανυπόστατο κείμενο. Μετά, η Βασίλισσα της Ισπανίας ήρθε εδώ ιδιωτική επίσκεψη, για να πάει στους Λειψούς, και οι χρήστες του Facebook πιστεύουν ότι θα πάει στο Τατόϊ να γεμίσει κοντέϊνερ. Η Βασίλισσα της Ισπανίας ήρθε καλεσμένη κυρίως του Δημάρχου των Λειψών, και εμείς γράφουμε για την προίκα της και για τον διεφθαρμένο σύζυγο της. Για το αίμα του Ελληνικού λαού. Γράφουν για επισημότητες. Που τις είδαν; Απλά ως όφειλαν, την συνάντησαν ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, και μετά η γυναίκα πήγε στο νησί όπου την περίμεναν.

Γράφουν κάτι τέτοια για μια γυναίκα που όσα χρόνια την ξέρουμε είναι κυρία, τύπος και υπογραμμός, μια Βασίλισσα που λατρεύουν στην Ισπανία (λαός και ΜΜΕ), προστάτιδα των τεχνών και των καλλιτεχνών με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο. 

Η βασίλισσα της Ισπανίας στην Ελλάδα, Reina Sofia, Queen Sofia, Vailissa Sofia, Βασίλισσα Σοφία, Λειψοί, nikosonline.gr

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος των Λειψών Φώτης Μάγγος: “Είχε προηγηθεί μια συνάντηση μας στην Αθήνα πριν από 18 μήνες για την επίσκεψη της στο νησί, αλλά λόγω της πανδημίας πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη. Με την πρώτη ευκαιρία έγινε φέτος και όλα τα βλέμματα του κόσμου στράφηκαν στο νησί μας. Μεγάλη δημοσιότητα”.

Η βασίλισσα της Ισπανίας στην Ελλάδα, Reina Sofia, Queen Sofia, Vailissa Sofia, Βασίλισσα Σοφία, Λειψοί, nikosonline.gr

Όταν την ρώτησε ο πρωθυπουργός αν πήγε στο Τατόϊ, εκείνη απάντησε αρνητικά, και της είπε ότι την επόμενη φορά θα την πάει ο ίδιος για να δει τα έργα που γίνονται. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως η Σοφία, μεγάλωσε στο προεδρικό Μέγαρο – που κάποτε ήταν το παλάτι, και στο Τατόϊ, όπου βρίσκονται και οι τάφοι των γονιών της.

Ε, λοιπόν κάποιοι δεν την θέλουν. Έπρεπε και ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Δημοκρατίας να της πουν: “Ξου απ’ ‘δω βρωμοβασίλισσα”.

Για να κλείσω το γραπτό μου, θέλω να πω ότι σε σχέση με τους πολιτικούς που είχαμε και έχουμε, σαφώς προτιμώ τους Βασιλιάδες. ΄Εκαναν αυτά που έκαναν, αλλά ταυτόχρονα  ήταν ευγενικοί, μορφωμένοι, έκαναν δημόσιες σχέσεις για την χώρα και άφησαν και φιλανθρωπικό έργο. Έφαγαν με χρυσά κουτάλια, αλλά έφτιαξαν κήπους, πλατείες, γηροκομεία, ορφανοτροφεία, σχολεία, κτλ. κτλ. Οι πολιτικοί (και σοσιαλιστές ακόμα τύπου Τζοχατζόπουλου) τρώνε με χρυσά κουτάλια και τίποτα άλλο. Αν κάποιοι προτιμούν τον Τζοχατζόπουλο, τον Άδωνι, τον Χρυσοχοϊδη ή τον Βορίδη με ‘γεια τους με χαρά τους. 

Κι’ άλλα άρθρα με Βασιλιάδες για να γουστάρουμε (χαχαχαχα)

Ένας Βασιλιάς απόλυτη ξεφτίλα: https://bit.ly/2IK7SFg

Juan Carlos- Sofia: Βασιλικό διαζύγιο https://bit.ly/2IuDHAS

Η Βασίλισσα Σοφία σε σίριαλ: https://bit.ly/338Xf3W

———————————-

Φρειδερίκη: Το κορίτσι που θα γινόταν βασίλισσα https://bit.ly/2TqyApT

Ο θάνατος του Βασιλιά Παύλου: https://bit.ly/2LFoJIl

Άννα Μαρία: Παντρεύτηκε σε ηλικία μόλις 18 ετών https://bit.ly/39CW9RW

Η Αλίκη και ο πρίγκιπας: https://bit.ly/2uWfKxD

Πρίγκιπας Παύλος συν γυναιξί και τέκνοις: https://bit.ly/2IlMl2P

Ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι Έλληνας; https://bit.ly/2TE0FZL

Ο Όθωνας ήταν σεξουαλικά ανίκανος; https://bit.ly/3b8Szmo

Τι ξέρετε για την πρώτη βασίλισσα της Ελλάδας; https://bit.ly/3bcNNEg

Η δεύτερη Βασίλισσα της Ελλάδας: https://bit.ly/32Q6U0W

Η βασίλισσα της Ισπανίας στην Ελλάδα, Reina Sofia, Queen Sofia, Vailissa Sofia, Βασίλισσα Σοφία, Λειψοί, nikosonline.gr

———————————————-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.