Η Βρετανία πληγώνει τους Εβραίους…

0
732

orthodox-jews-2_M

Οι περισσότεροι Εβραίοι της Βρετανίας αισθάνονται ότι δεν έχουν μέλλον στην Ευρώπη. Το ¼ των Εβραίων της Βρετανίας έχουν σκεφτεί να εγκαταλείψουν τη χώρα την τελευταία διετία.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της οργάνωσης “Εκστρατεία Κατά του Αντισημιτισμού”, το 45% των 2.230 ερωτηθέντων Εβραίων απάντησε ότι νιώθει ότι η οικογένειά του απειλείται από τον ισλαμιστικό εξτρεμισμό και οι μισοί έχουν διαπιστώσει περισσότερα αντισημιτικά συναισθήματα την τελευταία διετία απ’ ό,τι οποιαδήποτε άλλη στιγμή του παρελθόντος.

Η δημοσκόπηση επίσης διαπιστώνει ότι το 25% των Βρετανών θεωρεί ότι «οι Εβραίοι είναι φιλοχρήματοι περισσότερο από τους υπόλοιπους Βρετανούς» και ο ένας στους έξι πιστεύει «ότι οι Εβραίοι θεωρούν ότι είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους ανθρώπους», καθώς και ότι «οι Εβραίοι έχουν υπερβολική εξουσία επί των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Συνολικά το 45% των 3.411 συμμετεχόντων Βρετανών στη δημοσκόπηση συμφωνεί με μία τουλάχιστον αντισημιτική άποψη από αυτές που του παρουσιάστηκαν. Τον περασμένο Ιούλιο το Κοινοτικό Ίδρυμα Ασφάλειας, το οποίο παρέχει συμβουλές για την ασφάλεια των 260.000 Εβραίων της Βρετανίας, ανακοίνωσε ότι οι αντισημιτικές επιθέσεις αυξήθηκαν σε επίπεδα ρεκόρ εν μέσω των συγκρούσεων μεταξύ ισραηλινών δυνάμεων και Παλαιστινίων στη Γάζα.

Jewish_M

Jewish-Community-In-Stamf-011_M

jews_si

—————————————

Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.