Η γυναίκα είναι πολύ μάγκας……..

0
904

kate-moss-por-peter-lindebergh-vogue-italia-janeiro-2015-11u

Την γουστάρω τρελά, και τώρα που το έκανε αυτό την γουστάρω ακόμα πιο πολύ. Η Kate Moss φωτογραφήθηκε για την Ιταλική Vogue χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς ίχνος photoshop. Η γυναίκα είναι πολύ μάγκας……..

Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικές που δεν αφήνουν να τις παραμορφώνουν με τις επεμβάσεις τους οι φωτογράφοι και τα περιοδικά γιατί κοντέψαμε να πιστέψουμε ότι όλες οι γυναίκες είναι φτιαγμένες από πλαστικό ή πορσελάνη.

Μετά την Keira Knightley, που έθεσε ως όρο στη φωτογράφιση του Interview να μην υπάρξει διορθωτική παρέμβαση στο στήθος της, και τη Lara Stone, που δεν δέχτηκε ρετούς στη φωτογράφιση μετά τη γέννα στο περιοδικό System, η ιέρεια του modeling Kate Moss συμφώνησε να φωτογραφηθεί από τον Γερμανό φωτογράφο Peter Lindbergh για την ιταλική Vogue αλλά χωρίς μακιγιάζ και χωρίς κανένα ρετούς στις τελικές εικόνες.

Η φωτογράφιση είναι ασπρόμαυρη, έχει εξαιρετικό φωτισμό και η Kate στα 41 της παραμένει εντυπωσιακή. Για την ακρίβεια, μπορεί να μην είναι τόσο φρέσκια όσο στα 20 της – έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια και πολλές καταχρήσεις – όμως ώριμη μοιάζει ακόμη πιο μυστηριώδης, πιο ενδιαφέρουσα, πιο γοητευτική. Λατρεύω Kate…..

1E_M

1AA_M

1BA_M

1C_M

1D_M

———————-

Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.