Η διάρκεια της ερωτικής πράξης

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνη για να μας πουν και να μας εξηγήσουν όλα τα μυστικά και τα κόλπα γύρω από την σεξουαλική πράξη. Και οι περισσότερες συμβουλές στρέφονται γύρω από την διάρκεια….. Μεγάλο κεφάλαιο θα μου πεις! ΟΚ λίγα λόγια και σταράτα!

3
1055

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνη για να μας πουν και να μας εξηγήσουν όλα τα μυστικά και τα κόλπα γύρω από την ερωτική πράξη. Και οι περισσότερες συμβουλές στρέφονται γύρω από την διάρκεια….. Μεγάλο κεφάλαιο θα μου πεις! ΟΚ λίγα λόγια και σταράτα!

Είστε από εκείνους που πιστεύουν ότι η ερωτική πράξη πρέπει να έχει μεγάλη διάρκεια για να θεωρείται ικανοποιητική; Κάνετε λάθος! Ερευνητές Πανεπιστήμιων των ΗΠΑ (που δεν έχουν άλλα προβλήματα και όλη μέρα ψάχνουν και ερευνούν), αποφάσισαν να διεξάγουν μια έρευνα για να μάθουν κατά πόσο ο χρόνος επηρεάζει την ποιότητα του σεξ και τα αποτελέσματα που πήραν φαίνεται ότι ανατρέπουν κάποιους… παλιούς μύθους! Τι μου λες! Για λέγε, για λέγε…..

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατα δημοσιεύματα, που μετά από μια σειρά συνεντεύξεων με ψυχολόγους, γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσοκόμες και θεραπευτές γάμου…. «ανακάλυψαν» πως όταν η ερωτική πράξη διαρκεί περισσότερο από μισή ώρα, τότε προκαλεί ένα αίσθημα «δυσαρέσκειας» αλλά και «απογοήτευσης» στα ζευγάρια. Ουάου!!!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, EROTICA

Ορίστε τα αποτελέσματα της έρευνας…

  • Όταν η πράξη διαρκεί 1 με 2 λεπτά θεωρείται «πολύ λίγο» (εμ βέβαια κούκλα μου. Τι είμαστε πια!)
  • Όταν διαρκεί 3 με 7 λεπτά τότε είναι «επαρκές» (Μμμμ σαν λίγο μου φαίνεται)
  • Στα 7 με 13 λεπτά είναι «επιθυμητό» (δηλαδή αν πάει 14 λεπτά, δεν είναι επιθυμητό;)
  • Τα 10 με 30 λεπτά θεωρούνται «μεγάλο διάστημα» (τι λες κούκλα μου! 10 λεπτά διαρκούν τα προκαταρκτικά… άσε με κάτω)

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ειδικούς, για να θεωρείται καλή μια ερωτική συνεύρεση πρέπει να διαρκεί από επτά έως 13 λεπτά -δηλαδή λίγο περισσότερο από τα πέντε λεπτά που είναι σύμφωνα με έρευνες ο μέσος όρος διάρκειας της ερωτικής πράξης για ένα ζευγάρι.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, EROTICA

Αφήστε τους ερευνητές να λένε ότι θέλουν και κάντε έρωτα, για όση ώρα γουστάρετε.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, EROTICA

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

3 COMMENTS

  1. Οι ειδικοί αυτοί ήταν τίποτα ανέραστοι και με λίγες αντοχές; Κύριε Νίκο μου, μισή ώρα είναι μόνο η προθέρμανση!!! Τι λέτε τώρα; Μια χρησιμότητα έχουν οι άνδρες, να μην την κάνουν κι αυτή σωστά τι τους θέλουμε; ♥

  2. Όπως τη βρίσκουν οι δυο τους ρε παιδιά… τι στο καλό, θα συνουσιάζονται με το χρονόμετρο τίκι τάκα πάνω απ’ το κεφάλι τους…?? Σωστά τα λες Νίκο και επαναλαμβάνω την ατάκα “Άσε μας κουκλίτσα μου”…. Καλό απόγευμα!!

  3. Σωστα τα λες Νικολα μου με το ρολοι ειναι δυνατον σεξ??Πρωτα πρωτα τα προκαταρκτικα θελουν τον χρονοτους.Καλο σου απογευμα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.