Η ηλίθια, κατέστρεψε το πρόσωπο της…..

Στην αρχή παθαίνεις ένα σοκ, και μετά αρχίζεις να το κανιβαλίζεις. Έτσι συνέβη με τη Renee Zellweger όταν εμφανίστηκε αγνώριστη πριν μερικούς μήνες. Τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες, το Twitter και το Facebook γέμισαν από φωτογραφίες πριν και μετά τις αισθητικές επεμβάσεις, χονδροειδή σχόλια και δήθεν αστεία.

2
527

Στην αρχή παθαίνεις ένα σοκ, και μετά αρχίζεις να το κανιβαλίζεις. Έτσι συνέβη με τη  Renee  Zellweger όταν εμφανίστηκε αγνώριστη πριν μερικούς μήνες. Τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες, το Twitter, το Instagram και το Facebook γέμισαν από φωτογραφίες πριν και μετά τις αισθητικές επεμβάσεις, χονδροειδή σχόλια και δήθεν αστεία.

Uma-Thurman, ΟΥΜΑ ΘΕΡΜΑΝ, UMA THURMAN, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ,

Έτσι λοιπόν εν μία νυκτί μια άξια και αγαπημένη ηθοποιός ξεκατινιάστηκε από χιλιάδες ανθρώπους. Τα ήθελε και τα έπαθε θα μου πείτε, ας μην παρενέβαινε τόσο ριζικά στο πρόσωπο της. Το ίδιο γίνεται τις τελευταίες μέρες και με την Uma Thurman, μία ακόμη αγαπημένη ηθοποιό, μια ιδιαίτερη ομορφιά, μια γυναίκα με προσωπικότητα, που πιστεύαμε ότι θα αντισταθεί στις παράλογες απαιτήσεις της βιομηχανίας του θεάματος και θα θελήσει να ωριμάσει «ήσυχα».

Μόνο που, όπως φαίνεται, το Hollywood μπορεί να καταβροχθίσει τους πάντες. Κι έτσι, στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Slap» εμφανίστηκε με εμφανώς αλλοιωμένο πρόσωπο, κυρίως γύρω από τα μάτια. Πιθανότατα η επέμβαση να είναι πρόσφατη που ούτε να τα βάψει δεν μπορούσε.

Πριν βιαστούμε να εξαπολύσουμε κατηγορίες και κακόγουστα αστεία, ας σκεφτούμε τις αντιδράσει μας βλέποντας γερασμένη μια πρώην καλλονή. Αν κάνει πλαστικές θα πούμε ότι καταστράφηκε. Αν δεν κάνει, θα πούμε ότι σκατογέρασε. Φαίνεται πως οι γυναίκες άνω των 40 στο Hollywood είναι καταδικασμένες ότι και αν κάνουν.

ΟΥΜΑ ΘΕΡΜΑΝ, UMA THURMAN, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ,

ΟΥΜΑ ΘΕΡΜΑΝ, UMA THURMAN, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ,

ΟΥΜΑ ΘΕΡΜΑΝ, UMA THURMAN, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ,

Σας έχω κάνει και ειδικό άρθρο που σας τα εξηγώ όλα. Ρίξτε μια ματιά πατώντας τον σύνδεσμο και δείτε φωτογραφίες που θα τρομάξετε. «Το Hollywood επιβάλει τις πλαστικές» https://www.nikosonline.gr/?p=10475

ΟΥΜΑ ΘΕΡΜΑΝ, UMA THURMAN, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ,

Στην ενότητα SHOWBIZ θα βρείτε άρθρα που σίγουρα θα σας φτιάξουν το κέφι

http://www.nikosonline.gr/category/showbiz/

Uma Thurman

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

2 COMMENTS

  1. Η Meryl Streep και η Jane Fonda μια χαρά κρατιούνται κι ας μην έχουν υποκύψει στην λαίλαπα των αισθητικών επεμβάσεων! Χάλι μαύρο και η Thurman και η Zellweger. Καλύτερα σκατογερασμένες, παρά παραμορφωμένες.

  2. Μα γερασμένη είναι. Δεν καταλαβαίνω τι επέμβαση έκανε. Γιατί να λένε ότι έκανε;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.