Η ιδιαίτερη ματιά του κ. Πέρρου

Αν δεις τα έργα του φευγαλέα ίσως και να μην τους δώσεις σημασία. Αν τα προσέξεις όμως στην λεπτομέρεια τους, θα διαπιστώσεις ότι ο καλλιτέχνης έχει πολλά να πει, πολλά να δείξει και βλέποντας τα θα «πιάσεις» τον εαυτό σου να χαμογελάει...

0
1286

Αν δεις τα έργα του φευγαλέα ίσως και να μην τους δώσεις σημασία. Αν τα προσέξεις όμως στην λεπτομέρεια τους, θα διαπιστώσεις ότι ο καλλιτέχνης έχει πολλά να πει, πολλά να δείξει και βλέποντας τα θα «πιάσεις» τον εαυτό σου να χαμογελάει…

Έξυπνα έργα, που έχουν να κάνουν με όνειρα, εφιάλτες, παράξενες εικόνες, σουρεαλιστικές και απόκοσμες με φιγούρες εξωπραγματικές. Έργα που μέσα από την ζωγραφική θέλουν να σχολιάσουν την ζωγραφική.

Βασίλης Πέρρος, ζωγραφική

Ο Βασίλης Πέρρος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981, σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας (1999-2005), αποφοίτησε με άριστα και προτάθηκε για υποτροφία το 2002, το 2003 και το 2004. Το 2004 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην 5η Διεθνή Συνάντηση Ακαδημιών Καλών Τεχνών της Μεσογείου στην Γένοβα. Το 2004, επίσης, απέσπασε το βραβείο της 3ης Bienalle φοιτητών των Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών Ελλάδας. Το 2005 κέρδισε την υποτροφία της Eurobank Private. Έχει φιλοτεχνήσει με έργα του εξώφυλλα βιβλίων και δίσκων. Επίσης, έχει συμμετάσχει σκηνογραφικά σε θεατρικές παραστάσεις. Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, όπως επίσης έχει συμμετάσχει δε δεκάδες ομαδικές εκθέσεις. Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και της “The Nomads Gallery”. Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Βασίλης Πέρρος, ζωγραφική

Βασίλης Πέρρος art

thegallery-logo

Βασίλης Πέρρος, ζωγραφική

Βασίλης Πέρρος, ζωγραφική

Βασίλης Πέρρος, ζωγραφική

Βασίλης Πέρρος, ζωγραφική

Βασίλης Πέρρος, ζωγραφική

Βασίλης Πέρρος, ζωγραφική

Βασίλης Πέρρος, ζωγραφική

Βασίλης Πέρρος, ζωγραφική

Στην ενότητα ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ θα βρείτε πολλά άρθρα για ζωγράφους και ζωγραφική

https://www.nikosonline.gr/category/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

————————–

nikosonline-gr

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

Βασίλης Πέρρος, ζωγραφική

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.