Η μαλακία του αιώνα

1
748

????????

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Steven Soderbergh σκηνοθέτησε αυτό το τέρας, δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Matthew McConaughey έπαιξε σ’ αυτήν την μαλακία… γιατί έκανε τόσα πολλά εισιτήρια και γιατί έκαναν και την συνέχεια της!

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Είδα αυτό το περίφημο Magic Mike και έμεινα με το στόμα ανοικτό. Σενάριο ανύπαρκτο, παίξιμο για πολύ ξύλο, και συμπέρασμα ή καλλιτεχνικό αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ! Τέτοια μπούρδα, τέτοια μαλακία είχα καιρό να δω. Απορώ πως ένας σκηνοθέτης με τόσο ταλέντο και με τόσες καλές ταινίες στο ενεργητικό του, όπως ο Steven Soderbergh την σκηνοθέτησε. Ευτυχώς αποχώρησε την τελευταία στιγμή από τα γυρίσματα της συνέχειας.

Η ταινία στοίχισε $7.000.000 και έκανε $165.000.000 παγκόσμιες εισπράξεις, εκ των οποίων τα $113.000.000 στις ΗΠΑ. Αν δείτε τα διαφημιστικά αυτής της ταινίας δεν θα το πιστεύετε. Όλο το promotion βασίστηκε σε ωραίους ημίγυμνους άντρες, όπου ο καθένας είχε και την δική του αφίσα. Τα πιο εύκολα χρήματα που έχουν βγει στο σινεμά με τον Matthew McConaughey στο ρόλο ενός striper που διδάσκει έναν νέο πώς να κάνει strip tease, πώς να ερεθίζει τις γυναίκες και να βγάζει εύκολα λεφτά. Αυτό είναι, μην περιμένετε κάτι παρά πάνω. Βασικός πρωταγωνιστής ο Channing Tatum (OK χορεύει καταπληκτικά), και μαζί του διάφοροι άλλοι καλογυμνασμένοι και φουσκωμένοι από τα αναβολικά, όπως οι: Alex Pettyfer, Joe Manganiello, Matt Bomer, Adam Rodriguez κ.α.

Και τώρα όλοι αυτοί, χωρίς τον Steven Soderbergh και τον Matthew McConaughey ξανασυναντιούνται στη μεγάλη οθόνη στο πολυαναμενόμενο sequel «Magic Mike XXL», που ξαναβρίσκει τον Mike τρία χρόνια αφότου εγκατέλειψε την καριέρα του striper ενώ βρίσκονταν στο απόγειο της. Μόνο που αυτή τη φορά, οι υπόλοιποι έχουν αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουν και εκείνοι την ενεργό δράση, αλλά με στυλ: κάνοντας μια τελευταία παράσταση με επικεφαλής τον θρυλικό Magic Mike. Στην Ελλάδα θα παιχτεί στις 7 Ιουλίου.

ap-film-review-magic-mike

Τα αγόρια εν δράση

1_M

Ο Channing Tatum, και δεξιά ο Matt Bomer.

413047-3f9667b8-5c4a-11e4-9c68-d403f5dcc36d

Channing Tatum και Alex Pettyfer

untitled

Δείτε το trailer του sequel

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

magic-mike-2-cast

1 COMMENT

  1. Kυριολεκτεί ο τίτλος σου. Αχχχ τι τραβάμε… (κυριολεκτώ κι εγώ…)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.