Η Μαρινέλλα και τα ξέκωλα

Χαχαχαχαχααααααααααααα… Διάβαζα μια παλιώτερη συνέντευξη της Μαρινέλλας και έσκασα στα γέλια… Κοιτάξτε τι είπε ανάμεσα στα άλλα… (ποιαν εννοεί άραγε;)

0
1376

Χαχαχαχαχααααααααααααα… Διάβαζα μια παλιώτερη συνέντευξη της Μαρινέλλας και έσκασα στα γέλια… Κοιτάξτε τι είπε ανάμεσα στα άλλα… (ποιαν εννοεί άραγε;)

Η Μαρινέλλα σε συνέντευξή της  στον Βασίλη Μπουζιώτη και στην εφημερίδα Realnews, μίλησε για άφωνες γυναίκες που κάνουν καριέρα με στρινγκ και playback.

Πολλά μαλλιά και playback

«Δεν λέω, υπάρχουν καλές φωνές σήμερα, υπάρχουν ταλέντα. Αλλά δυστυχώς σπρώχνονται οι άφωνες κυρίως. Οι άφωνες που κάνουν καριέρα με στρινγκ και playback. Μη γελάς! Εξτένσιον η μία, εξτένσιον όλες! Πας να τη χαϊδέψεις και σου μένει το εξτένσιον στο χέρι. Μαλλιά μαλλιά μαλλιά, μπούκλες μπούκλες μπούκλες. Μη γελάς! Γεμίσαμε με μπούκλες παντού… Ξεβρακωμένες γκόμενες με εξτένσιον, όπου και να κοιτάξεις».

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, MARINELLA, PLAYBACK, ΞΕΚΩΛΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ, nikosonline.gr

«Άσε τους κοιλιακούς!!! Όλες έξω τους κοιλιακούς! Δείχνει η μια, δείχνει κι η άλλη. Πετάει κώλο η μια, πετάει και η άλλη. Δεν είμαι οπισθοδρομική, ούτε παλιακιά, παλιά ναι. Ζω όμως στο σήμερα και θλίβομαι με όλο αυτό που γίνεται. Δείξ’ το στρινγκ στον γκόμενό σου στο κρεβάτι, στην παραλία, όχι στην πίστα! Γιατί το φάλτσο, όσο στρινγκ και να δείξεις, το ακούει ο θεατής δεν ξεχνιέται… με πρώτη μούρη το στρινγκ! Και στο χρώμα του δέρματος μήπως και τσιμπήσουν οι πεινασμένοι. Μανούλα μου, πού πας έτσι με το στρινγκ; Και θα κάνεις έτσι καριέρα; Αυτά σου λένε οι μάνατζερ – ο Θεός να τους κάνει – και γδύνεσαι με χαρά. Είναι τρομερό. Άγονται και φέρονται από αυτή τη νέα μάστιγα, τους τύπου μάνατζερ (γιατί οι καλοί, οι original, είναι δυο τρεις και δεν είναι νούμερα) και θα φάνε τα μούτρα τους. Όταν το καταλάβουν, όμως θα είναι αργά…».

Διαβάστε επίσης

Εσύ μωρή που την ξέρεις την νότα; https://bit.ly/2L5DORO

Ένα λεύκωμα για την Μαρινέλλα: https://bit.ly/2Ky4d9Z

marinella, Nikos Mouratidis

Με την Μαρινέλλα το 1981 και το 2016. Δύο φωτογραφίες μας με 35 χρόνια απόσταση….

—————————————————————————–

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.