Η μεγαλύτερη τσόντα της τηλεόρασης

2
122

Unknown%20-%20Spartacus%20Blood%20and%20Sand%20-%20S01E09%20-%203_2

Αυτό το πράγμα που είδα μπροστά στα μάτια μου, δεν το πίστευα. Δεν είμαι πουριτανός και έχω δει χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές. Και το χιλιάδες δεν είναι σχήμα λόγου. Αυτό που έπαθα όμως με την τηλεοπτική σειρά Spartacus δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ.

Εν ολίγοις για να μην σας ζαλίζω, δεν περίμενα ποτέ ότι θα προβαλλόταν στην τηλεόραση ένα τόσο βίαιο και σκληρό σήριαλ, με τόσο αίμα, τόσο «βρώμικους» διαλόγους και τόσο γυμνό. Και όταν λέω γυμνό δεν εννοώ, κάποιες σκηνές με διάφορα κορίτσια που φαίνεται το στήθος τους. Μιλάω για ξεγυρισμένη τσόντα. Αυτό που λέγαμε στο σχολείο «Ρωμαϊκά όργια», ε, σ’ αυτήν την σειρά τα βλέπουμε σε όλο τους το μεγαλείο. Άντρες με γυναίκες, γυναίκες με γυναίκες, άντρες με άντρες, τρίο, ομαδικά… ότι βάζει ο νους σας… και όλοι γυμνοί. Μπρος πίσω και πλαγίως. Και σαν να μην τρέχει τίποτα, βλέπουμε συνέχεια ένα τσούρμο γυμνασμένους ημίγυμνους παίδαρους μονομάχους, που μερικοί το κάνουν και μεταξύ τους…

Έχοντας δει την ταινία του Stanley Kubrick πίστευα ότι θα έβλεπα ένα ιστορικό δράμα εποχής (που μ’ αρέσουν πολύ αυτά), με τον Θρακιώτη Σπάρτακο, που τον αιχμαλωτίζουν, τον πάνε δούλο στην Ρώμη και τον κάνουν μονομάχο. Εκείνος όμως καταφέρνει να ηγηθεί μιας μεγάλης επανάστασης των δούλων εναντίων της Ρωμαϊκής δημοκρατίας. Και στο σήριαλ μέσες άκρες αυτό βλέπουμε, αλλά με πολύ βία, πολύ αίμα, βρομόλογα και ατελείωτες σκηνές γυμνού και σεξ. Πέρα από το παράξενο του να συμβαίνουν αυτά σε τηλεοπτική σειρά, το καταχάρηκα. Στις φωτογραφίες θα πάρετε μια γεύση γι’ αυτά που σας λέω…..

Unknown%20-%20Spartacus%20Vengeance%20-%20S02E04_4

30435-hanna-mangan-lawrence-nude-sexy-scene-4

tumblr_migw5e65B61rma2jjo4_1280

nude_in_spartacus_delicate_things_01_avi

Viva-Bianca-Nude-2-35

Manu_Bennett_Spartacus_Blood_and_Sand_GIF_02d

manu bennett nude full frontal spartacus blood and sand

spartacus-gods-of-the-arena-3-50

Manu Bennett4-horz

————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

tumblr_migw5e65B61rma2jjo1_1280

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here