Η μοσχαρίσια φάτσα

Πάντα μετά από ένα μεγάλο θυμό, που κατέληγε σε βρισίδι, πάντα αισθανόμουν καλύτερα. Ο θυμός είναι ένα έντονο συναίσθημα πάθους, που πρέπει οπωσδήποτε να εξωτερικευτεί, να ξεσπάσει κάπου για να έρθει η κάθαρση. Και η κάθαρση έρχεται με βρίσιμο. Ναι, κούκλα μου. Το βρίσιμο κάνει καλό. Οι υβριστές είναι ευφυείς, έχουν χιούμορ και είναι πιο έξυπνοι – από τους άλλους – τις σιγανοπαπαδιές. Έτσι τουλάχιστον λένε οι ψυχολόγοι...

4
1133

Πάντα μετά από ένα μεγάλο θυμό, που κατέληγε σε βρισίδι, αισθανόμουν καλύτερα. Ο θυμός είναι ένα έντονο συναίσθημα πάθους, που πρέπει οπωσδήποτε να εξωτερικευτεί, να ξεσπάσει κάπου για να έρθει η κάθαρση. Και η κάθαρση έρχεται με βρίσιμο. Ναι, κούκλα μου. Το βρίσιμο κάνει καλό. Οι υβριστές είναι ευφυείς, έχουν χιούμορ και είναι πιο έξυπνοι – από τους άλλους – τις σιγανοπαπαδιές. Έτσι τουλάχιστον λένε οι ψυχολόγοι…

Σελίδες ημερολογίου 28/1/2020

Η μοσχαρίσια φάτσα, Σελίδες ημερολογίου, Άδωνις Γεωργιάδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Adonis Georgiadis, selides imerologiou, nikosonline.gr

Όταν περέλθει ο χρόνος, το botox κρεμάει Ντόρα μου!

Επίσης η γιαγιά μου έλεγε, ζήτα 100 για να πάρεις 10. Όταν ακούω λοιπόν τον Ερντογαν να ουρλιάζει, να απαιτεί και να αμφισβητεί μέχρι και την Κρήτη… με ζώνουν τα φίδια. Να δεις που κάτι ετοιμάζουν – είπα μέσα μου. Ζητάει 100 για να πάρει 10! Κι΄ έρχεται η Ντόρα να μου λύσει τις απορίες και τις φοβίες μου: «Μπορεί να χάσουμε το Καστελόριζο στην Χάγη αλλά θα κατοχυρώσουμε τα δικαιώματα της Ρόδου ή της Λέρου». Είπε η Ντόρα. Κατάλαβες κούκλα μου; Η μοιρασιά έχει γίνει, μάλλον μας πάνε για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και μας το φέρνουν σιγά σιγά, απ΄ έξω – απ΄ έξω! 

Και καπάκι διαβάζω τον Γιώργο Παπαχρήστου στην στήλη του στα ΝΕΑ, όπου μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Πρέπει να ξεφύγουμε από τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις του περασμένου αιώνα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα μεταξύ μας προβλήματα, να δούμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή «με άλλο μάτι», και να κατανοήσουμε ότι τυχόν προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης μπορεί μεν να έχει ως συνέπεια μερικές απώλειες για μας, όπως ας πούμε την ΑΟΖ του Καστελόριζου, αλλά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματα άλλων νησιών μας, όπως της Ρόδου ή της Λέρου». Είναι ενορχηστρωμένο σου λέω. Τα γράφουν και τα ΜΜΕ τους. Μετά από όλον αυτόν τον τσαμπουκά του Σουλτάνου, μετά τις απαιτήσεις του, θα πάμε στην Χάγη για να τα βρούμε (;;;;), εκεί θα πουν ότι στο Αιγαίο έχει δικαιώματα και η Τουρκία και όλοι μας θα πούμε: «Ουφ γλυτώσαμε…την Κρήτη, την Ρόδο και την Λέρο!» “Τα κατάφερε ο Μητσοτάκης” θα γράψουν και θα πουν τα ΜΜΕ τους.

Η μοσχαρίσια φάτσα, Σελίδες ημερολογίου, Άδωνις Γεωργιάδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Adonis Georgiadis, selides imerologiou, nikosonline.gr

Εμένα οι βρισιές είναι το καλύτερο μου!!! Βαριέμαι πολύ όλα αυτά τα comme il faut, τα δήθεν πολιτισμένα και τα politically correct… Επιτέλους κανονική γλώσσα, με οργή και θυμό. Ο θυμός που εκδηλώνεται έστω και σε βρισιές, εξαγνίζει. Μπράβο Φοίβο μου!

Η μοσχαρίσια φάτσα, Σελίδες ημερολογίου, Άδωνις Γεωργιάδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Adonis Georgiadis, selides imerologiou, nikosonline.gr

Ο Φοίβος Δεληβορίας έδωσε συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών, και μεταξύ άλλων απάντησε για το αν «αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από του πρόσφυγες και τους μετανάστες, όπως είπε ένας υπουργός (Ο Άδωνις Γεωργιάδης)». Η απάντηση που έδωσε ήταν καταπέλτης: «Και βέβαια, αλλά προς το καλύτερο. Όταν ένας άνθρωπος σώζεται από το θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα και αυτή την «αρχιδίσια ερημιά» που εκπέμπουν άτομα όπως ο συγκεκριμένος υπουργός. Ας μου επιτραπεί ή έκφραση, είναι από στίχο σε καινούργιο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δυο γιγάντια αρχίδια που πετούσαν πάνω απ’ την πόλη. Και έγραψα ένα τραγούδι, την «Άγρια Ορχιδέα».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω Twitter: «Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που Η μοσχαρίσια φάτσα, Σελίδες ημερολογίου, Άδωνις Γεωργιάδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Adonis Georgiadis, selides imerologiou, nikosonline.grέκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακριά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του… εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά…». Χαχαχαχαχα ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλει «ποιότητα»… Ο Νο1 γλύφτης, ψεύτης, κολοτούμπας και ρατσιστής φασίστας, θέλει ποιότητα. Ε, λοιπόν να πάει να βρει ποιότητα στον Πλεύρη, στον Βορίδη, στον Κούλη (που πάλι κάνει διακοπές) και σε όλο το σινάφι τους. Εμείς δεν έχουμε ποιότητα. Εμείς θέλουμε να μιλάμε έτσι όπως τα είπε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Και μην αφήνουμε σας παρακαλώ την τηλεόραση να χέζει μέσα στο κεφάλι μας. Κλείστε την. OFF

Η μοσχαρίσια φάτσα, Σελίδες ημερολογίου, Άδωνις Γεωργιάδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Adonis Georgiadis, selides imerologiou, nikosonline.gr

Να έρθουν να με βρουν”, είπε ο μαλάκας ο Emmanuel Macron, ο κόσμος το έκανε πλακάτ και ξεκίνησαν να πάνε να τον βρουν…. Στην Γαλλία οι διαμαρτυρόμενοι διαδηλωτές δεν αστειεύονται. Όπως δεν είναι καθόλου αστεία υπόθεση όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί στην Γαλλική κοινωνία εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Ο κόσμος διαμαρτύρεται ακατάπαυστα, αλλά η Δημοκρατία δεν ακούει και δεν βλέπει. Και κουφή και τυφλή. Και όπως συμβαίνει σε όλες τις δημοκρατικές χώρες, οι διαμαρτυρόμενοι τρώνε ξύλο και χημικά στην μούρη.

Ααααα μην το ξεχάσω, συστήνω Documento

Η μοσχαρίσια φάτσα, Σελίδες ημερολογίου, Άδωνις Γεωργιάδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Adonis Georgiadis, selides imerologiou, nikosonline.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυτό το κόλλημα να μην είχες ρε Νίκο..
  Τους τρωμε στην μαπα ολους παντού.. Βαρεθήκαμε..
  Ψάχνουμε να βρούμε κάτι διαφορετικό..
  Το βρίσκεις μέσα στην χαβουζα..
  Λίγα site και επιλεκτικά..
  Ακούς πάλι τα ίδια..
  Τα ίδια γαμημενα που έχεις σιχαθεί στους άλλους..
  Και λες..
  Άντε μια δεν γαμιετε..
  Αντε δύο είναι εκλογές να πούμε καμιά μαλακια μέρες που είναι..
  Άντε τρεις γιατί δικό του είναι..
  Αλλα κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που κουράζει..
  Κουράζει γιατί ο πήχης είναι ψηλά για σένα ΝΙΚΟ
  Κουράζει γιατί μπαίνω και μπαίνουμε για αυτό το κάτι που σε κάνει διαφορετικό από τους άλλους..
  Όταν όμως γίνεται αυτό που γίνεται παντού..
  Κουράζει…..
  βαριέσαι…..
  και πας παρακάτω….
  Απλό είναι..
  Θα πεις.. Χαχαχαχα στο καλό!!
  Αυτό είναι το εύκολο..
  εύκολο είναι να πάρεις λίγα κλικ..
  Δύσκολο είναι να τα κρατήσεις..
  Εκεί είναι η μαγκιά..
  Εκεί είσαι ξεχωριστός..
  Εκεί θα είσαι γαμάτο s και όχι πλεμπα..

  Κακό πράγμα οι εμμονές..
  Κρίμα..
  ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 2. Δημήτρη δεν κατάλαβα εντελώς τι εννοείς. Να ξέρεις πάντως ότι ΠΟΤΕ δεν αναρτώ άρθρα ή γνώμες μου για να μαζέψω λίγα κλικ. Χέστηκα. Ότι γράφω και αναρτώ το κάνω για την προσωπική μου ευχαρίστηση. Ότι μου αρέσει και ότι με ενοχλεί θα το βλέπεις συνέχεια μπροστά σου. Δεν ξέρω τι σε χάλασε. Το γεγονός ότι μου αρέσει να βρίζω; Το ότι μοιράζουν το Αιγαίο πίσω από την πλάτη μας; Το ότι κρέμασε το botox της Ντόρας; Το ότι συμφωνώ με τον Δεληβοριά ή το ότι σιχαίνομαι τον Μακρόν; Την καλημέρα μου!

 3. Δεν είπα πουθενά ότι τα γράφεις για να πάρεις κλικ..
  εγραψα ότι το να πάρεις κλικ είναι εύκολο το να τα κρατήσεις είναι δύσκολο..
  Αν δεν μου άρεσε ο τύπος σου δεν θα σου τα έγραφα απλά θα σε έγραφα..
  Σαν υδροχόος και ας μου έχει κάνει κακό λέω και στην προκημενη γράφω όταν κάτι δεν μου αρέσει.. όπως φυσικα θα πω-γράψω όταν κάτι μου αρέσει..
  Όταν κάποιον τον συμπαθείς νομίζω πρέπει να του λες όταν πιστεύεις ότι κάπου είναι φάουλ..
  Εγω δεν θα σω πω τι θα γράψεις ούτε τι θα πιστέψεις μακριά αυτά από εμένα ίσα-ίσα το αντίθετο μου αρέσουν οι προβοκατορικες γνώμες.. .
  Αυτό που με χάλασε είναι η εμμονή που παρατηρώ σε κάποιες άποψής..
  Νταξ να πεις για τον λακαμα μία.. να πεις δύο.. αλλά να τρώω τον Γεωργιάδη και όλη την κουστοδια όλη μέρα στην μάπα παντού να την τρώω και εδώ εμένα προσωπικά με κουράζει..
  Φυσικά δικαίωμα σου δεν το συζητάω την άποψη μου σου γράψω..
  Θα μου άρεσε όμως όταν τους κράζεις να τους κράζεις όλους, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το θίασο του τσιπριζα δεν τον βλέπεις..
  Δεν μπορεί να μην βλέπεις ότι δεν υπάρχει Ν.Δ ΣΥΡΙΖΑ αλλά μόνο η ΠΑΣΟΚ….. Το οποίο είναι εδώ ενωμένο δυνατό!! Όλοι τους!!!! όλη η γαμημενη κοινωνία έχει την πασοκικη νοοτροπία.. η λαμογια είναι μαγκιά..
  Για ποιον σύριζα μου λες τωρα όλοι πασοκοι είναι!! για ποια ΝΔ μου λες τα ίδια σκατα..για ποιόν Βαξεβανη ρε Νίκο..
  Αυτός δεν μασαγε την χρυσή εποχή της πασοκαρας χιλιάδες ευρώ με τον κουτί την Πανδώρας και όπως ολοι τους όταν τελείωσε το πάρτι την είδαν ξαφνικά επαναστάτες.. έλα τώρα σε παρακαλώ με τα σουργελα όλοι μας γνωρίζουμε τι έγινε και τι έκαναν όλοι τους ένα μικρό χωριό είναι η αγαπημένη μας μπανάνα..
  Να βλέπω της προάλλες τον μπουλη επαναστάτη να μου θέλει και Χριστουγέννα στα Παρίσια..
  Εκτός και αν ξεκίνησε καμία επαναστάτη στην Σαν Ελιζε και δεν το πήρα χαμπάρι..
  Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία με τους ραγιάδες..
  Δεν θα συνεχίσω άλλο γιατί ξύπνιος είσαι κατάλαβες τι εννοώ..
  Γράψε ότι γουστάρεις απλά νομίζω εχεις εμμονές με 5 λαλακες..
  Μπορεί να λέω τα δικά μου αλλά τουλάχιστον είμαι ειλικρινής. .
  Τουλάχιστον ξέρεις ότι όταν θα σου γράφω ότι Νίκο το άρθρο σου σήμερα γαμαει είναι αλήθεια και όχι γλύψιμο..
  Και όταν κάτι με χαλάει πάλι θα στο πω..
  Λάθος σωστό αυτός είμαι..

  Πολλές ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ καλησπέρες!

 4. Γειά σου Δημήτρη σε πάω, αλλά και εσένα Νίκο όπου ο Δημήτρης έχει κάποια δίκια…φιλάκια αγόρια μου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.