Η νέα Mary Poppins δεν είναι remake

Γι΄ αυτό και λέγεται Mary Poppins returns, γι΄ αυτό έχει άλλη υπόθεση και άλλα τραγούδια. Θα δούμε μια εντελώς καινούργια ιστορία από αυτήν της original ταινίας του 1964, με την Mary Poppins να επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειας Banks….

0
1094

Γι΄ αυτό και λέγεται Mary Poppins returns, γι΄ αυτό έχει άλλη υπόθεση και άλλα τραγούδια. Θα δούμε μια εντελώς καινούργια ιστορία από αυτήν της original ταινίας του 1964, με την Mary Poppins να επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειας Banks, αλλά…

… τώρα βρισκόμαστε στα 1935, στο Λονδίνο, 25 χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας, όπου τα παιδάκια έχουν μεγαλώσει πια -έχουν κάνει οικογένειες – και η Mary Poppins, η πρώην νταντά τους, επιστρέφει μετά από μια οικογενειακή τραγωδία.

ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ, MARY POPPINS, CINEMA, TAINIA, ΣΙΝΕΜΑ, RETURNS, nikosonline.gr

Η ταινία Mary Poppins Returns είναι σε σκηνοθεσία Rob Marshall και γράφτηκε από τον David Magee, βασισμένη πάντα στους χαρακτήρες της σειράς βιβλίων της P.L. Travers. Πρωταγωνιστούν οι: Emily Blunt ως Mary Poppins, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Dick Van Dyke, Angela Lansbury, Colin Firth, και Meryl Streep. Ο Dick Van Dyke είναι ο μόνος ηθοποιός από την originalταινία που παίζει και σ΄ αυτήν!

Η ταινία προετοιμαζόταν από τις 14 Σεπτεμβρίου του 2015, τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2017 στα Shepperton Studios στο Surrey της Αγγλίας, και τέλειωσαν τον Ιούλιο του 2017. Η διαδικασία της μουσικής και των τραγουδιών, των κινούμενων σχεδίων, του μοντάζ και του post production κράτησε σχεδόν ένα χρόνο.

Ακριβώς όπως και η πρωτότυπη Mary Poppins, η ταινία περιλαμβάνει σκηνές με πολλά εφέ αλλά και σκηνές που συνδυάζουν την ζωντανή δράση με το animation. Τα κινούμενα σχέδια έγιναν από τον Ken Duncan και τον James Baxter. Η μουσική της ταινίας γράφτηκε από τον Marc Shaiman και τα τραγούδια είναι σε στίχους του Scott Wittman. Το soundtrack θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου 2018.

ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ, MARY POPPINS, CINEMA, TAINIA, ΣΙΝΕΜΑ, RETURNS, nikosonline.gr ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ, MARY POPPINS, CINEMA, TAINIA, ΣΙΝΕΜΑ, RETURNS, nikosonline.gr ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ, MARY POPPINS, CINEMA, TAINIA, ΣΙΝΕΜΑ, RETURNS, nikosonline.gr ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ, MARY POPPINS, CINEMA, TAINIA, ΣΙΝΕΜΑ, RETURNS, nikosonline.gr

Μέχρι και η Meryl Streep επιστρατεύτηκε για το ρόλο της … ιδιόρρυθμης ξαδέλφης της Mary Poppins.

ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ, MARY POPPINS, CINEMA, TAINIA, ΣΙΝΕΜΑ, RETURNS, nikosonline.gr

Να και ένα έξυπνο μοντάζ. Έβαλαν το πρόσωπο της Emily Blunt στην θέση της Julie Andrews.

——————————————————–

Πάρτε μια γεύση βλέποντας το video

Mary Poppins Returns | Official Trailer

———————————————————

ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ, MARY POPPINS, CINEMA, TAINIA, ΣΙΝΕΜΑ, RETURNS, nikosonline.gr

Με την ευκαιρία της ταινίας να και μια φωτογράφηση (στην ατμόσφαιρα της Mary Poppins) της Emily Blunt για την Vogue

————————————–

Κι΄ ένα επιπλέον δωράκι: Δείτε το original trailer

Mary Poppins (1964): Trailer HQ

——————————–

ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ, MARY POPPINS, CINEMA, TAINIA, ΣΙΝΕΜΑ, RETURNS, nikosonline.gr ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ, MARY POPPINS, CINEMA, TAINIA, ΣΙΝΕΜΑ, RETURNS, nikosonline.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.