Η πιο ενδιαφέρουσα παρέα έρχεται σε όλη την Ελλάδα

0
545
Γκαγκαντιν

Γκαγκαντιν

 

«Γενναίοι του Γκαγκαντίν» ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους συναυλίεςσε όλη την Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνει και δυο σταθμούς στην Αθήνα.

Έχοντας γνωρίσει μεγάλη επιτυχία το χειμώνα στην Ακτή Πειραιώς, η παρέα των τεσσάρων με Σαββόπουλο, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη και Πάνο Μουζουράκη (ο οποίος προστέθηκε στην παρέα μετά την απώλεια του Σάκη Μπουλά), ετοιμάζονται τώρα να βρεθούν κοντά στους φίλους τους με μια καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά,
o Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Πάνος Μουζουράκης και ενίοτε Γιάννης Ζουγανέλης, αναμένεται να στήσουν ένα πάρτι με άκρως επιλεγμένα τραγούδια σε παλιά ορυχεία, ανοιχτά αμφιθέατρα, κάστρα, κοιλάδες και παραλίες από την Κύπρο έως τον Έβρο.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιήσουν μια μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά τη Δευτέρα 7 Ιουλίου και στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη την Τετάρτη 16 Ιουλίου με το κόστος των εισιτηρίων να ξεκινά από τα 5 ευρώ.

Μαζί τους στη σκηνή θα βρεθούν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Στάθης Άννινος, Steve Tesser, Θοδωρής Σούκερας, Γιάννης Ιωαννίδης.

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά:
Γενική Είσοδος: 15 ευρώ

Θέατρο Πέτρας:
Προπώληση
Έως 15 Ιουνίου – 5 ευρώ
Από 15 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου – 10 ευρώ
Από 1 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου – 12 ευρώ
Ταμείο – 15 ευρώ

img45376_b1c2cdafbc83ec5e859f709e100015a6

 

Πάνος Μουζουράκης

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.