Η τηλεόραση σκοτώνει

Και αυτή τη φορά δεν το γράφω σαν σχήμα λόγου, μια και συνήθως λέμε ότι η τηλεόραση «σκοτώνει» την αισθητική, «σκοτώνει» την Ελληνική γλώσσα, «σκοτώνει» την κουλτούρα…. Σήμερα το γράφω κανονικά: Παιδιά η τηλεόραση σκοτώνει…..

0
118

Και αυτή τη φορά δεν το γράφω σαν σχήμα λόγου, μια και συνήθως λέμε ότι η τηλεόραση «σκοτώνει» την αισθητική, «σκοτώνει» την Ελληνική γλώσσα, «σκοτώνει» την κουλτούρα…. Σήμερα το γράφω κανονικά: Παιδιά η τηλεόραση σκοτώνει κανονικά…..

Διάβασα που λέτε ότι όσοι βλέπουν τηλεόραση τουλάχιστον για 3-4 ώρες ημερησίως έχουν 15% περισσότερες πιθανότητες θανάτου από κοινές αιτίες όπως καρκίνος, διαβήτης ή καρδιοπάθειες. Όσο πιο πολλή τηλεόραση βλέπεις, τόσο πιο πιθανό είναι να χάσεις τη ζωή σου. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας του National Cancer Institut στις ΗΠΑ η οποία έδειξε ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στην τηλεθέαση και στην αύξηση του κινδύνου θανάτου από τις οχτώ κυριότερες αιτίες θανάτου στις ΗΠΑ ανάμεσα στις οποίες καρκίνος, καρδιοπάθεια και διαβήτης.

TV KILLS, TILEORASI SKOTONEI, FAT KIDS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΠΑΧΟΣ, ΚΑΘΙΣΙΟ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

Οι επιστήμονες έβαλαν στο μικροσκόπιο περισσότερους από 221.000 ανθρώπους ηλικίας από 50 έως 71 ετών. Όλοι τους δεν έπασχαν από καμία χρόνια ασθένεια όταν ξεκίνησε η έρευνα. Οι ερευνητές βρήκαν ότι 3-4 ώρες τηλεόραση καθημερινά αυξάνει κατά 15% την πιθανότητα θανατηφόρων νοσημάτων.

TV KILLS, TILEORASI SKOTONEI, FAT KIDS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΠΑΧΟΣ, ΚΑΘΙΣΙΟ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

Η έρευνά έρχεται να “ταιριάξει” με τον αυξανόμενο αριθμό των ερευνών που δείχνουν ότι το καθισιό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας.

TV KILLS, TILEORASI SKOTONEI, FAT KIDS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΠΑΧΟΣ, ΚΑΘΙΣΙΟ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, TV KILLS, TILEORASI SKOTONEI, FAT KIDS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΠΑΧΟΣ, ΚΑΘΙΣΙΟ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.