Η τυχερή… άτυχη!!

0
713

trip8

Η Μέγκαν Σάλιβαν είναι αυτό που θα έλεγε κανείς «τυχερή μέσα στην ατυχία της». Έχοντας επιζήσει από τρεις δυνητικά θανατηφόρες καταστάσεις, αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο και να φωτογραφηθεί με 8 από τα διασημότερα μνημεία.

Ακούστε τι έγινε μ’ αυτήν την κοπέλα! Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η Σάλιβαν τραυματίστηκε πέφτοντας από ένα βράχο, ενώ έκανε αναρρίχηση στο Yosemite National Park. Παρ’ ολίγο να της στοιχίσει την ζωή της μια και ήταν πολύ σοβαρά και για πολύ καιρό. Όταν ανάρωσε και αισθάνθηκε και πάλι γερή και δυνατή, καβάλησε την Vespa της, και ένας απρόσεκτος οδηγός την χτύπησε και την ξανάστειλε στο νοσοκομείο. Και το αποκορύφωμα ήταν η διάγνωση της με καρκίνο του δέρματος.

Αυτό ήταν που της άλλαξε τη ζωή. Μετά από μία χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία του καρκίνου, η 31χρονη Σάλιβαν, πήρε δύο εβδομάδες άδεια από την δουλειά, τον φίλο της παρέα και ταξίδεψε στον κόσμο για να φωτογραφηθεί με τα σημαντικότερα μνημεία… Ναι, αλλά στον Παρθενώνα που είναι το σύμβολο του δυτικού πολιτισμού, δεν ήρθε!!! Κρίμα γι’ αυτήν! Έχασε το σημαντικότερο!

Ένα ατύχημα, μετά ένα δυστύχημα και το κακό τρίτωσε με αρρώστια!

tumblr_inline_nn6d2hmmAs1tswi3y_500

1D_M

trip6

trip4

trip7

———————————-

Ένας χρόνος nikosonline.gr

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

trip2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.