Η Φουρέϊρα το Fuego και η Παπαρίζου

Εδώ κοίτα να δεις πλάκα! Όλοι οι εθνικιστές είναι στα κάγκελα για την Φουρέϊρα, και λυσσάνε ακόμα περισσότερο όταν διαβάζουν ότι η συμμετοχή της Κύπρου τα πάει καλά- «παίζει» ακόμα και για την πρωτιά!

0
1031

Εδώ κοίτα να δεις πλάκα! Όλοι οι εθνικιστές είναι στα κάγκελα για την Φουρέϊρα, και λυσσάνε ακόμα περισσότερο όταν διαβάζουν ότι η συμμετοχή της Κύπρου τα πάει καλά – την στιγμή που οι φήμες οργιάζουν ότι η τραγουδίστρια «παίζει» ακόμα και για την πρωτιά!

Το show της Κυπριακής αποστολής εντυπωσίασε το Ευρωπαϊκό κοινό (you know what I mean), και οι bookers στοιχηματίζουν υπερ της Ελένης Φουρέϊρα. Στην Κύπρο δεν μπορώ να σας πω τι γίνεται…. Τα ξέχασαν όλα – τούρκικη κατοχή, φυσικό αέριο, πετρέλαιο κλπ – και όλοι ασχολούνται μόνο μ΄ αυτό.

Μέχρι που κυκλοφορεί ράδιο αρβύλα ότι η EBU τηλεφώνησε στο ΡΙΚ να τους ρωτήσει αν δύνανται να οργανώσουν του χρόνου τον διαγωνισμό…… Ουάου!!!!

Φουρέϊρα, Fuego, Παπαρίζου, EUROVISION 2018, FOUREIRA, PAPARIZOU, nikosonline.gr

Οι gay οργανώσεις θέλουν πολύ την Φουρέϊρα – μια και ως γνωστό και η ίδια έχει φίλους ΜΟΝΟ gay, που την στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Και ξέρουμε ότι αν θέλουν οι gay… όλα τα καταφέρνουν. Μέχρι που είπαν ότι είναι η Beyonce της Ευρώπης!!!

Ένας φίλος την “έβριζε”. Σταμάτα του λέω… θα την δεις να κάνει διεθνή καριέρα. “Μακάρι Παναγίτσα μου, να την πάρουν στο εξωτερικό να την ξεφορτωθούμε” μου απάντησε!

Κοντός ψαλμός αληλούϊα!!!!

Εσείς το ξέρατε ότι αρχικά, ο συνθέτης του τραγουδιού και το ΡΙΚ ήθελαν την Έλενα Παπαρίζου να πει το Fuego; Βεβαίως, το ηχογράφησε μάλιστα … αλλά μετά αρνήθηκε να συμμετάσχει….. Ακούστε το

Helena Paparizou – Fuego

—————————————————-

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Φουρέϊρα η βασίλισσα της Ευρώπης: https://bit.ly/2ruIXKT

Η Φουρέϊρα φτιάχνει 11αδα: https://bit.ly/2rwdCqu

Το κέρατο έφερε τον χωρισμό: https://bit.ly/2K6zQXK

Και ένα προφητικό άρθρο, γραμμένο και αναρτημένο στις 16 Δεκεμβρίου 2014

Με Ελένη Φουρέϊρα στην Eurovision: https://bit.ly/2jp66tM

Φουρέϊρα, Fuego, Παπαρίζου, EUROVISION 2018, FOUREIRA, PAPARIZOU, nikosonline.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.