Η J.Lo αδυνάτισε γιατί βγάζει νέο δίσκο!!!

0
505
Μια φίλη μου λέει, οτι η δίαιτα που έκανε η J.LO είναι η δίαιτα του Phtoshop! Χαχαχαχαχαχααα

934_jennifer-lopez-body-1394868054_M

Μέγας είσαι κύριε! Όταν οι σημερινές τραγουδίστριες [λέμε τώρα] ετοιμάζουν νέο δίσκο, πρέπει και να αδυνατίσουν!!! Ε; Έτσι δεν είναι;

Η Jennifer Lopez λοιπόν – που ποτέ δεν κατάλαβα πως μ’ αυτήν την ανύπαρκτη φωνή θεωρείται τραγουδίστρια- επειδή ετοιμάζει νέο cd μπήκε σε πρόγραμμα και αδυνάτισε, γιατί είχε γίνει σαν γομάρα. Κανένα μάθημα φωνητικής δεν φαντάζομαι να πρόλαβε να κάνει!

Το καινούργιο της CD έχει τον πρωτότυπο τίτλο «Firstlove», και για να είναι σε φόρμα για τις απαιτήσεις της προώθησης του έκανε δίαιτα. Όχι όποια κι όποια, βέβαια, αλλά την αυστηρά χορτοφαγική πρόκληση των 22 ημερών που έκανε γνωστή στο Χόλιγουντ το ζεύγος BeyonceJayZ.

Η 44χρονη τραγουδίστρια [άντε πάλι!], έβγαλε από το πιάτο της όλους τους μεζέδες ζωικής προέλευσης (κρέας, ψάρι. κοτόπουλο, αβγά και γαλακτοκομικά προϊόντα δηλαδή) και έπεσε με τα μούτρα στην βοσκή. Μιλώντας σε μια ραδιοφωνική εκπομπή, αποκάλυψε δε τις λεπτομέρειες του προγράμματος της.

  • «Έκανα την δίαιτα των 22 ημερών και ήταν αρκετά καλή. Έτσι την τήρησα για λίγες εβδομάδες περισσότερο και τώρα έχω βάλει στο μενού λίγο ψάρι και κρέας που και πού. Πρέπει να ομολογήσω ότι την απόλαυσα. Απόλαυσα να τρώω μ’ αυτόν τον τρόπο [Τι, σαλάτες και χόρτα;] . Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ. Και δεν ήξερα πόσο καλά μπορείς να νιώσεις όταν γεμίζεις υγιεινά το σώμα σου».

Απ’ ότι βλέπετε δεν είπε λέξη για το δίσκο της και την μουσική. Χέστηκε! Άλλωστε αυτοί που την ακούν δεν προσέχουν ούτε μουσική, ούτε στίχους, ούτε φωνή. Άλλα προσέχουν…….

Μια φίλη μου λέει, οτι η δίαιτα που έκανε η J.LO είναι η δίαιτα του Phtoshop! Χαχαχαχαχαχααα
Μια φίλη μου λέει, οτι η δίαιτα που έκανε η J.LO είναι η δίαιτα του Phtoshop! Χαχαχαχαχαχααα

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.