music [6]
Με μια γρήγορη ματιά, όλα τα νέα της μουσικής, τα νέα cd, τα κουτσομπολιά και οι σταρ με τις ιδιοτροπίες τους.
Η Madonna κλαψουρίζει
Η Madonna καλεσμένη στο show της Ellen DeGeneres, αποκάλυψε ότι την έπιασε ελαφρά κατάθλιψη με το που έφυγε η κόρη της – 18 χρόνων πια- για σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Michigan. Κάποτε κορόιδευε την αδελφή της που είχε πάθει το ίδιο με τον γιο της, αλλά τώρα είπε ότι το καταλαβαίνει απόλυτα. Και όταν μιλάνε στο τηλέφωνο και η Λούρδη της λέει: ‘Mommy, I miss you,’ η Madonna είπε ότι θέλει να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο. Μμμμμμ… drama queen!
Ιερός πόλεμος
Ο Elton John κάνει εκστρατεία μποϊκοτάζ για τους σχεδιαστές Dolce & Gabbana μόλις διάβασε ένα post που έκαναν για τους gay που υιοθετούν παιδιά. Ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana είπαν στο Ιταλικό περιοδικό Panorama ότι διαφωνούν κάθετα με τα gay ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά. Και επειδή ο Elton με τον σύντροφο του έχουν υιοθετήσει, το πήρε προσωπικά και τους βρίζει πατόκορφα! (Στην φωτογραφία με την φίλη του Lady Gaga που τον παρηγορεί…)
Θέλει απλότητα και διαχρονικότητα
Η Rihanna είναι αφοσιωμένη στο νέο της δίσκο, που απ’ ότι λέει θέλει να πει τραγούδια «αληθινά». Μιλώντας για το 8ο άλμπουμ της είπε ότι έχει κάνει πολλά ωραία τραγούδια, πολλές επιτυχίες, αλλά τώρα θέλει να πάει λίγο προς τα πίσω, να κάνει αληθινή μουσική και αληθινή σόουλ. «Θέλω τραγούδια που να ακούγονται και σε 15 χρόνια από τώρα. Δεν θέλω τραγούδια μόνο για την εποχή. Θέλω απλή και διαχρονική μουσική», είπε και έχει απόλυτο δίκιο.
Η Kylie Minogue διασκεύασε το κλασσικό κομμάτι της Donna Summer I Feel Love με τις ευλογίες του ίδιου του δημιουργού του κομματιού, Giorgio Moroder. Μάλιστα θα το βάλουν και στο νέο άλμπουμ του συνθέτη και παραγωγού με τίτλο ‘74 Is The New 24′
Τελικά τη δικαστική μάχη την έχασε το τραγούδι Blurred Lines του Robin Thicke (φωτογραφία πάνω). Οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν ότι μοιάζει πολύ με το κομμάτι του Marvin Gaye “Got to give it up”. Και έτσι τώρα, οι κληρονόμοι του Marvin Gaye θα αποζημιωθούν. Κάτι διάβασα για $7.3 εκατομμύρια, και μου ήρθε σκοτοδίνη!!!
Ντοκιμαντέρ για την Amy
Κυκλοφόρησε τo πρώτο teaser του ντοκιμαντέρ για την ζωή της Amy Winehouse Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στους Βρετανικούς κινηματογράφους. Το βίντεο διαρκεί ενάμιση λεπτό, ανέβηκε στο youtube και δείχνει μια παλιά συνέντευξη της Amy Winehouse όταν ακόμη έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής. Η Amy μιλάει για την σχέση της με την μουσική ενώ παράλληλα παρεμβάλλονται εικόνες από την μετέπειτα καριέρα της. Και όταν την ρωτάνε τι θα γίνει στο μέλλον, η πολυβραβευμένη μουσικός απαντάει: «Δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι θα γίνω διάσημη. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το διαχειριστώ. Θα τρελαινόμουν». Σαν να το ήξερε η γλυκιά μου…. Δείτε το video.
————————————————-
Συγκεντρωμένα όλα τα μουσικά νέα, τα κουτσομπολιά και οι σταρ στην καθημερινή τους ζωή.
NOSTALGIA: 30 χρόνια πριν τέτοια εποχή ήταν Νο 1 σε όλο τον κόσμο. USA for Africa‘s “We Are the World“. Το τραγούδι του Michael Jackson και του Lionel Richie με παραγωγό τον Quincy Jones, ηχογραφήθηκε 28 Ιανουαρίου του 1985 και κυκλοφόρησε 7 Μαρτίου 1985. 46 τραγουδιστές ένωσαν τις φωνές τους για τα παιδιά που πεινάνε στην Αφρική.
——————————
Δεν ξέρω τι έχει πάθει το κορίτσι μας, η Rihanna, αλλά μάλλον περνάει την ροζ περίοδο της. Αλλιώς δεν εξηγείται που έχει πάρει συνολάκια για πρωί μεσημέρι και βράδυ όλα ροζ! Α… μην ξεχάσω να σας πω ότι μόλις τέλειωσε και μια ταινία που λέγεται Home. Μόλις μάθω περισσότερα θα σας ενημερώσω.
O Woody Harrelson, O Kanye West kai o Paul McCartney συναντήθηκαν στο show μόδας της Stella McCartney στο Paris Fashion Week show. Τώρα γιατί η ίδια δεν φωτογραφήθηκε μαζί τους, μη με ρωτάτε… μπορεί να είχε τα διαόλια της!
——————————-
Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr
Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr
Instagram: https://instagram.com/nikosonline/
Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/