Η Rihana λιώνει…

0
790

leonardo-dicaprio-gets-flirty-with-rihanna-at-playboy-mansion-party

 για τον Leonardo Dicaprio άραγε; Αναρωτιέμαι εγώ, αλλά τα Αμερικάνικα media βουίζουν. Λένε ότι είναι πολύ καψούρα μαζί του και διάφορα τέτοια. Δεν ξέρω αν πρέπει να τα πιστέψω.

Πάντως μπήκα μια βόλτα στο Google και πράγματι είδα ότι έχουν αρχίσει και κάνουν μοντάζ τις φωτογραφίες τους και διάφορες άλλες τέτοιες παπαριές που κάνουν τα gossip έντυπα. Όμως είναι τελικά ζευγάρι ο Leonardo Dicaprio με τη Rihana; Αποδείξεις δεν βρήκα, φωτογραφίες που να το αποδεικνύουν δεν υπάρχουν ακόμα, μόνο κάποιες μαρτυρίες για τρυφερό τετ–α–τετ σε πάρτι στο Playboy και κάτι τέτοια.

Παρ’ όλα αυτά, οι φήμες επιμένουν, πηγές από το περιβάλλον της Rihana μιλούν για κεραυνοβόλο έρωτα – τουλάχιστον της τραγουδίστριας προς το παιδί – και πρόσφατα οι δύο σταρ βρέθηκαν πάλι μαζί σε κάποιο VIP πάρτι, στο οποίο έφτασαν χωριστά. Δεν είναι το στυλ του Leo, να βγαίνει με γυναίκες που δεν είναι μοντέλα της Victoria’s Secret, έχει και μια αδυναμία στις ξανθιές, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Το κορίτσι πάντως λέγεται ότι ταράζεται όταν τον συναντά, διαδίδει ότι της έχει αλλάξει τη ζωή και μέχρι να ξαναδούμε τον Leo να φορτώνει καμιά εικοσαριά μοντέλα στο τζιπ του και να τα πηγαίνει βόλτα ή διακοπές δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα…

 

Rihanna-Leonardo-DiCaprio-dating

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

———————-

Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.