Η Scotland Yard γίνεται ξενοδοχείο πολυτελείας

Ποιος θα μας το ‘λεγε! Ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της Ινδίας αγόρασε το κτήριο της παραδοσιακής έδρας της Scotland Yard, και θα το μετατρέψει σε υπερπολυτελές και πανάκριβο ξενοδοχείο που θα είναι έτοιμο το 2017. Η επένδυση θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια λίρες!

0
134

Ποιος θα μας το ‘λεγε! Ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της Ινδίας αγόρασε το κτήριο της παραδοσιακής έδρας της Scotland Yard, και θα το μετατρέψει σε υπερπολυτελές και πανάκριβο ξενοδοχείο που θα είναι έτοιμο φέτος. Η επένδυση θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια λίρες!

Κάποτε οι Ινδοί ήταν υποδουλωμένοι στους Άγγλους, και τώρα έχουν εισβάλει στην Αγγλική πρωτεύουσα αγοράζοντας τα πάντα. Αποκορύφωμα, ο Yusuffali Kader, ένας ζάμπλουτος επιχειρηματίας που αγόρασε το εμβληματικό κτίριο της Scotland Yard. Το 2014, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου είχε βάλει πωλητήριο στο ιστορικό κτιριακό συγκρότημα, σε μία προσπάθεια να υπακούσει στις εντολές της βρετανικής κυβέρνησης για δραστικές περικοπές δαπανών.

Το μεγαλοπρεπές κτιριακό συγκρότημα της δεκαετίας του ’60 στη συνοικία του Ουέστμινστερ πουλήθηκε λοιπόν για να εξοικονομηθούν χρήματα που θα μπουν στον κρατικό… κουμπαρά της Βρετανίας, και τώρα ο αγοραστής του αποφάσισε να φτιάξει ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που θα έχει λέει τα πάντα! Κι’ όταν λέμε 5 αστέρων, δεν εννοούμε σαν της Ελλάδας, που δίνουν αβέρτα αστέρια στα ξενοδοχεία. Εκεί λέει θα πληρώνεις 10.000 λίρες για να περάσεις μία νύχτα σε ένα… αστυνομικό τμήμα!!! Χαχαχαχαχα καλό! Ο Ινδός νέος ιδιοκτήτης του ακινήτου λοιπόν θα ξοδέψει το αστρονομικό ποσόν των 154 εκατομμυρίων ευρώ για να το φτιάξει και να το ονομάσει: Grand Hotel Scotland Yard, σκοπεύοντας να το κάνει συνώνυμο της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και των εξαιρετικών υπηρεσιών.

Το Grand Hotel Scotland Yard θα είναι συνώνυμο της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και των εξαιρετικών υπηρεσιών

Το επταώροφο ξενοδοχείο, καταλαμβάνει έκταση 56.000 τετραγωνικών μέτρων, θα διαθέτει συνολικά 235 δωμάτια, πολλά εστιατόρια, δύο μπαρ, βιβλιοθήκη, πολυτελείς αίθουσες συνεδριάσεων, spa και φυσικά, θυρωρείο 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Δίπλα στο ξενοδοχείο θα υπάρχει ένα βικτοριανού τύπου οίκημα το οποίο θα επικοινωνεί με το ξενοδοχείο και θα λειτουργεί ως χώρος ψυχαγωγίας αποκλειστικά για τους ένοικους. Συνολικά, το ξενοδοχείο θα απασχολεί περίπου 250 εργαζομένους.

Scotland Yard, ξενοδοχείο πολυτελείας,

Scotland Yard, ξενοδοχείο πολυτελείας,

Scotland Yard, ξενοδοχείο πολυτελείας,

Το Λονδίνο είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ελκυστικές πόλεις στον κόσμο, ειδικά για τους τουρίστες. Γνωρίζουμε ότι αυτό το έργο θα είναι μία πραγματική ευκαιρία και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης” Yusuffali Kader

Scotland Yard, ξενοδοχείο πολυτελείας,

Scotland Yard, ξενοδοχείο πολυτελείας,

Scotland Yard, ξενοδοχείο πολυτελείας,

——————————–

Στην ενότητα COSMOS θα βρείτε πολλά άρθρα με θέματα και προσωπικότητες απ’ όλο τον κόσμο.

https://www.nikosonline.gr/category/cosmos/

nikosonline.gr

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

Scotland Yard, ξενοδοχείο πολυτελείας,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.