Θα αποτρέψουν τη δολοφονία του JFK;

0
554

maxresdefault

Στις 22 Νοεμβρίου του 1963 ο πρόεδρος των ΗΠΑ, John F. Kennedy πέφτει νεκρός από τις σφαίρες -υποτίθεται- του Lee Harvey Oswald. Σχεδόν μισό αιώνα μετά ο Jake Epping, ένας συνηθισμένος καθηγητής, έρχεται αντιμέτωπος με μια αναπάντεχη πρόκληση που μοιάζει τουλάχιστον παρανοϊκή.

Το “11.22.63”, είναι μια καινούργια τηλεοπτική σειρά θρίλερ και μυστηρίου, 8 επεισοδίων. Ο τίτλος αναφέρεται στην ημερομηνία 22 Νοεμβρίου του 1963 (οι αμερικάνοι βάζουν πρώτα τον μήνα και μετά την ημέρα), που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, John F. Kennedy δολοφονείται στο Dallas του Texas. Είναι βασισμένη στο βιβλίο του Stephen King, και όπως καταλαβαίνετε είναι μια εντελώς «τρελή» ιστορία, απ’ αυτές που μόνο ο Stephen King μπορεί και σκέφτεται και γράφει.

Σχεδόν μισό αιώνα μετά την δολοφονία του προέδρου, ο Jake Epping, ένας συνηθισμένος καθηγητής γυμνασίου, έρχεται αντιμέτωπος με μια αναπάντεχη πρόκληση: έχει την ευκαιρία να γυρίσει πίσω στο χρόνο όχι μόνο για να προσπαθήσει να αποτρέψει τη δολοφονία του J.F. Kennedy αλλά και για να ανακαλύψει ποιος πραγματικά τον σκότωσε. Στην πορεία όμως, ο Jake ανακαλύπτει πως το να αλλάξεις τον ρου της ιστορίας δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν το ίδιο το παρελθόν αρνείται να αλλάξει και αρχίζει να αντεπιτίθεται.

Όταν μάχεσαι το παρελθόν, το παρελθόν ανταποδίδει την μάχη.

Κάπως έτσι είναι το σενάριο αυτής της νέας που έκανε πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου στην Αμερική και μέσα στον Απρίλιο θα παιχτεί και στις τηλεοράσεις όλου του κόσμου. Πίσω από την μεταφορά του τεράστιου βιβλίου του King και τη συγγραφή του προσαρμοσμένου σεναρίου βρίσκεται η Bridget Carpenter, μια πολυβραβευμένη συγγραφέας της τηλεόρασης και του θεάτρου και παραγωγός. Ο Βασικός παράγων της σειράς είναι ο James Franco, όχι όμως μόνο επειδή είναι ο πρωταγωνιστής και βρίσκεται σχεδόν σε κάθε σκηνή. Είναι επίσης εκ των παραγωγών και έχει σκηνοθετήσει και ένα επεισόδιο.

11-22-63-1_M

αρχείο λήψης

11-22-63_M

Ο James Franco απ’ ότι λένε οι συνεργάτες του είναι από τους πιο ταλαντούχους και σκληρά εργαζόμενους καλλιτέχνες που υπάρχουν. Συχνά ανησυχούσαν πως δεν κοιμάται αρκετά ή δεν ξεκουράζεται αρκετά ή ότι θα αρρωστήσει, αλλά κάθε φορά ξεπερνούσε τις προσδοκίες τους.

635908384749218200-112263-104b-0172-f.r-Steve-Wilkie

o-FOX-GR-570ΡΡ

o-FOX-GR-57044

11.22.63 Δείτε το Official Trailer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.