Θα γίνει μουσουλμάνος!

0
672

normal_SLIDER

Ακόμη μια νέα σειρά που μοιάζει να έχει ενδιαφέρον, θα αρχίσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1. Τον χειμώνα που είχα πάει να τον δω στο θέατρο, μου είχε πει ότι θα κάνει κάτι καλό στην τηλεόραση, αλλά δεν μου είχε πει λεπτομέρειες. Και μόνο η παρουσία του Στέλιου Μάϊνα, αυτού του πολύ καλού ηθοποιού, δίνει μια πρώτη εγγύηση για την ποιότητα της σειράς. Βέβαια η τηλεόραση είναι συλλογικό μέσον. Αν δεν είναι όλοι καλοί στην δουλειά τους, στο τέλος μπορεί να βγει μάπα το καρπούζι…..

Τα ετερώνυμα έλκονται και όταν γίνονται χαρακτήρες για βιβλία ή για έργα πάντα πετυχαίνουν. Στην τηλεόραση δε ακόμα πιο πολύ. Σας θυμίζω: «Δύο ξένοι» (κουλτουριάρης σκηνοθέτης- ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια), «Λαβ σόρι» (υδραυλικός – συντηρητική καθηγήτρια), «Ψίθυροι καρδιάς» (μπαλαμός – Ρομά), «Άγγιγμα ψυχής» (παπάς- κοσμική), «Μη μου λες αντίο» (χριστιανή – μουσουλμάνος) κτλ.

Από τη νέα σεζόν αυτό το πετυχημένο «είδος» θα αποκτήσει και μια νέα εκδοχή. Ο Στέλιος Μάινας θα γίνει τούρκος μουσουλμάνος που θα ερωτεύεται μια ελληνίδα χριστιανή ορθόδοξη. Τα προβλήματα δεν προκύπτουν από το γεγονός ότι πρόκειται για αλλόθρησκους, από δύο ανθρώπους με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο, αλλά από τα παιδιά που έχει ο καθένας, τα οποία είναι σε σχεδόν μόνιμη αντιπαράθεση.

Το σενάριο της ελληνικής εκδοχής θα υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή («Μαύρα μεσάνυχτα», «Πενήντα πενήντα», «Το σπίτι της Εμμας»). Η σειρά βασίζεται σε γερμανικό σήριαλ, που έσκισε στην Γερμανική τηλεόραση. Σκηνοθέτης είναι ο Πιέρρο Ανδρακάκος και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το δούμε τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Στέλιο Μάϊνα για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά λόγω του είναι σε καλοκαιρινή περιοδεία, δεν ήταν εύκολο.

104808-mainasdpfdofdfg

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.