Θα ταξιδέψει σε 13 χώρες εντελώς δωρεάν

0
350

10955293_429969727158445_326033276_n

Ο τύπος είναι διαόλου κάλτσα. Στρώθηκε κάτω γύρω στις 15 ώρες, έκανε έρευνα, έμαθε τα πάντα και κατάφερε αυτό που σε μας μοιάζει ακατόρθωτο. Θα ταξιδέψει για 2 μήνες σε 13 χώρες εντελώς δωρεάν!!!

Έχοντας ταξιδέψει αρκετά στο παρελθόν, έχει κάποια προνόμια και όλοι ξέρουμε πως οι εκπτώσεις που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες στους συχνούς ταξιδιώτες είναι υπολογίσιμες. Κανείς όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα του καλύψουν τα έξοδα μιας ολόκληρης πτήσης. Ο νεαρός φίλος μας όμως κατάφερε να οργανώσει με αυτό τον τρόπο ταξίδι διάρκειας δύο μηνών, χωρίς να χρεωθεί τίποτα.

Ο Skott Keyes συντάκτης στο ThinkProgress.org, θα διανύσει 20,000 μίλια, θα σταματήσει σε 13 χώρες σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Νότια Αμερική, με τις ανέσεις της πρώτης θέσης. Αποφάσισε να οργανώσει αυτό το ταξίδι όταν συνειδητοποίησε πως είχε αρκετό ελεύθερο χρόνο μέχρι την αναχώρησή του από το Μεξικό, όπου διέμενε εκείνο το διάστημα, και την επιστροφή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα έπιανε σταθερή δουλειά.

Ξόδεψε λοιπόν γύρω στις δεκαπέντε ώρες μετρώντας τα δωρεάν μίλια και υπηρεσίες που του χορηγούσαν οι αεροπορικές εταιρείες και οργάνωσε ένα δωρεάν δίμηνο ταξίδι για τον ίδιο. Ο Σκοτ θα μπορέσει όχι μόνο να επισκεφτεί αλλά και να διαμείνει δωρεάν στο Μεξικό, τη Νικαράγουα, την Τρινιντάντ, την Αγία Λουτσία, τη Γρενάδα, τη Γερμανία, τη Τσεχία, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, τη Λιθουανία και την Φινλανδία.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σας πω, πως ο Σκοτ έχει γράψει δύο e-books όπου εξηγεί τις στρατηγικές του: «Πως να ταξιδέψεις τσάμπα» και πως «Πως να βρεις δωρεάν πτήσεις». Το καλύτερο στοίχημα πάντως, όπως λέει ο ίδιος, «είναι να πας κάπου με όσο τον δυνατόν φθηνότερο εισιτήριο και μετά να βγάλεις ένα open που θα μπορείς να πας οπουδήποτε έχει φτηνή πτήση αυτή τη στιγμή».

Πώς αυτός ο τύπος σχεδίασε να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι και μάλιστα δωρεάν;

Ο Skott Keyes δεν έχει καμία δουλειά που τον πληρώνει για να ταξιδεύει, είναι 28χρονών και συγγραφέας, αλλά παίζει το σύστημα στα δάχτυλα. Βρίσκοντας last minute πτήσεις και κερδίζοντας αεροπορικά μίλια και bonus από τις 25 πιστωτικές του κάρτες, έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Με τις κάρτες μάλιστα, έχει πρόσβαση σε πριβέ σαλόνια για να φάει και να πιει δωρεάν, να μπει στο ίντερνετ, ακόμα και να κάνει ένα γρήγορο μπάνιο. «Έχω ένα ωραίο μέρος για να δουλέψω, φαγητό, ποτά και ίντερνετ. Σαν όλο τον υπόλοιπο κόσμο», λέει χαμογελώντας.

Free αεροπλάνα, free ξενοδοχεία για δύο μήνες

10683943_339749422872435_1612840973_nPavlovs Dog: Μουσείο έργων τέχνης από άμμο στο Τόκιο. ( Αυτή η μόδα να βγάζουν γλώσσα είναι τελικά παγκόσμια!) 

93746-210453

Οαχάκα, Μεξικό

93746-210451

Mάττερχορν, Άλπεις

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

93746-210452

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.