Και τώρα η σειρά της

Το House of Cards είναι και πάλι στην πλατφόρμα της Netflix, όπως ακριβώς μας το υποσχέθηκε. Στις 2 Νοεμβρίου στην διάθεση μας όλα τα καινούργια επεισόδια. Και αυτή την σεζόν θα δούμε την Claire Underwood (Robin Wright), στην θέση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήρθε επιτέλους η σειρά της….

1
968

Το House of Cards είναι και πάλι στην πλατφόρμα της Netflix, όπως ακριβώς μας το υποσχέθηκαν. Στις 2 Νοεμβρίου στην διάθεση μας όλα τα καινούργια επεισόδια. Και αυτή την σεζόν θα δούμε την Claire Underwood (Robin Wright), στην θέση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήρθε επιτέλους η σειρά της….

Η έκτη και τελευταία σεζόν της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς The House of Cards επιβεβαιώθηκε από την Netflix στις 4 Δεκεμβρίου 2017 και κυκλοφόρησε στις 2 Νοεμβρίου 2018. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εποχές που αποτελούνταν από δεκατρία επεισόδια, η έκτη σεζόν αποτελείται από μόνο οκτώ. Η σεζόν δεν περιλαμβάνει τον  Kevin Spacey, ο οποίος απολύθηκε από τους παραγωγούς λόγω ισχυρισμών περί σεξουαλικών παραπτωμάτων.

HOUSE OF CARDS, ROBIN WRIGHT, CLAIRE UNDERWOOD, TV SERIES, nikosonline.gr

Το ξέρω, θα μου πείτε πως αφού τόσο οι παραγωγοί όσο και το ίδιο το Netflix αποφάσισαν να απολύσουν τον Kevin Spacey, κανονικά και εμείς έπρεπε να μποϋκοτάρουμε την 6η σεζόν… αλλά είπαμε, είμαστε εθισμένοι.

Ο Kevin Spacey όπως είναι γνωστό απολύθηκε μετά από καταγγελίες εναντίον του για  σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο. Η παραγωγή της σειράς πήρε αυτήν την απόφαση μετά τον ισχυρισμό του gay ηθοποιού Anthony Rapp, ότι ο Kevin Spacey του είχε κάνει σεξουαλική νύξη το 1986, όταν ήταν 14 χρονών, σε πάρτι στο σπίτι του. Αυτό που δεν είπε, ήταν γιατί ένα παιδί 14 ετών βρισκόταν σε ένα πάρτι gay ενηλίκων και γιατί το κατήγγειλε 30 χρόνια μετά;

Στις 4 Δεκεμβρίου 2017, ο Ελληνοαμερικανός Ted Sarandos, επικεφαλής της Netflix, ανακοίνωσε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2018 με την Robin Wright χωρίς τη συμμετοχή του Spacey και αποκάλυψε ότι η έκτη και τελική περίοδος της παράστασης θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

HOUSE OF CARDS, ROBIN WRIGHT, CLAIRE UNDERWOOD, TV SERIES, nikosonline.gr

Ο 6ος κύκλος ξεκινάει με την Claire Underwood, πολύ αδύνατη, με μαλλιά σε αυστηρό καρέ και ακόμα πιο αυστηρό ρούχο να φωνάζει – ως πρόεδρος των ΗΠΑ: «.. At the 4th of fucking July”!

Δυστυχώς τα νέα επεισόδια δεν είναι καλά. Το σενάριο εγκλωβίστηκε μέσα σε δωμάτια με πολύ κουβέντα και πολύ ίντριγκα. Παλιά πρόσωπα επανέρχονται, πολλοί εχθροί, ελάχιστοι φίλοι, Ανάμεσα στις νέες προσθήκες στο cast βρίσκουμε την Diane Lane και τον Greg Kinnear (φωτογραφία κάτω), οι οποίοι παίζουν τα αδέλφια Annette και Bill Shepherd, «βρώμικοι» κληρονόμοι ενός βιομηχανικού ομίλου. Οι χαρακτήρες εμπνεύστηκαν από τους αδελφούς Koch, μέλη μιας οικογένειας που επηρεάζουν την αμερικανική πολιτική σκηνή.

Τώρα που είδα και τα 8 επεισόδια της 6ης σεζόν μπορώ να σας πω καθαρά και ξάστερα την γνώμη μου: Είναι μια μαλακία και μισή! 

HOUSE OF CARDS, ROBIN WRIGHT, CLAIRE UNDERWOOD, TV SERIES, nikosonline.gr HOUSE OF CARDS, ROBIN WRIGHT, CLAIRE UNDERWOOD, TV SERIES, nikosonline.gr

Διαβάστε ακόμα

Ίσως η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever: https://bit.ly/2SHNF48

Kevin Spacey: Ναι είμαι gay – https://bit.ly/2z7ppS7

——————————————-

Δείτε το trailer της 6ης σεζόν

HOUSE OF CARDS Season 6 / Trailer (2018) Netflix Series HD

———————————-

HOUSE OF CARDS, ROBIN WRIGHT, CLAIRE UNDERWOOD, TV SERIES, nikosonline.gr

1 COMMENT

  1. Απο τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι κάτι λείπει House of Cards χωρίς francis είναι φαγητό χωρίς αλατοπίπερο απλά πράγματα μεγάλη μαλακια έκαναν που τον εδιωξαν δεν κατηγορήθηκε και για παιδεραστία ούτε εχει αποδειχτεί τίποτα… στην τελική αυτό που είπες μετά από 30 χρόνια το θυμήθηκε..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.