Καταπληκτική ιδέα!!!

3
910

Ξενοδοχείο, Λόγγος

Γαμώτο πως δεν την σκεφτήκαμε εμείς! Έγινε στην Ελλάδα το πρώτο ξενοδοχείο για τους ελεύθερους και μοναχικούς ανθρώπους. Για όσους δηλαδή θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους χωρίς οικογένειες και ζευγάρια τριγύρω, έχοντας την ευκαιρία να φλερτάρουν χωρίς περιορισμούς.

Δύο Γάλλοι επιχειρηματίες το σκέφτηκαν. Ο Olivier Testard και ο Morgan Monharoul, που ονειρεύτηκαν έκαναν πράξη το Dream Holiday στην περιοχή του Λόγγου στην Πελοπόννησο, ένα πολυτελές ξενοδοχείο μόνο για ελεύθερες ψυχές! Η ιδέα τους βασίστηκε σε μελέτες οι οποίες αποδεικνύουν ότι υπάρχουν μεταξύ 15 με 18 εκατομμύρια singles (άντρες και γυναίκες), στη Γαλλία αλλά δεν υπάρχουν προτάσεις για διακοπές που να απευθύνονται αποκλειστικά στη συγκεκριμένη αγορά.

Όλοι όσοι είμαστε μόνοι μας και πάμε σε ξενοδοχεία, μας την σπάει να βλέπουμε οικογένειες με παιδάκια να ουρλιάζουν, ή ζευγαράκια να μπαλαμουτιάζονται και εμάς να μας τρέχουν τα σάλια. Γι’ αυτοί οι δύο πανέξυπνοι Γάλλοι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν ένα ξενοδοχείο μόνο για ανθρώπους που δεν είναι ούτε παντρεμένοι αλλά ούτε έχουν σχέση. Έτσι οι δυο τους έπεισαν τον Έλληνα ξενοδόχο να φιλοξενήσει στον χώρο του, το καλοκαίρι μόνο, αυτή την κατηγορία ανθρώπων σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που αν πάει καλά θα εδραιωθεί και θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες. Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί από Μάιο έως Σεπτέμβριο, ενώ οι διακοπές θα κοστίζουν από 1.049 ευρώ μέχρι 1.549 την εβδομάδα.

Στο ξενοδοχείο των 140 δωματίων θα απαγορεύονται αυστηρά οικογένειες και τα ζευγάρια. Αντιθέτως, καλοδεχούμενοι θα είναι όσοι και όσες είναι μόνοι (και ψάχνουν) και ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 25-55 ετών. Εκμεταλλευόμενοι την κρίση στη χώρα μας, που έχει ρίξει τις τιμές στο ναδίρ, οι δύο επιχειρηματίες επένδυσαν αρχικά στην Πελοπόννησο 500.000 ευρώ. Για φέτος ευελπιστούν σε τζίρο τριών εκατομμυρίων ευρώ, με την εξυπηρέτηση 3.000 πελατών. Είπαμε, μόνο στη Γαλλία υπάρχουν 15-18 εκατομμύρια άγαμοι….. βάλε με το νου σου!!!

Ξενοδοχείο, Λόγγος

loggos2

Ξενοδοχείο, Λόγγος

3 COMMENTS

  1. Καταπληκτικη ιδεα και αν καποιοι θελουν νατο παιξουνελευθεροι και να πανεμονοι τους ενω εχουνσχεση???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.