Η Κατερίνα Γκαγκάκη αντιδήμαρχος

Την ξέρω πολύ καλά. Έχουμε κάνει μαζί τρία X-Factor. Έχουμε ταξιδέψει μαζί, έχουμε φάει μαζί, έχουμε μιλήσει, έχουμε γελάσει, έχουμε περάσει αμέτρητες στιγμές μαζί. Έχω λοιπόν πολύ διαμορφωμένη γνώμη για την Κατερίνα Γκαγκάκη. Έχω όμως και απορίες!

1
2081

Αφού πέρασε καιρός και με την ελπίδα να έχει ξεχαστεί ο σάλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη που είχε παραιτηθεί εξαιτίας της κριτικής που δέχτηκε για τη συμμετοχή της στο σεξιστικό «πάρτι» του Λιάγκα, ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών!

Θυμάστε τι είχε γίνει, έτσι; Η Γκαγκάκη, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. της «Τεχνόπολις», είχε βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής για τη συμμετοχή της σε σεξιστικό «παραλήρημα» στην εκπομπή του Γ. Λιάγκα. Η ιστορία είχε προκαλέσει ορυμαγδό αντιδράσεων και αφορούσε στα εμετικά σχόλια που έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες της εκπομπής του (ανάμεσά τους η Κατερίνα Γκαγκάκη) για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Την αποπομπή της Κατερίνας Γκαγκάκη είχε ζητήσει, ο Παύλος Γερουλάνος, και ο δήμαρχος την απέπεμψε. Με βαριά καρδιά. Και τώρα, την επανάφερε, γιατί δήμαρχος είναι και κάνει ότι γουστάρει! Στις νέες αρμοδιότητες της κ. Γκαγκάκη περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, οι δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης (Ουάου!!!!)

Την ξέρω πολύ καλά. Έχουμε κάνει μαζί τρία XFactor. Έχουμε ταξιδέψει μαζί, έχουμε φάει μαζί, έχουμε μιλήσει, έχουμε γελάσει, έχουμε περάσει αμέτρητες στιγμές μαζί. Έχω λοιπόν πολύ διαμορφωμένη γνώμη για την Κατερίνα Γκαγκάκη. Έχω όμως και απορίες!

Γιατί αυτή η γυναίκα, κόρη καλής οικογενείας, μορφωμένη (έχει σπουδάσει ψυχολογία και επικοινωνιολογία), που υπήρξε στέλεχος επιχειρήσεων, στα 48 της έχει καταντήσει στο πάνελ κουτσομπολίστικης εκπομπής; Και γιατί πήγε στο πάνελ, από την στιγμή που ήταν δημοτική σύμβουλος και διευθύντρια της «Τεχνόπολης» του Δήμου Αθηναίων; Και τώρα που την έκανε αντιδήμαρχο θα συνεχίσει στο πάνελ της κουτσομπολίστικης εκπομπής;

Και να ήταν μόνο αυτά; Λες και από τότε που συμμετείχε στο XFactor, την έχει πιάσει μια λύσσα να υπάρχει στο γυαλί. Κάνει τα πάντα. Όλα. Από Μένιο Φουρθιώτη και επιτροπή στο YFSF, μέχρι παρουσιάστρια show στην Κύπρο.

Κατερίνα Γκαγκάκη, Katerina Gagaki, TV, Λιάγκας, ΣΚΑΙ, κουτσομπολιό, X-Factor, nikosonline.gr

Θα μπορούσα να γράψω κατεβατό ολόκληρο για το τι έχω δει και τι έχω ακούσει από την Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά δεν θέλω να εισέλθω σε προσωπικά δεδομένα. Ρώτησα διαφόρους γνωστούς για να μαζέψω γνώμες…

Μια τραγουδίστρια που συμμετείχε στο YFSF μου λέει: «Δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνουν την Γκαγκάκη σε εκπομπές που έχουν σχέση με την μουσική. Και αυτή γιατί δέχεται να πάει; Αφού είναι άσχετη. Δεν ξέρει ούτε από μουσική ούτε από την ιστορία της μουσικής και του Ελληνικού τραγουδιού»

Μια κοπέλα που εργάζεται στο τηλεοπτικό χώρο λέει; «Τι θα πει γιατί πάει πάνελ; Δεν πρέπει να δουλέψει; Πως θα ζήσει;»

Ένας δημοσιογράφος στην Κύπρο μου είπε: «Την έφεραν να κάνει την επιτροπή σε ένα μουσικό παιχνίδι, και είπαμε οκ. Μετά της πρότειναν να παρουσιάσει ένα show, και εκείνη χωρίς να έχει ιδέα, είπε «ναι». Αποτέλεσμα; Ήταν άθλια ως παρουσιάστρια και το show πάτωσε. Άσε δε που είχε ένα σωρό παράλογες απαιτήσεις και δεν ήταν καθόλου συμπαθής με τους συνεργάτες της εκπομπής»

Ένας που δούλευε στο εν λόγω Κυπριακό show μου είπε: «Πολύ δύστροπη σαν χαρακτήρας. Μιλούσε άσχημα σε όλους. Ακόμα και στον ηλικιωμένο ταξιτζή που την μετέφερε από το αεροδρόμιο στην Λευκωσία. Μια μέρα άργησε ο άνθρωπος 5 λεπτά και του είπε: «εγώ στην δουλειά μου όσους αργούν τους απολύω». Και βέβαια ο ταξιτζής  μου είπε: Πες της πως το ταξί είναι δικό μου και δεν μπορεί κανείς να με απολύσει. Και η πλάκα είναι ότι η ίδια είχε μόλις απολυθεί από τον Antenna”.

Κατερίνα Γκαγκάκη, Katerina Gagaki, TV, Λιάγκας, ΣΚΑΙ, κουτσομπολιό, X-Factor, nikosonline.gr

Με την υπόθεση της εκπομπής του Λιάγκα και το περιστατικό με την φοιτήτρια, έγινε σάλος στο Facebook. Πως η Γκαγκάκη, γυναίκα και μορφωμένη ξέσπασε σε χάχανα…σε βάρος μιας κοπέλας που σχεδόν κακοποιήθηκε; Όλοι την «στόλισαν» κανονικά. Κάποιος έγραψε: Αν η κυρία Γκαγκάκη ήταν απλά η κυρία Γκαγκάκη, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, εμένα προσωπικά δεν θα με αφορούσε καθόλου. Όταν όμως κατέχει ένα δημόσιο αξίωμα είναι σαν να φτύνει στα μούτρα τους ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Κυρίως όμως τον αρχηγό της παράταξης της και σημερινό δήμαρχο που της εμπιστεύτηκε αυτή τη θέση.

«Η Γκαγάκη έχει ένα εκτόπισμα ως προσωπικότητα και για αυτό ενόχλησε πολύ η συμμετοχή της σ΄ αυτή τη χυδαιότητα…» Αλεξάνδρα Τσόλκα

Κατερίνα Γκαγκάκη, Katerina Gagaki, TV, Λιάγκας, ΣΚΑΙ, κουτσομπολιό, X-Factor, nikosonline.gr

Κατερίνα Γκαγκάκη, Katerina Gagaki, TV, Λιάγκας, ΣΚΑΙ, κουτσομπολιό, X-Factor, nikosonline.gr

Φαντάζομαι τώρα ως αντιδήμαρχος να πάψει να ξεκατινιάζεται με τον Παπανώτα και με άλλους τηλεοπτικούς πανελίστες.

———————————————————————

Κι΄ άλλα άρθρα για την τηλεόραση

Η τηλεόραση με έκανε γνωστό: https://bit.ly/2JloL4K

Έγινα γνωστός από την τηλεόραση https://bit.ly/2HWt07f

Copy Paste μπουρδολογίας: https://bit.ly/2ipgtkx

Ξανθιά από τον τόπο σου: https://bit.ly/2qTDJbl

Επάγγελμα… παρουσιάστρια! https://bit.ly/2FgdhgI

Ο ρόλος της τηλεόρασης: https://bit.ly/2HYQo40

Τηλεόραση: Ένας σκουπιδοτενεκές στο σαλόνι μας: https://bit.ly/2HmMbKF

Όταν η τηλεόραση δεν συμβαδίζει με την εποχή: https://bit.ly/2KbZifd

Εγώ ο μαλάκας Έλληνας τηλεθεατής: https://bit.ly/2rezxBc

Η Τατιάνα ανανεώθηκε: https://bit.ly/2O7Hsiy

Πάτωσε η Μπεκατώρου: https://bit.ly/2I7F7yF

Τηλεοπτική αγωνία: https://bit.ly/2NcPF5d

Πώς να φτιάξετε ένα reality show: https://bit.ly/2IJv1qp

Το χειρότερο είδος άντρα: https://bit.ly/2wLQ1YW

νόμιζα ότι βλέπω Τσόντα!!! https://bit.ly/2JqUWk7

Κατερίνα Γκαγκάκη, Katerina Gagaki, TV, Λιάγκας, ΣΚΑΙ, κουτσομπολιό, X-Factor, nikosonline.gr

1 COMMENT

  1. Έχουμε βιώσει πάμπολλες φορές ορμονόπληκτους και ακαλλιέργητους… αρσενικούς και θηλυκούς.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.