Κορίτσια εξασκηθείτε…

Κακά τα ψέματα. Το σεξ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την ισορροπία στην ζωή ενός ζευγαριού ή μιας σχέσης. Παίζει ακόμα πολύ μεγάλο ρόλο και στις πρώτες μέρες μιας γνωριμίας. Απ’ αυτό αρχικά θα κριθεί αν αυτή η γνωριμία θα έχει μέλλον….

1
1630

Κακά τα ψέματα. Η ερωτική συνεύρεση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την ισορροπία στην ζωή ενός ζευγαριού ή μιας σχέσης. Παίζει ακόμα πολύ μεγάλο ρόλο και στις πρώτες μέρες μιας γνωριμίας. Απ’ αυτό αρχικά θα κριθεί αν αυτή η γνωριμία θα έχει μέλλον…

Το όλο θέμα είναι γραμμένο –όπως είναι φυσικό-από την αντρική μεριά. Παρ’ όλα αυτά αν κάποια αναγνώστρια θέλει να μας δώσει ένα δικό της κείμενο από την γυναικεία πλευρά, ευχαρίστως να το δημοσιεύσω. Γιατί εδώ σήμερα θα πούμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη. Η ερωτική πράξη είναι κάτι παρά πάνω από το να ανοίγει κάποιος τα πόδια του και ο άλλος να εισχωρεί. Η ερωτική συνεύρεση είναι μεγαλείο, είναι λατρεία, είναι έκφραση, μυσταγωγία και ιεροτελεστία. Αν θέλετε να τον ξετρελάνετε και να τον κρατήσετε στο κρεβάτι σας, μάθετε μυστικά και συμπεριφορές που οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να ξέρετε….

Μίλα μου βρώμικα: Αρκετές πιστεύουν ότι οι άνδρες θολώνουν τόσο πολύ κατά την διάρκεια της συνεύρεσης που παύουν να έχουν συνείδηση ως προς οτιδήποτε άλλο συμβαίνει γύρω τους. Κι όμως, πρέπει να ξέρετε ότι τα κομπλιμέντα και οι προστυχιές μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην αυτοπεποίθησή τους. Πείτε τους κάτι «ανεβαστικό» για την εμφάνιση ή την σεξουαλικότητά τους πριν φτάσετε στο κρεβάτι, αλλά και κατά την διάρκεια….. και θα εκπλαγείτε από την ανταπόκρισή τους. Τούρμπο θα τους κάνετε. Το να μιλάτε ψιθυριστά και βραχνά κατά την διάρκεια του σεξ –το έχω ξαναγράψει-διεγείρει τους άνδρες. Να τους λέτε κουβέντες “βρώμικες”, ενθαρρυντικές ή καθοδηγητικές για αρχή. Όσο κι αν σας εκπλήξει, χρησιμοποιώντας τα σωστά λόγια κάθε γυναίκα μπορεί να εκτινάξει την αυτοπεποίθηση του συντρόφου της. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε και πείτε κάτι ψεύτικο. Είπαμε, είναι θολωμένοι αλλά δεν είναι και ηλίθιοι….

sex

Κοινωνική καταπίεση: Τα αγόρια είναι πολύ πιο τρυφερά και εκδηλωτικά από τα κορίτσια, μέχρι την σχολική ηλικία. Από το τέλος της εφηβείας και κυρίως μετά τον στρατό αρχίζει η κοινωνική καταπίεση. Όλοι κάτι έχουν να τους πουν για το πώς θα πρέπει να μιλάνε, να σκέφτονται, να αισθάνονται, να συμπεριφέρονται, πράγματα που «σκοτώνουν» κάθε επιθυμία για ανθρώπινη επαφή. Στην ερωτική πράξη όμως ξεχνάει όλες αυτές τις «συμβουλές» και γίνεται και πάλι τρυφερός και οικείος. Όταν όμως τελειώσει, επανέρχονται οι αναστολές. Αν τον δείτε λοιπόν αμίλητο και απόμακρο μετά το κρεβάτι, δώστε του χρόνο. Αφήστε τον να απομακρυνθεί και κάντε και εσείς το ίδιο. Εκείνος θα επανέλθει αν περνάει καλά μαζί σας. Μην αρχίσετε τις γνωστές υστερίες τύπου: Αγαπουλίνι μου, μωρουλίνι μου, πάρε με αγκαλιά, φίλα με κτλ.

Σεξ για το σεξ: Από την άλλη, βέβαια, υπάρχουν και άνδρες που θέλουν να κάνουν τ5ην πράξη απλά και μόνο για το πράξη –ως φάρμακο κατά του στρες- να φύγουν τα «χοντρά» όπως λένε μεταξύ τους. Σύμφωνα με σεξολόγους, οι άνδρες θέλουν οι γυναίκες τους να απολαμβάνουν την πρωτόγονη συνεύρεση και όχι μόνο να τη αποδέχονται. Γιατί κακά τα ψέματα, όλοι μέσα μας κρύβουμε ένα ζώο. Τα ζωώδη ένστικτα εμπεριέχονται στην ψυχοσύνθεση μας, και επειδή ο άντρας σαν κατασκευή είναι αυτός που εισχωρεί, ε… αφήστε τον να γίνει έστω για μερικά λεπτά το ζώο της προτίμησης του. Και ο πόνος; – θα πουν μερικές. Και ο πόνος βρε κορίτσια μέσα στο παιχνίδι είναι…

Αν η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι, όπως είπε ο Φρόιντ, «Σκοτεινή ήπειρος», τότε η ανδρική σεξουαλικότητα είναι «Σκοτεινός πλανήτης».

Δεν υπάρχει μόνο «αυτό»: Μπορεί το ανδρικό όργανο να τραβάει όλη την προσοχή και το ενδιαφέρον της γυναίκας, όμως υπάρχουν και άλλες ερωτογενείς ζώνες πάνω του, με τις οποίες θα μπορούσε να ασχοληθεί. Το στήθος, το εσωτερικό των μηρών, ο σβέρκος είναι κάποιες από αυτές, ενώ δεν είναι λίγοι οι άνδρες που ερεθίζονται όταν η γυναίκα πιάνει απαλά τους όρχεις ή πιέζει την περιοχή ανάμεσα στο όσχεο και τον πρωκτό. Γουστάρουν με τρέλα.

Ειλικρίνεια: Η ερωτική πράξη μπορεί να λύσει τις εντάσεις σε μία σχέση, αλλά μπορεί και να δημιουργήσει νέες. Αν για παράδειγμα ένας άνδρας παραπονιέται για έλλειψη (ή για συνεύρεση χωρίς ένταση), ίσως δεν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα που απασχολεί την σύντροφό του. Καθαρά και ξάστερα ρίξτε όλα στο τραπέζι προς συζήτηση. Λύστε τα προβλήματα πριν βγάλετε την κυλότα σας. Και βάλτε και λίγη φαντασία στο σεξ σας. Ή μάλλον ζωντανέψτε κάποιες φαντασιώσεις σας….

Η ανάγκη για διαφορετικότητα: Οι άντρες είναι κυνηγοί και δεν πρέπει να τους το στερείτε. Αφήστε τους να σας φλερτάρουν, δείξτε τους πως αξίζετε να σας ποθούν. Επιτρέποντας ο ένας στον άλλον να έχει «ξεχωριστή σεξουαλικότητα», το όλο θέμα αποκτά ενδιαφέρον. Πείτε του ότι έχετε ονειρευτεί περίεργα θέματα. Μην δείξετε ποτέ, ότι είστε εναντίον της διαφορετικότητας. Γιατί οι άντρες σε μεγάλο ποσοστό έχουν κάνει κάτι -έστω και πολύ λίγο- με κάποιο φίλο τους ή με κάποιον άγνωστο. Από περιέργεια. Αλλά και πολλές γυναίκες έχουν κάνει λεσβιακό. Αν τα ενώσετε όλα αυτά μπορεί το αποτέλεσμα να είναι συγκλονιστικό.

agrio-sex-570

Λένε ότι οι άντρες είναι πιο απλοί στο σεξ, αλλά στην πραγματικότητα, δεν ισχύει. Θέλουν κι’ αυτοί το κάτι παρά πάνω για να ικανοποιηθούν.

Γιατί πορνό; Μερικές τρώνε κόλλημα γιατί ο γκόμενος τους θέλει να βλέπει τσόντα την ώρα της πράξης. Μερικές μάλιστα είναι ανένδοτες. Για σκεφτείτε όμως κάτι. Στις τσόντες συνήθως οι γυναίκες χρησιμοποιούνται με περίεργους τρόπους, που εσείς δεν είστε διατεθειμένες να τους υποστείτε. Αφήστε τον λοιπόν να βλέπει για να αισθανθεί πλήρης. Δεν βλέπει τσόντα, γιατί οι γκόμενες είναι καλύτερες από σας, αλλά γιατί συνήθως είναι πιο τσούλες από σας. Και επειδή εσείς δεν είστε τσούλα, αλλά η σύντροφος του, αφήστε τον να τη δει στην οθόνη, για να μην πάει να τη δει από κοντά, κι’ έχουμε άλλα….

Απ’ όλες τις μπάντες: Οι άνδρες κατηγορούνται ως αχόρταγοι. Στην πραγματικότητα, όμως, ο λόγος που αποζητούν την ερωτική πράξη είναι γιατί την βλέπουν ως γιορτή. Οι περισσότεροι εύχονται, μάλιστα, η γυναίκα τους να είχε μία πιο… ανοιχτή προσέγγιση στο θέμα. Μια γνωστή μου, μετά από 17 χρόνια γάμου και 2 παιδιά, μου είπε ότι δεν του έχει κάνει ποτέ στοματικό. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Της είπα το εξής: «Τέλεια, ξεκίνα τώρα, για να ανανεώσεις την σεξουαλική σας ζωή». Κι’ όταν μου είπε ότι σιχαίνεται της είπα… «ΟΚ μην παραπονεθείς όταν του κάνει κάποια άλλη ή κάποιος άλλος…»!!! Η ζωή κυλά γρήγορα κούκλα μου και είναι γεμάτη δυσκολίες και εμπόδια, γιατί να μην προσφέρουν στον εαυτό τους μία κορυφαία απόλαυση, όπως τα παιχνίδια στο κρεβάτι…..

tumblr_l9xve0zb5J1qe72afo1_500

——————————-

Διαβάζουμε για να μαθαίνουμε

Γίνε η απόλυτη ιέρεια στο κρεβάτι… https://bit.ly/2OjtmJs

Οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες! https://bit.ly/38Lytvi

Οι γυναίκες άνω των 25… https://bit.ly/2ZX8pcy

Οι γυναίκες είναι εξίσου πολυγαμικές με τους άνδρες; https://bit.ly/38Oirk6

Τι αντιπαθούν οι άντρες στο sex https://bit.ly/32aMRfq

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους σκληρούς; https://bit.ly/2W5MbEb

Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα; https://bit.ly/2ZVW3kY

Ο άντρας ως αντικείμενο του πόθου: https://bit.ly/2FgESzw

Τι ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα: https://bit.ly/2mffwtR

Ανυπόφοροι Άντρες: https://bit.ly/2MIKkRU

Ανυπόφοροι Άντρες (πάλι…) Μέρος Β: https://bit.ly/2MIB2oO

Γυναίκες και one night stand: https://bit.ly/38Qhsjn

————————————————–

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.