Κυρίες μου για σας…

2
1714

Δείτε φωτογραφίες από την αντρική ομάδα κωπηλασίας του Βρετανικού πανεπιστημίου του Warwick που εδώ και τρία χρόνια φωτογραφίζονται γυμνοί για να ενισχύσουν κάθε χρονιά και κάτι διαφορετικό. Ξεκίνησαν με την καμπάνια κατά της ομοφοβίας και είχε τόση μεγάλη επιτυχία που συνέχισαν και με άλλες. Κάθε φορά τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τις πωλήσεις του γυμνού ημερολογίου πάνε και σε ένα διαφορετικό σκοπό.

Όταν ξεκίνησαν με τη δημιουργία του φωτογραφικού ημερολογίου να ενισχύσουν την καμπάνια “Educational Action Challenging Homophobia” και στήριξαν με τον τρόπο τους όσους παρενοχλούνται για τη σεξουαλική τους ταυτότητα, κανείς δεν πίστευε στην τόσο μεγάλη ανταπόκριση.

KOPILATES, Άντρες, ομάδα κωπηλασίας, Βρετανικό πανεπιστήμιο, Warwick, “Educational Action Challenging Homophobia”, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, NIKOSONLINE.GR, Nikos On Line

Η απενοχοποίηση της σεξουαλικότητας που προβάλλεται μέσα από το φωτογραφικό φακό μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλλου είναι ο σκοπός του όλου εγχειρήματος. Όπως είπαν και οι ίδιοι οι κωπηλάτες:  «Τα social media έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του ημερολογίου. Το να μπορείς να τουϊτάρεις ή να χρησιμοποιείς το facebook μας βοήθησε να αποκτήσουμε υποστηρικτές παθιασμένους με το σκοπό μας, από όλο τον κόσμο».

Πως αντέδρασαν όμως οι φίλοι και οι συμφοιτητές τους; «Η αντίδραση των συμφοιτητών μας βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο περισσότερο. Η ιδέα του γυμνού ημερολόγιου έχει απογειωθεί, ως εγχείρημα, και οι συμφοιτητές μας σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε, ειδικά με τη δημιουργία του Sport Allies, ενός φιλανθρωπικού σκοπού για την καταπολέμηση της ομοφοβίας στα σχολεία, για το Sport Relief και για διάφορους άλλους σκοπούς»

Κυρίες και δεσποινίδες μου enjoy!

KOPILATES, Άντρες, ομάδα κωπηλασίας, Βρετανικό πανεπιστήμιο, Warwick, “Educational Action Challenging Homophobia”, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, NIKOSONLINE.GR, Nikos On Line KOPILATES, Άντρες, ομάδα κωπηλασίας, Βρετανικό πανεπιστήμιο, Warwick, “Educational Action Challenging Homophobia”, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, NIKOSONLINE.GR, Nikos On Line KOPILATES, Άντρες, ομάδα κωπηλασίας, Βρετανικό πανεπιστήμιο, Warwick, “Educational Action Challenging Homophobia”, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, NIKOSONLINE.GR, Nikos On Line KOPILATES, Άντρες, ομάδα κωπηλασίας, Βρετανικό πανεπιστήμιο, Warwick, “Educational Action Challenging Homophobia”, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, NIKOSONLINE.GR, Nikos On Line KOPILATES, Άντρες, ομάδα κωπηλασίας, Βρετανικό πανεπιστήμιο, Warwick, “Educational Action Challenging Homophobia”, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, NIKOSONLINE.GR, Nikos On Line KOPILATES, Άντρες, ομάδα κωπηλασίας, Βρετανικό πανεπιστήμιο, Warwick, “Educational Action Challenging Homophobia”, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, NIKOSONLINE.GR, Nikos On Line KOPILATES, Άντρες, ομάδα κωπηλασίας, Βρετανικό πανεπιστήμιο, Warwick, “Educational Action Challenging Homophobia”, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, NIKOSONLINE.GR, Nikos On Line KOPILATES, Άντρες, ομάδα κωπηλασίας, Βρετανικό πανεπιστήμιο, Warwick, “Educational Action Challenging Homophobia”, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, NIKOSONLINE.GR, Nikos On Line KOPILATES, Άντρες, ομάδα κωπηλασίας, Βρετανικό πανεπιστήμιο, Warwick, “Educational Action Challenging Homophobia”, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, NIKOSONLINE.GR, Nikos On Line

Γυμνοί άντρες

Παρ’ τε κι΄ άλλο μάτι κορίτσια στα κάτωθι άρθρα. Ελεύθερα…

Οι θεοί των γηπέδων γυμνοί: https://bit.ly/2JGsmyn

Και πάλι ολόγυμνοι: https://bit.ly/2Gj6pT6

Γιατί οι πυροσβέστες είναι sexy; https://bit.ly/2JCKR38

Οι πυροσβέστες που ανάβουν φωτιές: https://bit.ly/2AlR9AA

Ναυαγοσώστες και τα μυαλά στα blender: https://bit.ly/2PwBeqm

KOPILATES, Άντρες, ομάδα κωπηλασίας, Βρετανικό πανεπιστήμιο, Warwick, “Educational Action Challenging Homophobia”, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, NIKOSONLINE.GR, Nikos On Line

Και ένα video προς τέρψη των οφθαλμών

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.