Λίστα αναμονής για άντρες πορνοσταρ

Ουρές σου λέει!!! Ο ένας πίσω απ’ τον άλλο, ζητώντας ένα ρόλο σε ταινία πορνό. Η κρίση και η έλλειψη χρημάτων στέλνει τους Έλληνες στο πορνό. Η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία αναγκάζει τους νέους να κάνουν αίτηση για να συμμετάσχουν σε πορνό ταινίες… και οι πιο προικισμένοι βρίσκουν αμέσως δουλειά. Και σε str8 αλλά και gay ταινίες.

0
349

 

Ουρές σου λέει!!! Ο ένας πίσω απ’ τον άλλο, ζητώντας ένα ρόλο σε ταινία πορνό. Η κρίση και η έλλειψη χρημάτων στέλνει τους Έλληνες στο πορνό. Η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία αναγκάζει τους νέους να κάνουν αίτηση για να συμμετάσχουν σε πορνό ταινίες… και οι πιο προικισμένοι βρίσκουν αμέσως δουλειά. Και σε str8 αλλά και gay ταινίες.

Όπως ισχυρίζεται εκπρόσωπος εταιρείας ταινιών πορνό, «παίζει ρόλο και η ανεργία αλλά και το γεγονός ότι πλέον δεν υπάρχουν ταμπού. Έρχονται και για τα χρήματα, αλλά και για την αυτοεπιβεβαιώση», υποστηρίζει. Όπως και να έχει, οι μισθοί είναι ιδιαιτέρως υψηλοί, αφού για το γύρισμα μιας σκηνής ένας πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός αμείβεται με 1.000 ευρώ [Παναγίτσα μου!!!] , ενώ ένας… καταξιωμένος στο χώρο φτάνει τα 3.000 ευρώ [Χριστούλη μου!!!].

Επιπλέον κάθε αγόρι που θα εγκριθεί για να παίξει απολαμβάνει και τις παροχές ομορφιάς. Κούρεμα, χτένισμα, αποτρίχωση όπου χρειάζεται, γυμναστική, μασάζ κτλ. Και φυσικά κατά τις ημέρες των γυρισμάτων δωρεάν φαγητό και αν χρειαστεί και ταξίδια. Ε…. τι το κουβεντιάζουμε; Το επάγγελμα του μέλλοντος!!! Για ελάτε να τις μετρήσουμε…… (ΥΓ. Από πόσους πόντους και άνω μας προσλαμβάνουν;)

HotMenChartblog_DNA_Edilson_Nascimento13

100 δισ. δολάρια ο ετήσιος τζίρος της βιομηχανίας του σεξ στο Internet

Κέρδη 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 81 δισ. ευρώ) αποφέρει κάθε χρόνο η παγκόσμια βιομηχανία πορνό στο Διαδίκτυο, η οποία, απέκτησε τη δική της «γωνιά» στον Παγκόσμιο Ιστό. Το «.xxx» θα είναι σε λίγους μήνες η κατάληξη των domain names εκατομμυρίων πορνογραφικών ιστοσελίδων, όπως αποφάσισε η Διαδικτυακή Εταιρεία Ονοματοδοσίας και Αριθμοδότησης (ICANN, Internet Corporation for Assigned Names and Numbers).

Σήμερα, η πορνογραφία αποτελεί την πιο επικερδή επιχειρηματική δραστηριότητα στο Internet. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της εταιρείας Top Ten Reviews, η διαδικτυακή βιομηχανία πορνό κάνει μεγαλύτερο τζίρο από αυτόν της Microsoft, της Google, του Amazon, του eBay, της Yahoo, της Apple και της Netflix μαζί!

Το 2006 τα παγκόσμια έσοδα της πορνογραφίας έφτασαν τα 97 δισεκατομμύρια δολάρια και σήμερα εκτιμάται ότι έχουν ξεπεράσει τα 100 δισ. δολάρια. Κάθε δευτερόλεπτο δαπανώνται περισσότερα από 3.000 δολάρια για την πορνογραφία στο Διαδίκτυο, ενώ 372 χρήστες κάθε δευτερόλεπτο αναζητούν τη λέξη SEX σε μηχανές αναζήτησης. Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο…..

52192_03

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, μια συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής ταινιών, έχει δεχθεί πάνω από 2.500 βιογραφικά σημειώματα από επίδοξους πρωταγωνιστές.

2(72)

Στην ενότητα SEX θα βρείτε άρθρα που σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν….

http://www.nikosonline.gr/category/sex/

——————————–

nikosonline-gr

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

Actor James Deen poses during a photocall during the 70th Venice Film Festival

Σιγά ρε μεγάλε…. Κόψε κάτι!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here