Λουτρό αίματος και special effects

Η τηλεοπτική σειρά Spartacus περνάει τα σήριαλ σε ένα άλλο επίπεδο. Τρία είναι τα βασικά της χαρακτηριστικά: Πολύ αίμα και special effects, πολύ γυμνό, και πολύ άσχημη γλώσσα.

0
998

Η τηλεοπτική σειρά Spartacus περνάει τα σήριαλ σε ένα άλλο επίπεδο. Τρία είναι τα βασικά της χαρακτηριστικά: Πολύ αίμα και special effects, πολύ γυμνό, και πολύ άσχημη γλώσσα.

Κανείς δεν θα περίμενε να δει στην τηλεόραση μια τέτοια σειρά. Απ’ την μια σοκάρεσαι, αλλά απ’ την άλλη σκέφτεσαι ότι η κοινωνία και οι άνθρωποι, πριν την εμφάνιση του Χριστιανισμού μπορεί και να ήταν κάπως έτσι. Ο Χριστιανισμός άλλωστε έφερε και καθιέρωσε την ντροπή, τον καθωσπρεπισμό, την ηθική, την υποκρισία, την σεμνοτυφία κτλ. κτλ.

Το Spartacus είναι μια Αμερικάνικη σειρά γυρισμένη στην Νέα Ζηλανδία που ξεκίνησε να παίζεται το 2010, και τέλειωσε το 2013. Το ξέρω, άργησα να την δω, αλλά την έμαθα κατόπιν εορτής, συν ότι αυτές τις σειρές θέλω να τις βλέπω ολοκληρωμένες σε dvd και όχι να περιμένω κάθε βδομάδα ένα επεισόδιο.

SPARTACUS, MINI SERIES, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΑΙΜΑ, ΓΥΜΝΟ, ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΦΕ, ΒΙΑ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

Σας έχω γράψει για την περιπέτεια του πρωταγωνιστή Andy Whitfield, που αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο, του διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο και πέθανε. Μετά την θέση του ανέλαβε ο Liam McIntyre, για άλλους δύο κύκλους οπότε και η σειρά τέλειωσε. Το εντυπωσιακότερο όλων είναι όπως είπα, ότι όλοι οι χαρακτήρες- όχι μόνο οι λαϊκοί- χρησιμοποιούν μια απερίγραπτα ωμή και βρόμικη γλώσσα, ότι όλοι οι ηθοποιοί εμφανίζονται κάποιες στιγμές γυμνοί, και ότι τα σπέσιαλ εφέ δίνουν και παίρνουν. Τόσο πολύ αίμα, τόσα κεφάλια να αποκολλούνται από τα σώματα, τόσα χέρια να κόβονται μπροστά στα μάτια μας, δεν έχω ξαναδεί ποτέ στην ζωή μου. Οι ξένοι κριτικοί δεν σταμάτούσαν να μιλούν για.

graphic violence, strong sexual content, and coarse language.

29635_10151422894701147_778174877_n

spartacus2

j0y301MNqDNxp

2601a2f416spartacus_blood_and_sand_s01e01_720p_hdtv_x264_rus_eng_ac3105619

1A_M

Ο Andy Whitfield πέθανε και την θέση του πήρε ο Liam McIntyre (δεξιά).

1P_M

spartacus-blood-and-sand

Διαβάστε επίσης για την σειρά Spartacus

18 μήνες πάλευε με τον καρκίνο: https://bit.ly/3lTgJEE

Η μεγαλύτερη “τσόντα” της τηλεόρασης: https://bit.ly/3lVP3PE

TV series, Spartacus, violence, via, blood, special effects, αίμα, βία, σπέσιαλ εφφέ, nikosonline.gr

andy whitfield shirtless spartacusTV series, Spartacus, violence, via, blood, special effects, αίμα, βία, σπέσιαλ εφφέ, nikosonline.gr

Spartacus: Gods of the Arena; Episode 1

1625761-spartacus1x03_24_andy_whitfield_17532772_1280_711

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.